Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Omslagsonsdag vecka 2, 2021: Snyggaste/Vackraste/Bästa omslagen 2020

Bokbloggar - 13 Jan 21 kl. 16:23

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fantastiska framgångar 2020: ”Som 50 är jag i bättre form än jag var som 20”

Kostdoktorn - 2 timmar sedan

Joachim Rehn har ätit LCHF i tre år. Tack vare kostomläggning har han gått från ohälsa till ett bättre liv.Inlägget Fantastiska framgångar 2020: ”Som 50 är jag i bättre form än jag var som 20” dök först upp på Diet Doctor.

Android 12 sägs erbjuda stöd för dubbeltryck på bakstycket

Swedroid.se - Allt om Google Android - 20 timmar sedan

För snart ett år sedan testade Google en ny funktion med kodnamnet Columbus som låter användare dubbeltrycka på bakstycket för att utföra kommandon. Columbus har fortfarande inte släppts skarpt, men Apple introducerade en liknande funktion i höstas. Namnet sägs vara en hänvisning till filmen Zombieland och ”double tap”.

Sökresultat får ny design på mobiler

Swedroid.se - Allt om Google Android - 21 timmar sedan

Googles sökresultat kommer snart få en ny design på mobiler. Målet är ett förenkla layouten så att det blir lättare för användare att hitta vad de letar efter. I ett blogginlägg listar Google fem målsättningar med den nya designen.

Anmälda brott 2020 – preliminär statistik

Svensson - i förrgår: 07:51

Brottsförebyggande rådet (Brå) har publicerat den preliminära statistiken över anmälda brott 2020. Statistiken omfattar alla händelser som anmälts och registrerats som brott hos Polismyndigheten, Åklagar­myndigheten, Ekobrottsmyndigheten och andra brotts­utredande myndigheter under det föregående året. De anmälda brotten inklu­derar även händelser som efter utredning visade sig inte vara brott.

Lyssna: Lars Bygdén och Anna Stadling – I varje andetag

Kulturbloggen - i förrgår: 15:38

Lars Bygdén och Anna Stadling hyllar sitt hemmalag Timrå. Ett pressmeddelande berättar: I decennier har etiketten ”Röd och vit hockeydynamit” klistrats på Timrå IK. Oavsett vilken division klubben från Medelpad legat i är det ständigt sprängkraft i en av svensk ishockeys magiska plantskolor.


Fler inlägg från Bokbloggar

Amerikaäventyret

Bokbloggar - 30 minuter sedan

Oäktingens blod

Bokbloggar - 9 timmar sedan