Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Order från Berlin av Simon Tolkien

Bokbloggar - 10 Apr 17 kl. 16:49

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Love Simon

Bokbloggar - 10 Jan 19 kl. 06:57

Bonde-Simons ord om stödet – efter hårda kärlekssveket

Nyhetspressen - 19 Dec 18 kl. 19:02

"Bonde söker fru"-bonden Simon Ohlsson valde att satsa på Frida i programmet, och blev lämnad ensam på vad som skulle blivit deras första kärleksresa.Nu tackar bonden för allt stöd han har fått från TV4:s tittare efter händelsen.– Jag har fått mycket stöd efter programmets gång, säger Simon Ohlsson..

Hårda kärlekssveket mot bonde- Simon: ”Att man bara kan lämna”

Nyhetspressen - 12 Dec 18 kl. 20:20

Ett hjärta krossas brutalt på Arlandas flygplats i kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru”.– Att man bara kan lämna utan att säga någonting, säger den drabbade bonde Simon Ohlsson..

Bonde-Simon om sveket: ”Jag lever min mardröm just nu”

Nyhetspressen - 12 Dec 18 kl. 21:01

Promenader hand i hand, djupa samtal och romantik i slottsmiljö. Tre av Bonde söker fru-paren fick en romantisk semester tillsammans men för Ölandsbonden Simon Ohlsson blev utlandsresan en mardröm. .

Veronica: Jag blev blåst av tv-profilen Simon Kachoa

Nyhetspressen - 03 Dec 18 kl. 11:48

Simon Kachoa anklagas för att ha blåst personer på över 5 miljoner kronor genom att arrangera hälsoresor som sen inte blivit av.Veronica, 40, säger sig ha utsatts för TV4-profilen:– Jag har åtskilliga gånger blivit lovad att få tillbaka pengarna, men Simon Kachoa har aldrig hållit sitt löfte, säger hon.Kachoa nekar till brott..

Simon ville hjälpa – lagar gratis mat åt pensionärer

Nyhetspressen - 10 Nov 18 kl. 12:05

Simon Alzén säger att alldeles för många människor tycker till om saker men själva aldrig faktiskt hjälper till.Nu har han bestämt sig för att laga gratis mat åt pensionärer i Leksand.– Jag har två nu som jag har lovat att ge mat till året ut, säger Simon..

Simon spenderade natten inne på Blondinbellas hotellrum

Gossips.se - 08 Nov 18 kl. 18:35

Inatt så sov Blondinbella, Simon och två till från företaget på ett hotell i Malmö och nu berättar Blondinbella att Simon sov hos inne hos henne inatt. Hon visar upp en konversation mellan henne och Simon där hon frågar om han kan sova inne på hennes rum då hon hört ljud varpå han säger ja till. På bloggen så berättar hon att dom även delade säng och hon erkänner även att det kanske inte var så proffsigt.

Paul Simon skänker 25.000 dollar till Fältbiologerna

Nyhetspressen - 01 Nov 18 kl. 16:10

Världsstjärnan Paul Simon ger 25.000 dollar till miljö- och ungdomsorganisationen Fältbiologerna. “Vi blev överraskade,” säger vice ordförande Lovisa Roos..


Fler inlägg från Bokbloggar

Helgfrågan v.3

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Det var vi

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Slaget om Troja

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Kort kjol

Bokbloggar - 4 timmar sedan