Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Perfekt studentväder

Nyhetspressen - 14 Jun 18 kl. 17:30

Studentvädret ser minst sagt lovande ut i Kristianstad – varken kallt och regnigt eller för varmt.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tildas succé på Tostebergas loppis – sålde till förmån för Världens barn

Nyhetspressen - 06 Jun 18 kl. 18:55

Svenska flaggans dag bjöd som traditionen numer bjuder, verkligen på perfekt loppisväder och ett rekordstort antal besökare till byaloppisen i Tosteberga. Tilda Appelgren, 5 sålde för en god sak..

Leonidas Aretakis: Inte alltid perfekt att försöka vara perfekt

Nyhetspressen - 17 Mar 18 kl. 07:00

Perfektionisternas tid är nu. Leonidas Aretakis följer pedanterna genom kärleken och arbetslivet. Han söker en motrörelse – för att rädda både kreativiteten och människorna..

Här vill hon ha nya bostäder för äldre: "Skulle ställa mig i kö direkt"

Nyhetspressen - 25 Jan 17 kl. 06:00

I Krylbo finns en stor tomt efter rivna hyreshus på Lönngränd. Där skulle det passa perfekt med enkla hus för äldre. Det anser Margareta Sandberg som skickat in ett medborgarförslag till Avesta kommun..

Krock på Ålidenhem

UNDERBARACLARA - 06 Jan 17 kl. 15:00

Två bilar har krockat på Ålidhem. Enligt polisen ska ingen ha skadats allvarligt. Två bilar krockade under fredagseftermiddagen på Ålidhem i Umeå.

Dömd rattfyllerist förlorar bilarna

UNDERBARACLARA - 29 Nov 16 kl. 12:26

En Umeåbo döms till grovt rattfylleri till fängelse. Han förlorar också sina bilar. En 28-årig Umeåbo döms för rattfylleri vid två tillfällen.

Tillsammans bygger vi fler bostäder i Växjö

Nyhetspressen - 04 Nov 16 kl. 06:00

Fler än 700 000 nya bostäder behövs i Sverige fram till år 2025. Över 80 procent av kommunerna uppger att det råder brist på bostäder. Växjö är en av dem..

Ung kvinna slagen och utsatt för våldtäktsförsök i Umeå

UNDERBARACLARA - 30 Oct 16 kl. 07:43

En ung kvinna i Umeå blev i natt utsatt för ett försök till våldtäkt. Det var vid 02.15-tiden som en ung kvinna blev överfallen av en ensam gärningsman.

Kvinna överfallen på Studentvägen

UNDERBARACLARA - 30 Oct 16 kl. 05:59

Straxt efter två blev en ung kvinna överfallen av en ensam gärningsman efter cykelbron som går över Studentvägen i höjd med Pedagoggränd i Umeå. Brottet är rubricerat som försök till våldtäkt. En polisinsats har pågått i området med bland annat hundpatrull.

WANT.

Paow - 25 Oct 16 kl. 13:31

HEJ HOPP! Usch vilket burrigt väder. Så håller mig nog inne idag och internet shoppar lite.

Krockade och hamnade i bråk

UNDERBARACLARA - 20 Oct 16 kl. 13:46

Två bilister blev osams efter en kollision. Klockan 12:07 på torsdagen inkom larm om en trafikolycka i Umeå. Det var två bilar som kolliderat i korsningen Köksvägen/Studentvägen.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Karlstadpartiets ordförande avgår

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Karlstadpartiet Livskvalitets ordförande Anders Holmberg hoppar av sitt uppdrag med omedelbar verkan.Holmberg säger sig sakna förtroende för en majoritet av partiets kandidater till höstens val..

Arlas transporter nu helt fossilfria

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Arla har ställt om sina tunga transporter och kör nu helt fossilfritt i hela landet.  ”Det här är framtiden. Jag hoppas att fler har samma agenda och driver det här framåt”, säger logistikdirektör Malin Leander..

Regeringen: Elefanter och sjölejon förbjuds på cirkus

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Nu förbjuds elefanter och sjölejon på cirkus, efter regeringens beslut. Den nya lagen träder kraft i april nästa år. Regeringen beslutat om att utreda en obligatorisk märkning och registrering av katter..

”Svenska män bryr sig bara om VM – struntar i våldtäkter”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

De svenska männen är så inne i fotbolls-VM att de vänder bort blicken från världens orättvisor.Det menar retorikexperten Elaine Eksvärd. – Jag tycker att det är hemskt, säger hon.

Henrik Dorsin i ny "Jönssonligan"-film

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

En ny film om de fumliga förbrytarna i Jönssonligan är på gång, meddelar filmbolaget SF Studios. Och på rollistan finns flera kända namn. Tänkt som ligaledaren och mästerplaneraren Charles Ingvar "Sickan" Jönsson är ingen mindre än Henrik Dorsin, känd från "Grotesco" och "Solsidan"..

Stor guide: Här firar du midsommar i Sydsverige

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Midsommarstång, sill och snaps, jordgubbstårta, små grodorna och dans. Nu är det äntligen midsommar igen!Hur ska du fira?

Preems nya trumfkort – bensin och diesel av sågspån

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Preem ska tillsammans med träindustrikoncernen Setra tillverka förnybar bensin och diesel av svenskt sågspån. Första anläggningen kostar flera hundra miljoner kronor och byggs i Gävle och Preem hoppas att det bara är startskottet för mångmiljardinvesteringar i förnybara drivmedel..

Tvinga barnen till midsommar!

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Varningarna har duggat tätt. Sveriges inofficiella nationaldag är nämligen här. Uppmärksamt och oroligt har svenska folket följt alla hotfulla väderprognoser och förebud om eventuella trafikstockningar.

Inga-Lill, 65, såg pojkarna stena andungarna till döds

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Inga-Lill Dahlborg hörde oväsen och tittade ut genom fönstret. Det hemska hon fick bevittna tvingade henne att ta med hunden och springa ned mot sjön.– Hur kan man göra så här mot änder?

Glädjebeskedet: Hon vann tre miljoner

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

En 79-årig kvinna chockades efter att ha vunnit tre miljoner kronor på Keno..

Kiese Thelin trampade snett på träning

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Anfallaren Isaac Kiese Thelin, som blev inbytt mot Sydkorea i premiären, trampade snett på dagens träning och behandlades omedelbart med högläge av foten och isblåsa..

Kiese-Thelin trampade snett på träning

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Anfallaren Isaac Kiese-Thelin, som blev inbytt mot Sydkorea i premiären, trampade snett på dagens träning och behandlades omedelbart med högläge av foten och isblåsa..

”Lägg ner FN:s Råd för mänskliga rättigheter”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

”Sverige och likasinnade fria stater bör bilda en allians för att lägga ned MR-rådet och ersätta det med ett organ som har demokratikriterier så att stater som begår MR-övergrepp inte kan bli invalda”, skriver Fredrik Malm..

Försvarsmakten anmäls – anklagas för sexistisk reklam

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Åtta personer har anmält Försvarsmakten till Reklamombudsmannen för deras nya reklamkampanj. Anmälarna uppfattar reklamen som sexistisk och könsdiskriminerande gentemot både män och kvinnor..