Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Om pandemins påverkan på kulturens innehåll

Bokbloggar - 08 Apr 21 kl. 08:43

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Knockoutartisten får ny match – återvänder under UFC Fight Night 184!

MMAnytt - 21 Dec 20 kl. 21:24

En ny spännande match har blivit bokad på UFC Fight Night 184 då Santiago “Gente Boa” Ponzinibbio tar sig an Li Jingliang den 16 januari på Fight Island i Abu Dhabi. Jingliang skulle gått match den 12 december mot Dwight Grant. Men i led med pandemins påverkan ställdes den in då Grant testat positivt för covid-19.

Pandemins påverkan på svenska MMA-klubbar

MMAnytt - 06 Dec 20 kl. 21:57

I den rådande pandemin är det många verksamheter som har drabbats, en av dom som har drabbats kanske allra värst är gym och idrott. Det är Folkhälsomyndigheten som går ut med rekommendationer och restriktioner gällande Covid-19 varpå underförbund inom MMA sedan gör sin egna tolkning när det kommer till att bedriva tävlingar och fightgalor. Vi började att prata om hur Ulfs gym påverkats och hur det ser ut på deras anläggning.

Massiv läcka med gamla Nintendo-prototyper

Feber.se - 26 Jul 20 kl. 10:00

Super Donkey! Tidigare i veckan dök det upp en massiv läcka som innehöll mängder av prototyper, information och en hel del källkod för Nintendos äldre spel. Bland annat innehöll läckan en tidig version av Yoshi's Island som har ett helt annat gränssnitt samt musik från Super Mario World och en tidig version av Mario Kart utan drifting.

En liten matsäck med stort innehåll – nu är det utflyktstider!

Kostdoktorn - 11 May 20 kl. 17:21

Även i coronatider kan en utflykt vara trevligt! Här är Sandra Owes bästa tips från förra året.Inlägget En liten matsäck med stort innehåll – nu är det utflyktstider!


Fler inlägg från Bokbloggar