Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Onsdagen den 4 april 2018: Med livet knappt i behåll

Bokbloggar - 04 Apr 18 kl. 19:12

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Använder du ikonpaket i din hemskärmsapp idag?

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 timmar sedan

Vi har diskuterat ikonpaket en del på Swedroid genom åren, även om det inte har varit på tapeten lika ofta senaste tiden som förr. Som bekant är ikonpaket ett av de enklaste sätten att anpassa en Androidsmartphone. I stort sett alla etablerade hemskärmsersättare i Google Play har stöd för dessa standardiserade ikonuppsättningar, och vissa av tillverkarnas hemskärmsappar stödjer dem rentav.

Nu finns prisade spelet Life is Strange i Play Store

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 timmar sedan

Life is Strange är ett äventyrsspel – en interaktiv berättelse med tredjepersonsperspektiv som först släpptes i januari 2015. Berättelsen är indelad i fem avsnitt, vilka gavs ut kontinuerligt under samma år. Spelet fick ett varmt mottagande överlag, med ett Metacritic-betyg på 85/100 för PlayStation 4-versionen.

Burrito med biff och Pico de Gallo

Kostdoktorn - 23 timmar sedan

Testa våra glutenfria goda och matiga burritos fyllda med kryddigt nötkött och blomkålsris. Serveras med Pico de Gallo. Perfekt alternativ till fredagstacos och utmärkt att ta med till picknicken!

Trailer till Orange is the New Black – säsong 6

Kulturbloggen - Igår: 13:42

Orange Is the New Black Säsong 6 kommer på Netflix i Sverige fredag 27 juli 2018. Här är en trailer för att fresta oss. Håll tummarna för att seriens sjätte säsong blir riktigt berörande och stark.

Xiaomi introducerar Mi Max 3 – kombinerar enorm skärm med enormt batteri

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 12:45

Nu har Xiaomi till sist presenterat Mi Max 3, efter månader av rykten. Precis som i föregångarna kombineras en enorm skärm med ett ännu större batteri – den här gången en 6,9-tumsskärm (IPS LCD / 18:9 / 1080 x 2160 pixlar) med 5500mAh. Batteriet stödjer lyckligtvis Quick Charge 3.

Sockerfri citronglass

Kostdoktorn - Igår: 12:11

Wow – vilken fräsch och god glass! Sväng ihop denna härliga syrliga och krämiga citronglass till nästa bjudning. Garanterad sockerfri dessertsuccé.

H.C Andersen (2018)

Bokbloggar - i förrgår: 10:00

Extremvärmen: lägsta skörden på över tjugofem år

Nyhetspressen - i förrgår: 09:50

Lantmännens prognos för 2018 visar på den lägsta svenska skörden sedan 1992. Lantmännen förbereder sig för en bristsituation på spannmål i Sverige.  Odlingsåret 2018 har varit extra krävande på olika sätt.


Fler inlägg från Bokbloggar

Smurfa dikten

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Agaat

Bokbloggar - 3 timmar sedan