Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Om allt vore annorlunda av Sanna Mac Donald

Bokbloggar - 06 Feb 19 kl. 07:59

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ett gäng praktiska tips för Mac-användare

Feber.se - 12 May 20 kl. 19:57

Några bör man veta om! Kör du Mac? Här är några små tips som jag nog håller med Tyler Stalman om att man ska ta en titt på!

Marques Brownlee filosoferar om Apples svindyra hjul

Feber.se - 10 May 20 kl. 16:30

Det gör Linus också Här kommer lite eftermiddagsfilosoferingar om Apples svindyra hjul till Mac Pro. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Lewis bygger skateboard av Mac Pro-hjul

Feber.se - 07 May 20 kl. 10:40

Dyrt nöje Att Apples hjul till Mac Pro är dyra vet vi redan. Lewis från Unbox Therapy köpte en uppsättning bara för att, men han visste inte riktigt vad han skulle ha dem till. Men så kom han på det!

Unboxing av de svindyra hjulen till Mac Pro

Feber.se - 05 May 20 kl. 16:40

De som kostar 8749 kronor Lewis på Unbox Therapy levererar sin lugnaste unboxing någonsin tror jag. Hjulen i lådan passar Mac Pro och kostar 8749 kronor om man inte köper dem med en Mac Pro. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Apples första ARM-baserade Mac sägs komma nästa år

Feber.se - 24 Apr 20 kl. 08:00

Har Apple en Mac med en "mobilprocessor" på gång? Det har sipprat ut lite nya rykten om Apples ryktade ARM-baserade Mac och nu uppger källor nyhetsbyrån Bloomberg varit i kontakt med att en sådan kommer att släppas nästa år. Det handlar alltså i så fall om den första Mac-datorn som Apple tar fram under sitt så kallade Kalamata-projekt, ett projekt som kretsar runt Apples kommande A14-chip.

Apple erbjuder nytt grafikkort till Mac Pro

Feber.se - 17 Apr 20 kl. 12:00

Släng in ett eller två Radeon Pro W5700X i Apples stationära dator Apple har uppdaterat konfigurations-alternativen till sin stationära dator Mac Pro med möjligheten att uppgradera till en lite billigare grafikkorts-lösning. Sedan tidigare går det att lägga till ett eller två Radeon Pro Vega II med 32GB minne till Mac Pros konfiguration vilket kostar 30.000 respektive 65.


Fler inlägg från Bokbloggar