Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Om att sova

Bokbloggar - 05 Jul 18 kl. 14:31

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Experterna tipsar: Portföljen som får dig att sova gott om natten

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 11:31

Med en långsiktig portfölj är det lättare att sova lugnt i osäkra börstider. Di bad tre experter tipsa om tre aktier att köpa i dag och inte ta fram ut byrålådan förrän om fem år..

Chefen för sömnlabb: Farorna med att sova för lite och tipsen för att sova gott på nätterna

Nyhetspressen - 15 Sep 16 kl. 07:30

Hör du till dem som tänker offra lite nattsömn för att titta på World cup-hockey på nätterna?Eller är orolig i största allmänhet för att du sovit lite väl lite några nätter?Nina Bartholdson, chef för ett sömnlabb, berättar om farorna med att sova för lite och hur vi kan skapa förutsättningar för att få den sömn vi behöver..

Studenter tvingas sova i källare

Nyhetspressen - 02 Sep 16 kl. 07:47

Bristen på studentbostäder i Skövde är så stor att ett 30-tal studenter tvingas sova på luftmadrasser och liggunderlag i en källare. Sovsalen i stadens kulturhus har ordnats fram av studentkåren som en krislösning, rapporterar SVT Nyheter Väst. – Det gå.

Måste hemlösa sova över just här, Gud?

Nyhetspressen - 25 Feb 16 kl. 07:37

Flyktingarna kom till kyrkan i november. Migrationsverket hade fullt, så några människor tvingades sova ute. När det blev minusgrader och snön föll öppnade Johanneskyrkan i Malmö sina portar för dem.

”Äta sova dö”-stjärna i ny film

UNDERBARACLARA - 27 Mar 14 kl. 12:55

Nermina Lukac, som Guldbaggebelönades för sin huvudroll i ”Äta sova dö”, är klar för den bulgarisk-svenska filmen ”False witness”. Det blir Lukac första roll sedan ”Äta sova dö” och i filmen spelar hon bland annat mot Samuel Fröler. ”False witness” regisseras av Iglika Triffonova och handlar enligt Sydsvenskan om Haagtribunalen.

”Äta sova dö” kan få europeiskt pris

UNDERBARACLARA - 11 Sep 13 kl. 09:39

Det svenska Oscarsbidraget ”Äta sova dö” har chans att vinna ännu ett prestigefyllt pris. Gabriela Pichlers film har tillsammans med Jan Troells ”Dom över död [...

"Äta sova dö" Sveriges Oscarsbidrag

Nyhetspressen - 05 Sep 13 kl. 11:14

Svenska Oscarskommittén har utsett Gabriela Pichlers "Äta sova dö" till Sveriges Oscarsbidrag. "Ett ovanligt enigt beslut" sa Filminstitutets vd Anna Serner på en pressträff på torsdagen. Den 16 januari kommer beslutet om "Äta sova dö" är en av de fem filmer som Oscarsjuryn nominerar i kategorin bästa icke engelskspråkiga film..

”Äta sova dö” på jakt efter Oscar

UNDERBARACLARA - 05 Sep 13 kl. 13:53

Gabriela Pichlers film ”Äta sova dö” ska försöka rida på framgångsvågen hela vägen över Atlanten. Bara några dagar efter att filmen nominerats till Nordiska rådets [...

”Äta sova dö” Sveriges Oscarsbidrag

Nyhetspressen - 05 Sep 13 kl. 11:22

Svenska Oscarskommittén har utsett Gabriela Pichlers ”Äta sova dö” till Sveriges Oscarsbidrag..

”Äta sova dö” kan vinna nordiskt filmpris

UNDERBARACLARA - 03 Sep 13 kl. 12:16

Gabriella Pichlers ”Äta sova dö” kan vinna Nordiska rådets filmpris för 2012. ”Med hjälp av hyllade huvudrollsinnehavaren Nermina Lukac och alla de andra tonsäkra amatörskådespelarna [...


Fler inlägg från Bokbloggar

Svart magi

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Lifsens rot

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Risk för regn

Bokbloggar - 5 timmar sedan