Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Ormkännare slog larm till polisen

Nyhetspressen - 13 Mar 18 kl. 23:12

En boaorm hittades i kväll på en parkeringsplats. Enligt polisen var ormen döende när patrullen kom till platsen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bil beskjuten – två personer tvingades fly

Nyhetspressen - i förrgår: 11:42

En skottlossning har inträffat i närheten av Flatenbadet i sydöstra Stockholm.Två personer i bil blev beskjutna men lyckades lämna bilen, enligt larm till polisen.Flera polispatruller söker nu efter misstänkta gärningsmän..

Slog sönder bilar med hammare

Nyhetspressen - 21 Jun 18 kl. 09:45

Polisen fick larm om att en man i 40-årsåldern gick runt i centralgaraget under Örncenter i Karlskoga och vandaliserade bilar..

Polisen vill ha ny ordningsvaktslag

Nyhetspressen - 20 Jun 18 kl. 14:41

Polisen vill att ordningsvakter ska kunna patrullera i trygghetsskapande syften i mycket större områden än vad de kan i dag. I en skrivelse till justitiedepartement kräver polisen nu en lagändring.  – Mycket välkommet, säger Jesper Ackinger, säkerhetsdirektör i Stockholm stad..

Larm om skottlossning efter bråk

Nyhetspressen - 19 Jun 18 kl. 20:32

Polisen har fått ett larm om en skottlossning i Landskrona. Enligt en uppringare ska den eventuella skottlossningen ha föregåtts av ett bråk mellan flera personer..

Larm om skottlossning vid bråk i Landskrona

Nyhetspressen - 19 Jun 18 kl. 20:35

Klockan 19.57 larmades polisen om ett bråk på Järnvägsgatan i Landskrona..

Skadan som stoppade polisen Björn: ”Väldigt onödigt”

Nyhetspressen - 18 Jun 18 kl. 17:00

Polisen fick larm om självmordsförsök och misshandel – men Björn Borg, polisområdeschef i Motala kunde inte hjälpa sina kolleger eftersom någon brutit av hans vindrutetorkare. – Det kanske inte är jätteallvarligt om man jämför med stenkastning, men jag tror inte att man förstår vilka konsekvenser det får, säger han..

Larm om skottlossning i Malmö – person skadad

Nyhetspressen - 18 Jun 18 kl. 20:25

Klockan 20.13 larmades polisen om att en skottlossning hörts på Drottninggatan, på Värnhem i Malmö..

17-åring får ungdomsvård för våldtäkt på Lindängen

Nyhetspressen - 18 Jun 18 kl. 11:16

Mamman till en av de våldtäktsmisstänkta slog själv larm till polisen..

Larm om vilset lamm på väg

Nyhetspressen - 18 Jun 18 kl. 09:25

Under måndagsmorgonen fick polisen in ett samtal av det lite mer udda slaget..

Stort pådrag efter larm om villabrand

Nyhetspressen - 17 Jun 18 kl. 09:27

Under söndagsmorgonen tog SOS emot ett larm om en brand i en villa på östra Gotland..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Nu stängs Götatunneln av i ett halvår - så kör du i stället

Nyhetspressen - 1 timme sedan

På måndag stängs Götatunneln av i östlig riktning på grund av förstärkningsarbeten. Det kommer att innebära längre restider för många bilister ända fram till december. Här är vägarna du ska ta istället..

Omvärldens reaktioner efter Durmaz brandtal

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Hatstormen mot Jimmy Durmaz - och reaktionen mot den - har engagerat stort i Sverige. Och historien är omskriven världen över. "Svenskarna står upp mot rasism efter att Durmaz blivit utsatt", skriver nyhetsbyrån Reuters.

Blåvitts gest till Durmaz efter hatet

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Landslagsstjärnan Jimmy Durmaz, 29, fick utstå en rasistisk hatstorm efter Sveriges förlust mot Tyskland.Nu visar IFK Göteborg sitt stöd till mittfältaren genom en bild på Twitter.– Backa Durmaz, skriver man bland annat.

Fifa öppnar disciplinärende efter tyska ledarnas hån

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

GELENDZJIK/STOCKHOLM. Fifa meddelar under söndagskvällen att ett disciplinärt ärende har öppnats för att utreda händelserna när tyska ledare hånade den svenska bänken i slutet av lördagens VM-match mellan Tyskland och Sverige..

Folkets kärleksbombning till Durmaz: ”Rasister hör inte hemma i fotbollen”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Efter gårdagens hatstorm mot Jimmy Durmaz har nu stora delar av Sverige slutit upp för att stötta 29-åringen. På SVT Sports Instagram-konto har kommentarer och gillamarkeringar haglat in. ”Dom riktiga supportrarna står bakom dig.

Känslosamma scener efter Durmaz brandtal

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

GELENDZJIK/STOCKHOLM. På söndagens träning höll Jimmy Durmaz ett brandtal efter det hat och de hot han fått ta emot efter matchen. Efter talet var Durmaz tydigt tagen och omfamnades av flera lagkamrater.

Vallokalerna i Turkiet stängda

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Vallokalerna har nyss stängt i Turkiet efter att befolkningen fått rösta i president- och parlamentsval. Utgången är ovanligt ovisst eftersom oppositionen ser ut att på allvar kunna utmana president Erdogan. Samtidigt rapporterar SVT:s utsände Tomas Thorén om att valgenomförandet gått lugnt till..

Ökat förtroende för Jimmie Åkesson inom näringslivet

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Jimmie Åkesson får allt större förtroende i näringslivet, visar nya Di-Barometern.På drygt två år har Sverigedemokraternas ledare ökat från 13 procent till 36 procent.– Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson har vunnit ökat stöd och förtroende under våren och försommaren, och den här mätningen visar att den utvecklingen sker även bland näringslivstopparna, säger David Ahlin, analyschef på Ipsos, till DI..

Durmaz och landslaget i protest mot hot och hat: ”Fuck rasism!”

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

GELENDZJIK. Här är Jimmy Durmaz och VM-truppens budskap till näthatarna. Inför söndagens träning i ryska Gelendzjik gjorde spelaren som drabbats av rasism och hot ett uttalade inför den samlade presskåren – med hela svenska landslaget bakom sig.

Durmaz höll tal: "Bär tröjan med stolthet"

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Jimmy Durmaz fick mottaga hot och hat i sociala medier efter förlusten mot Tyskland. Innan söndagens träning höll han och svenska landslaget en gemensam manifestation mot rasismen. Fotbollslandslagets Jimmy Durmaz höll ett tal inför dagens träning där h.

Nu tackar Jimmy Durmaz för stödet efter rasismen och hatet

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Det har varit en känslosam dag för landslagspelaren Jimmy Durmaz. Under lördagen förlorade Sverige mot Tyskland och han beskylldes för förlusten. På sin senaste Instagrambild blev han trakasserad med hatiska och rasistiska kommentarer – för att sedan få enormt stöd från fans.

Amanda Edgren lyfte KDFF mot allsvenska toppen

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Kristianstads DFF besegrade serieledande Piteå med 2–1 (1–0). Matchhjälte: Amanda Edgren. Anfallaren svarade för båda målen..

Jimmy Durmaz tal efter hoten och hatet

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Jimmy Durmaz valde att uttala sig om de hot och hat han fått på sociala medier efter förlusten mot Tyskland. – Det är oacceptabelt, säger han..