Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Person anträffad död vid Stadsparken

Nyhetspressen - 12 Apr 17 kl. 08:13

Strax innan klockan halv åtta på onsdagsmorgonen larmades polisen via SOS om att en livlös person anträffats på von Platensgatan, i närheten av Stadsparken i Jönköping. Ambulans och polis åkte till platsen där man kunde konstatera att personen va..... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vill ha konstisbana i Stadsparken

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 06:25

En Jönköpingsbo vill ha en konstfrusen isbana i Stadsparken. Nu har han skickat in ett medborgarförslag till Jönköpings kommun..

Tusentalet marschaller värmde Stadsparken i novembermörket

Nyhetspressen - 12 Nov 17 kl. 18:24

Stadsparken förvandlades till en stjärnhimmel på söndagskvällen - hela parken var fylld av marschaller som lyste upp den svarta novemberkvällen. Det var dags för den traditionella ljuskvällen i Örebroarnas gemensamma trädgård..

Försvunnen 25-åring påträffad på sjukhus

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 19:21

Polisen sökte under tisdagseftermiddagen och kvällen efter en man i 25-årsåldern, boende i Norrköping, som hade saknats sedan 15-tiden på tisdagen..

JUST NU: Skjuten man hittad vid köpcenter

Nyhetspressen - 10 Feb 17 kl. 21:53

En större polisinsats pågår Helsingborg.Flera polispatruller arbetar på platsen med anledning av en skjuten man anträffats.  Händelsen ska ha inträffat vid köpcentret Väla centrum..

Kvinna har hittats död i lägenhet

Nyhetspressen - 03 Feb 17 kl. 14:47

Polisen utreder ett misstänkt mord i Lindesberg – efter att en kvinna anträffats livlös av ambulanspersonal. Omständigheterna kring dödsfallet är oklara enligt polisen. En man har gripits..

Misstänkt mord i Kungsbacka

Nyhetspressen - 31 Jan 17 kl. 22:58

En kvinna har anträffats död i ett hus i Kungsbacka. Omständigheterna i och utanför huset gör att polisen misstänker att kvinnan kan ha blivit mördad. – Vi har spärrat av platsen, säger Stefan Gustafsson på polisen..

Skjuten man påträffad i Malmö

Nyhetspressen - 21 Jan 17 kl. 20:50

En man har hittats skjuten i närheten av en butik i Fosie i Malmö efter att polisen larmats om en skottlossning..

Försvunnen man påträffad död

Nyhetspressen - 16 Jan 17 kl. 15:56

Den man som den 7 januari försvann på sjön Halvarsnoren då han åkte spark på isen, anträffades under måndagen död av polisens dykare..

Äntligen kom snön i pulkabacken

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 14:00

Äntligen kom snön till kommunen. För syskonen Ronja och Elvis Söderström var det första gången den här säsongen som de kunde åka i pulkabacken i Stadsparken..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..