Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

På föreläsning om e-böcker

Bokbloggar - 30 Nov 17 kl. 10:10

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Friskis & Svettis ordnar workshops och föreläsningar

Nyhetspressen - 04 Apr 18 kl. 07:33

Friskis & Svettis kommer mellan den 14 och den 22 april att ge en rad föreläsningar och workshops med Jacob Gudiol, Sofie Skoog, Lassi Karonen och Simon Wanna..

Vi ska föreläsa på Caravan Stockholm 2018

Freedomtravel - 08 Dec 17 kl. 06:00

Det absolut bästa som hänt denna vecka är att vi nu är inbokade som föreläsare på Caravan Stockholm 2018. Det ska verkligen bli så kul! Dessutom har vi fått pengar tillbaka för en affär som vi helt hade gett upp hoppet om, och så håller vi på att förbereda helgens 5-rättersmiddag.

Pierina gör känsloladdad författardebut: ”Jag är otroligt tacksam”

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 10:00

På lördag gör Pierina Wester från Bjursås debut som författare med sin nya fotobok där hon skildrar livet som stugvärd. En fängslande föreläsning ledde till beslutet att göra boken – trots tuffa motgångar och en livskris efter beskedet om bröstcancer. – Jag känner mig aldrig ensam på fjället..

Prefekten: "Känner inte igen att det är en kultur"

Nyhetspressen - 09 Nov 17 kl. 05:00

Studenter vittnar för GP om övertramp från föreläsare på juridiska institutionen. Prefekten Thomas Erhag känner inte igen bilden av ett strukturellt problem - men understryker att han tar kritiken på allvar. – Att man går från en föreläsning på Handelshögskolan och känner sig kränkt, illa tillmods eller ledsen.

Podcast: ”Du är min destination”

Bokhora - 16 Oct 17 kl. 06:48

Jag gör ju också en podcast om böcker och läsning. Drömmen är att det ska vara en virtuell bokklubb för folk med vänner som inte läser lika mycket som vi. Avsnitt 86 heter ”Du är min destination?

Janne Andersson kommer till Umeå

UNDERBARACLARA - 11 Apr 17 kl. 16:43

Sveriges just nu hetaste fotbollstränare, herrlandslagets förbundskapten Janne Andersson, kommer till Umeå. – Han kommer att hålla en lunchföreläsning för som vi hoppas runt 300 intresserade, säger Umeå FC:s Erik Lundström. Det är Umeå FC som lockat den just nu mycket framgångsrika förbundskaptenen till Umeå.

Muslimska kvinnor i Sverige måste ha heltäckande kläder och sin mans tillåtelse för att gå ut

apg29 - 05 Apr 17 kl. 11:43

Muslimska kvinnor i Sverige får bara gå ut om de fått sin mans tillåtelse. Går de ut måste de dessutom vara täckta från huvud till fötterna. De får inte bära parfym och inte skoja.

Skaparglädje till nytta för Afrika

Nyhetspressen - 02 Apr 17 kl. 11:00

Under helgen har allianskyrkan i Ölmstad arrangerat en skaparhelg. Det blev låtskrivarverkstad, konsert, föreläsning och akvarellkurs och massor av utställare fanns på plats..


Fler inlägg från Bokbloggar

Theorin hjärta Fantasy

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 08:33

Vårens feelgoodpraliner

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:59

Kopparkaffekvarnen

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:00