Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Peter Eriksson påbörjar bygget av smålägenheter i Blackeberg

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 07:00

Idag, onsdag den 5 april, tar bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson första spadtaget för byggandet av 54 lägenheter i Blackeberg i Stockholm.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Två våldtäkter i Malmö – två män gripna

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Två män har frihetsberövats misstänkta för våldtäkt.Våldtäkterna ska ha skett inomhus i Malmö.– Båda har skett inomhus i lägenheter, säger polisens pressinformatör Nils Norling.

Mikael Rickfors till Bångbro - ska spela ihop med bröderna Eriksson från Kopparberg

Nyhetspressen - Igår: 17:51

Mikael Rickfors kommer till Bångbro Folkets hus den 16 december. För att spela tillsammans med The Band of Brothers, ett band där Kopparbergsbröderna Eriksson ingår..

3 400 nya lägenheter ersätter när klassiska travbanan på Jägersro rivs

Nyhetspressen - i förrgår: 08:52

Fastighetsaffären kostar 775 miljoner kronor – köpare: Malmös kommunala bostadsbolag..

Nya stadsdelen som ska lyfta Göteborg

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 14:00

Hyres- och bostadsrätter, studentlägenheter och äldreboenden. Karlastaden på Lindholmen blir en helt ny stadsdel med blandad bebyggelse runt Göteborgs nya landmärke – Karlatornet.Den 73 våningar och 245 meter höga skyskrapan ska rymma 590 lägenheter.

Peter Wolodarski: Varför blir svenskar vuxna så sent?

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 06:00

Det är bra att människor ges rätt att arbeta till 69 år. Men minst lika viktigt är att vi börjar arbeta vid 25 snarare än 30..

Jens Pehrson: Att ni bara orkar...

Nyhetspressen - 17 Nov 17 kl. 12:09

Diskussionen om planerna på ett nytt stads - och stationshus kan inte ha undgått någon. Vi på Smålandsposten har skrivit åtskilliga artiklar om det föreslagna bygget. Och här på debattsidorna har det stötts och blötts.

Nu börjar EU-toppmötet – så påverkas du i dag

Nyhetspressen - 17 Nov 17 kl. 06:38

På fredagsmorgonen börjar EU-toppmötet i Eriksbergshallen på Hisingen i Göteborg.Bland andra samlas Theresa May, Emmanuel Macron och Stefan Löfven. En massiv polisinsats har pågått sedan i onsdags och under fredagsmorgonen kommer det återigen vara stora störningar i fordons- och kollektivtrafiken.

Debatt: Mitt val av personlig assistans är inget du ska lägga dig i, Peter Hultqvist

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 16:06

I DD den 8/11 läste jag Peter Hultqvists (S) ledare “Inget nytt under borgarnas sol”. ”Det ska i borgerlighetens värld vara fritt fram att göra vinst på sjuka, skolbarn och äldres behov. Skattebeta....

Miraklet i Milano: Sverige fullbordade VM-skrällen – ”Nästan så att jag börjar gråta”

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 05:33

Det svenska herrlandslaget i fotboll är klart för VM-slutspel. Den avgörande kvalmatchen mot Italien gick helt enligt Sveriges planer – 0–0 på San Siro innebär svenskt jubel. Det är nästan så jag börjar gråta faktiskt.

Nu rustar Jamtli för julen

Nyhetspressen - 12 Nov 17 kl. 06:00

Det börjar lukta jul på Jamtli. Med drygt 200 utställare är Jamtlis julmarknad Sveriges största och rankas ofta högt på listorna. Nu börjar förberedelserna för att ta emot de 20-25 000 besökare som årligen kommer..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

In depth: Why is Sweden deporting its foreign professionals?

Nyhetspressen - Just nu

International workers have been hard hit by bureaucratic residence permit rules. The Local takes a closer look at why Sweden needs to act before it's too late..

Asylboendet i Klintehamn försvinner

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Från och med sista januari stängs Gotland sista kvarvarande asylboende..

Två våldtäkter i Malmö – två män gripna

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Två män har frihetsberövats misstänkta för våldtäkt.Våldtäkterna ska ha skett inomhus i Malmö.– Båda har skett inomhus i lägenheter, säger polisens pressinformatör Nils Norling.

BIK byter tränare – Czarnecki tillbaka

Nyhetspressen - 1 timme sedan

BIK Karlskogas tränare Tobias Thermell och Kristofer Näslund tackar för sig.In i båset kliver i stället Niklas Czarnecki och Daniel Wessner..

Anders Borg: Det lär inte ske någon djup bostadskrasch

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Före detta finansminister Anders Borg anser att den goda ekonomin i Sverige och omvärlden gör att man bör ta tillfället i akt att skärpa kraven på bostadsinnehavare och börja trappa ner ränteavdragen. Det säger han i Börsmorgon på fredagen..

Han berättade ”en farlig historia” – för att få stanna kvar i Sverige

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Medelklassparet Anna och Göran bestämde sig för att göra en insats hösten 2015.Benyamin blev en del av deras familj.När sanningen kom fram – den afghanske pojkens historia hängde inte ihop – ledde det till starka känslor.

Kiruna: 40 centimeter snö - snöröjningen på högtryck

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Det har fallit 40 centimeter snö i Kiruna det senaste dygnet..

Män och #metoo – dela med dig av dina tankar!

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Har det här varit en ögonöppnare för dig som man eller känner du inte alls igen dig i debatten? Känner du att du behöver ändra ditt beteende till följd av #metoo? Här kan du dela med dig av dina tankar och erfarenheter.

Svensk succé – fiasko för Norge

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Sverige fick en bra start när världscupen drog igång i finska Ruka.I damernas sprintkval var Ida Ingemarsdotter snabbast av alla före Hanna Falk och både Charlotte Kalla och Stina Nilsson tog sig enkelt vidare.Däremot hade flera norska storåkare det betydligt tyngre och både Marit Björgen och Heidi Weng missade att ta sig vidare..

Rädda barnen: ”Köp ingenting i julklapp”

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Funderar du på vad moster Karin ska få i julklapp? Köp ingenting! Det rådet ger Rädda Barnen och föreslår i stället ett bidrag till de 30 miljoner barn som befinner sig på flykt i världen.

2,6 miljoner till en bättre cancervård i Region Jämtland Härjedalen

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Alla landsting och regioner i landet har klarat kraven som finns i överenskommelsen mellan regeringen och Sveriges Kommuner och Landsting. Det innebär att de får dela på 203 miljoner kronor för att utveckla cancervården. 2,6 av dessa får Region Jämtland Härjedalen..

Rögles sportchef: "Kommer inte tveka att göra förändringar"

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Chris Abbott om sina första dagar i nya rollen, backsidan och skadeläget..

Kvinnor i kyrkan vittnar i nytt upprop efter Metoo

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Från i dag lägger Svenska kyrkan ut metoo-berättelser från kyrkans värld på bloggen #vardeljus. Var tionde minut från 09.00 kommer ett nytt inlägg att publiceras..

Steg närmare en ombyggnad av riksväg 40

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Nu kommer det krav om att det ska utredas om man ska bygga en motorväg mellan Jönköping och Ulricehamn, en sista flaskhals för att det ska bli motorväg på hela sträckan mellan Göteborg och Stockholm..