Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Order från Berlin av Simon Tolkien

Bokbloggar - 10 Apr 17 kl. 16:49

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Svenska prästen hjälpte judar att gömma sig undan nazisterna

Nyhetspressen - 26 Mar 18 kl. 09:09

Berlin. Medan bomberna föll över Berlin hjälpte Johan Perwes morfar judar att gömma sig undan nazisterna. I en ny bok berättar han om sin morfars öde och det svenska hjälpnätverket i Adolf Hitlers Tyskland, som även visas som utställning i Berlin.

Uppgifter: Bantamviktstalangen skriver på för UFC

MMAnytt - 26 Mar 18 kl. 11:47

Antalet UFC-fighters växer ständigt, och verkar ha fått ett nytt tillskott. Den unge talangen Ricky Simon (12-1), bantamviktsmästare i LFA, har skrivit på för UFC – Det enligt fightern själv som meddelade nyheten via Instagram. UFC har i dagsläget inte officiellt bekräftat ärendet, någon gala har heller inte annonserats för Simons debut.

Dubbla priser till Simon på Vimmerbygalan

Nyhetspressen - 24 Mar 18 kl. 12:10

Årets nyföretagare i Vimmerby heter Simon Johansson och driver restaurangen Smak by Simon sen ett år tillbaka. Han är mycket stolt över priset och det där med att driva eget - det har han haft med sig sen barnsben..

Publiksiffran en besvikelse i Berlin – Falkarna vann supporterkampen

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:26

ÖFK-supportrarna reste ner med över 2000 åskådare för att följa sitt lag. Hemmapubliken slöt inte upp för sitt lag då Hertha Berlin inte hade något att spela för. Därför vann Falkarna supporterkampen, som hejade på sina mannar för att bli gruppettor..

Falkarna laddar inför årets sista fotbollsfest i Berlin: ”Magisk stämning”

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 16:44

Matilda Kålen är en av eldsjälarna som förbereder sig för kvällens drabbning mellan ÖFK och Hertha Berlin. I potten ligger en gruppseger i Europa League. Skådeplatsen är Olympiastadion i Berlin.

Star Wars First Order Art Deco Backpack

GeekAlerts - 05 Dec 17 kl. 20:06

This Star Wars First Order Art Deco Backpack is a great place to store your blasters and extra Stormtrooper armor. It features the First Order symbol with art deco flourishes. It also has adjustable straps, a carry handle, and a handy laptop pocket.

Häng med när Falkarnas segertåg börjar sin resa mot Berlin – vi sänder live

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 06:30

18.00 på tisdag åker Falkarnas tåg mot Berlin och den avslutande matchen mot Hertha på Olympiastadion. Följ avresan här med start cirka 17.

Eftertraktad ÖFK-duo förlänger för att kunna spela mot Berlin: "Vill ha en bra avslutning"

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 19:01

Östersunds Sotirios Papagiannopoulos och Gabriel Somi är två eftertraktade namn på marknaden. Nu har de båda skrivit på korttidskontrakt för att kunna spela i Europa League-matchen mot Hertha Berlin på torsdag. – Även om det blir avslutningen för mig i klubben så vill jag ha en bra avslutning, säger Somi till osdsport.

Hammarby bekräftar – klart med nyförvärvet

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 16:02

SportExpressen kunde tidigare i veckan rapportera om att Simon Sandberg var nära Hammarby.Nu är affären klappad och klar.– Vi är väldigt nöjda med att knyta Simon till Hammarby på vår resa uppåt, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson i ett pressmeddelande..


Fler inlägg från Bokbloggar

Theorin hjärta Fantasy

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 08:33

Vårens feelgoodpraliner

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:59

Kopparkaffekvarnen

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:00