Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Ologiskt: varför smarta människor fattar irrationella beslut

Bokbloggar - 08 Jun 18 kl. 08:16

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Aron ratade Island – för att få spela VM

Nyhetspressen - Igår: 09:48

Det finns beslut man ångrar. Det finns beslut som ger ångest. Och så finns det Aron Johannssons beslut att nobba Island för spel med USA:s landslag.

Historien om vargattacken i Kolmården har djupa rötter

Nyhetspressen - 12 Jun 18 kl. 06:30

Lars Berge har skrivit ett omsorgsfullt reportage om vargattacken i Kolmården 2012.Gunilla Brodrej får syn på en livslögn och fattar ett beslut..

”Svenskar fattar inte vilket tabu det är att lämna islam”

Nyhetspressen - 28 May 18 kl. 06:30

I tjugo år levde forskaren Pernilla Ouis som muslim. I dag är hon religionskritiker, men vill inte svara på frågan om huruvida hon fortfarande är muslim. – Svenskar i allmänhet fattar inte vilket tabu det är att lämna islam, säger hon..

Statsvetaren: ”Valet avgörs absolut inte på sociala medier”

Nyhetspressen - 24 Mar 18 kl. 06:19

Sociala medier är mycket viktiga i valrörelsen, men till syvende och sist fattar väljaren sitt beslut efter ideologi och personliga möten med politiker. Det säger statsvetaren Jenny Madestam..

Hon blir Smålandspostens nya nyhetschef

Nyhetspressen - 16 Mar 18 kl. 16:04

Nyheter från Smålandspostens redaktion: I veckan blev det klart att vi byter nyhetschef här på tidningen. En central roll som sållar stora mängder material, tar emot tips, ris och ros, coachar medarbetare och fattar snabba beslut..

Trump tog historiskt beslut om Jerusalem

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 17:37

Det tog 22 år efter kongressens beslut. Men i onsdags, gjorde USA:s president Donald Trump slag i saken och beslöt att flytta landets ambassad till Jerusalem. Länder som Tjeckien, Filippinerna och Ungern uppges nu planera att följa efter..

Regeringen höjer försörjningsstödet

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 09:51

Regeringen fattar beslut om att höja riksnormen för försörjningsstöd, även kallat socialbidrag, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Höjningen innebär 570 kronor mer varje månad för ensamstående med två barn, enligt regeringen. – Vi vill säkerställa att bar.

Socialbidraget höjs – mer pengar till barnen

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 08:01

I dag fattar regeringen beslut om att höja riksnormen för försörjningsstöd, även kallat socialbidrag. Enligt regeringen kommer det innebära upp till 570 kronor mer i månaden för en ensamstående förälder med två barn..

Oksanen: Trotsigt och idiotiskt beslut om centralisering av flygledning

Nyhetspressen - 24 Nov 17 kl. 09:42

När Luftfartsverket och Swedavia i torsdags kom överens om att stänga flygledningen i tur och ordning Kiruna, Umeå, Åre-Östersund, och Malmö. Jobben flyttar till en central flygledning på Arlanda. Ett trotsigt och idiotiskt beslut.


Fler inlägg från Bokbloggar

Den du älskar

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Skoldeckarna

Bokbloggar - 3 timmar sedan