Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 PlayStation håller låda på onsdag - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

PlayStation håller låda på onsdag

Feber.se - 23 Oct 21 kl. 11:00

Dags för ett nytt State of Play Sony meddelade i går att de på onsdag kommer hålla ett nytt State of Play där de ska visa ett gång kommande spel från tredjepartsutvecklare som är på gång för PlayStation 5 och PlayStation 4. Detta jippo kommer vara cirka 20 minuter långt och innehålla nya grejer från spel som redan är utannonserade samt några några premiärer. Vill man se detta direkt får man se till att köra igång YouTube eller Twitch klockan 23:00 den 27 oktober. Bonus-PlayStation nedan. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fans vill återuppliva PlayStation Home

Feber.se - i förrgår: 11:30

Efter man lyckats få upp Motorstorm-servrarna igen Några hängivna fans från grupperna PlayStation Online Network Emulated (PSONE) och Destination Home håller på att få upp emulerade servrar för onlinetjänsten PlayStation Home. PlayStation Home var en Second Life-liknande tjänst där spelare kunde hänga i virtuella miljöer och göra diverse aktiviteter tillsammans. Servrarna för denna onlinetjänst släcktes dock ner under 2015 då det aldrig fann någon större publik.

Decembers Playstation Plus-spel har läckt

Feber.se - 25 Nov 21 kl. 07:30

Kalas för folk som haft is i kistan med Godfall Snart är det december och det betyder att nya spel kommer bli tillgängliga via Playstation Plus. Sony kommer släppa denna information på onsdag nästa vecka, men tack vare att information om PS Plus-spelen redan läckt kan vi ta del av nyheten redan nu. Precis som tidigare är det billbil-kun som ligger bakom informationen och då hen levererat korrekt information tidigare, så är det rätt stor chans att även detta stämmer.

Amazon vill göra tv-serie av Mass Effect

Feber.se - 24 Nov 21 kl. 07:00

Håller på att förhandla med Electronic Arts om det Deadline rapporterar om att Amazon Studios håller på att förhandla med Electronic Arts om att de ska få göra en tv-serie baserad på spelserien Mass Effect. Om det blir något av detta återstår att se. Men denna spelserie är ju onekligen en som många tycker om just för handlingen och universumet så om detta blir bra kan nog många bli glada.

Mark Cerny pratar PlayStation 5

Feber.se - 20 Nov 21 kl. 16:00

Kvällsnörderi Mark Cerny är Lead System Architect för PlayStation 5-konsolen och en man som jag kan lyssna en halv evighet på. Nyligen besökte Wired för att prata om hur Sony skapade PlayStation 5-hårdvaran. Allt från första konceptet till att leta upp komponenterna till slutprodukten.

Volkswagen håller på med framtidens chassi

Feber.se - 19 Nov 21 kl. 16:30

Och nytt "steer-by-wire"-system I webbavsnittet "Innovation Talk – Driving dynamics" som ni kan se här nedan berättar experter hos Volkswagen om nästa generations chassi som de håller på att utveckla just nu. Man pratar också om ett nytt "steer-by-wire"-system där ratten och hjulen endast är sammanlänkade med elektronik. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Black Friday-rea på PlayStation Plus

Feber.se - 19 Nov 21 kl. 12:45

Skynda att fynda Om man vill passa på och spara lite pengar på Sonys onlninetjänst PlayStation Plus så erbjuds just nu en årsprenumeration för 413 kronor istället för de normala 620 kronorna. Så om detta är något man använder kan det ju vara bra att tanka nu så man har tillgång till tjänsten ett år till. Förutom ett 33 procent billigare PlayStation Plus erbjuds det också billigare priser på ett gäng olika spel i PlayStation-butiken.

Porschen från Bad Boys 1 är till salu, igen

Feber.se - 18 Nov 21 kl. 19:00

Ja tack 1995 släpptes filmen Bad Boys och den håller jag i alla fall som en av de bästa klassikerna som gjorts. I filmen kör huvudpersonen Mike Lowrey som spelas av Will Smith en oerhört trevlig Porsche 964 Turbo 3.6 från 1994.

Sony sänker sin prognos för tillverkade PlayStation 5-enheter

Feber.se - 11 Nov 21 kl. 11:30

Med en miljon The Verge rapporterar om att Sony nu ha sänkt sin interna prognos över hur många PlayStation 5-enheter som de kommer producera under räkenskapsåret. Enligt källan så ska de gått från 16 miljoner till 15 miljoner enheter och anledningen är helt enkelt att de både har komponentbrist samt logistikproblem. Detta kan ju leda till att det blir svårare för tomten att lägga en sådan här konsol under granen i år vilket ju är lite sunkigt.

Playstation 5 finns att köpa hos Webhallen

Feber.se - 11 Nov 21 kl. 10:46

+50 verkar finnas på lager Playstation 5 har varit ute i butik i ett år nu. Eller rättare sagt "ute i butik". Konsolen har varit rätt svår att få tag på, men titt som tätt får välsorterade elektronikbutiker ett nytt sortiment.

Släppdatum för Bloodborne-demaken

Feber.se - 01 Nov 21 kl. 15:00

31 januari 2022 Den ambitiösa demaken av det fantastiska PlayStation 4-spelet Bloodborne har nu fått sig ett släppdatum. Detta kärleksbrev till Playstation 1-tiden kommer släppas den 31 januari och kommer vara gratis att spela på PC. Värt att nämna är att denna demake inte återskapar hela Bloodborne utan endast första sektionerna.


Fler inlägg från Feber.se

Cyberpunk 2077 har nått Very Positive på Steam

Feber.se - 1 timme sedan

Nu vänder det! Det verkar som att Cyberpunk 2077 kommer få en liknande upprättelse-berättelse som No Man's Sky. Nästan i alla fall.

En liten titt på Around the World in 80 Days

Feber.se - 1 timme sedan

BBC har gjort tv-serie av Jules Vernes klassiska roman I början på nästa år kommer BBC:s tv-serie-adaption av Jules Vernes klassiska roman Around the World in 80 Days ha premiär och här kan ni kolla in några klipp från den. Tv-serien handlar om när britten Phileas Fogg ska försöka resa runt jorden på 80 dagar. I rollen som Phileas Fogg syns David Tennant och Ibrahim Koma spelar Foggs betjänt Passepartout.

Star Wars: Rangers of the New Republic verkar inte bli av

Feber.se - 2 timmar sedan

Åtminstone inte i den närmaste framtiden Det verkar bli allt mer osäkert om den tidigare utannonserade Mandalorian-spinoffen Star Wars: Rangers of the New Republic faktiskt kommer att bli av. Det var i slutet av förra året som Disney meddelade att man skulle spela in serien och den troddes så handla om när karaktären Cara Dune lämnade The New Republic och anslöt sig till Rebel Alliance. Sedan dess har dock Gina Carano, skådespelaren som spelade Cara Dune i The Mandalorian, fallit i onåd hos Disney efter ha varit lite för frispråkig i sociala medier.

Nu har det öppnat ett digital mobiltelefon-museum

Feber.se - 2 timmar sedan

Kolla in över 2000 gamla mobiler Är du intresserad av mobiltelefonens historia har det nu öppnat ett nytt digitalt mobiltelefonmuseum på nätet. I "Mobile Phone Museum" kan besökarna ta del av över olika 2100 mobiltelefoner som släppts från 1984 fram tills idag. På de flesta modellerna museumsidor finns bilder, vilket årtal modellerna släpptes, vad de vägde samt en kortare informationstext om modellerna.

Nu har det öppnat ett digitalt mobiltelefon-museum

Feber.se - 2 timmar sedan

Kolla in över 2000 gamla mobiler Är du intresserad av mobiltelefonens historia har det nu öppnat ett nytt digitalt mobiltelefonmuseum på nätet. I "Mobile Phone Museum" kan besökarna ta del av över olika 2100 mobiltelefoner som släppts från 1984 fram tills idag. På de flesta modellerna museumsidor finns bilder, vilket årtal modellerna släpptes, vad de vägde samt en kortare informationstext om modellerna.

Apple jobbar fortfarande på laddare för flera enheter

Feber.se - 18 timmar sedan

Vill ha en framtid där "alla enheter kan ladda varandra" Samtidigt som Apple presenterade iPhone X 2017 visade man också upp en trådlös laddare som kunde ladda flera olika enheter samtidigt. Laddaren hette AirPower och försenades, tills den till slut lades ner helt. Enligt Bloomberg sägs nu Apple vara igång med att bygga en laddare som kan ladda flera enheter på både kort och lång distans trådlöst.

Tesla börjar använda AMD Ryzen i Model Y

Feber.se - 19 timmar sedan

Åtminstone i Kina – än så länge Tidigare i år fick vi veta att grafikprocessorn till infotainmentsystemet i nya Tesla Model S drevs av ett AMD-chip som är ungefär lika kraftfullt som det i Playstation 5, nu verkar Tesla även börja använda AMD-chip i andra modeller. En ägare i Kina har nämligen upptäckt att sin Model Y visar att skärmen drivs av AMD Ryzen, det är dock oklart om det är samma chip som i den dyrare Model S. Förutom Ryzen-chippet noterade Tesla-ägare också att företaget uppgraderat Model Y Performance 12V blybatteri till ett 16V litiumbatteri.

Indien vill stoppa förbokningen av Starlink

Feber.se - 20 timmar sedan

Tills företaget fått licens att sälja systemet Indien har sagt till sin befolkning att inte förhandsboka SpaceX Starlink-system enligt Reuters. Anledningen är att den indiska regeringen först vill se att Starlink har en licens att verka i landet innan de börjar distribuera sina tjänster. I en tweet från Indiens avdelning för telekommunikation står det även att man frågat Starlink att stoppa förhandsbokningen av systemet.

Har du handlat något under black week?

Feber.se - 22 timmar sedan

Dagens fråga! Då var black week (nästan) slut, det är trots allt cyber monday på måndag, men har du handlat något? Och i sånt fall vad?

Chris Harris pratar om årets bästa bilar

Feber.se - 22 timmar sedan

Mycket sportbilar Chris Harris kör väldigt mycket bilar och här sammanfattar han årets bästa bilar. Det är så klart mycket sportbilar men man pratar även om årets bästa elbilar (Tesla vinner tack vare laddnätverket) och man pratar även om årets sämsta bilar. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Github låg nere i två timmar

Feber.se - 23 timmar sedan

Tvingade utvecklare att ta helg Github är en tjänst som utvecklare använder för att ta hand om sin kod och i går låg tjänsten nere i två timmar. Det började med att man noterade att vissa tjänster gick långsamt och till slut låg hela rasket nere. Nu var det lördag så det var en väl vald tidpunkt för tjänsten att strula, förutom för teknikerna på GitHub som fick jobba övertid.

Bildspecial: Vi har kollat in Space

Feber.se - Igår: 15:00

Gamingmeckat i centrala Stockholm I dag slog Space upp dörrarna vid Sergels Torg i Stockholm. Det handlar om ett gaming-mecka med flera hundra speldatorer som man kan hyra per timme men det finns även en del andra saker. Bland annat finns en scen/arena där man kan ha konserter, esport-evenemang och konferenser.

iPhone Bluetooth Headset var sin tids AirPods, typ

Feber.se - Igår: 14:00

Snazzy Labs testar gamla headsetet iPhone Bluetooth Headset introducerades i samband med Apples första iPhone 2007, men lades ner 2009. Hörluren designades endast för telefonsamtal och kunde inte användas för att lyssna på musik. Den hade dock funktioner som snabb parkoppling och att batteristatusen kunde ses på iPhones skärm.

Här är historien om MiG-25

Feber.se - Igår: 13:00

Snabbaste jaktflygplanet som någonsin byggts I denna video går kanalen Mustard igenom MiG-25, det ryska jaktflygplanet som byggdes för det sovjetiska flygvapnet under 60- och 70-talet. MiG-25 kunde bland annat flyga på högre höjd och med snabbare hastighet än andra jaktflygplan. Intressant nog hade även planet till en början motorer som var mer eller mindre disponibla, då de hade en livslängd på endast cirka 150 timmar.

Doug DeMuro testar Rivian R1T

Feber.se - Igår: 12:00

"Coolaste pickupen som någonsin gjorts" Nu har även Doug DeMuro fått testa Rivian R1T. Han verkar precis som många andra imponerad av bilens alla funktioner och är överlag nöjd med Rivians första bil. "Coolaste pickupen som någonsin gjorts" är trots allt relativt stort beröm.