Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Oceanen vid vägens slut

Bokbloggar - 13 Mar 18 kl. 12:29

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hon kan bli vägens hjälte – hjälpte dam till sjukhus

Nyhetspressen - 08 Nov 18 kl. 12:57

Ystadsbon Annette Ask och hennes man stannade bilen när de såg en kvinna på vägen tidigare i år. Nu kan hon prisas för insatsen, som slutade med att hon skjutsade kvinnan till sjukhus..

Babylycka för samkönat pingvinpar

Nyhetspressen - 26 Oct 18 kl. 08:11

Pingvinhannarna Sphen och Magic får hjärtan att smälta i regnbågens alla färger på Sea Life-akvariet i Sydney. Herrarna i frack bestämde sig för att försöka – och med lite hjälp från personalen blev pingvinerna tre..

Ovanlig islossning i Arktiska Oceanen

Nyhetspressen - 21 Aug 18 kl. 17:31

Den äldsta och mest kompakta havsisen i Arktiska Oceanen har börjat brytas loss. Öppet hav breder ut sig kring stora delar av norra Grönland som vanligtvis är fruset även på sommaren..

Stolta spårvagnar sätter färg på stan

Nyhetspressen - 15 Aug 18 kl. 14:29

Västtrafik sätter färg på Europride. Sex spårvagnar i regnbågens färger ska hylla olikheter och synliggöra hbtq-personer..

Regnbågsvagnar ska rulla genom Göteborg

Nyhetspressen - 15 Aug 18 kl. 16:41

Inför EuroPride i Göteborg, har Västtrafik låtit konstnärer måla om sex spårvagnar i regnbågens alla färger. – Tanken bakom är att vi vill synliggöra hbtq-personer och allas rätt till det offentliga rummet, säger Mette Ramquist, presschef på Västtrafik..

Spåra ägg på Järnvägens museum under påsklovet

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 08:08

Öppet alla dagar med utökad tipsrunda och besök av maskoten "Ralle"..

Anders Suneson tecknar med motorsågen

Nyhetspressen - 31 Mar 17 kl. 12:27

Björnar på after ski i Åre, myskoxar i bageri i Tänndalen och naturtrogna ekorrar på Lill-Skansen i en storlek som gör barn till små puttar i blåbärsskogen. Med motorsågens hjälp tar Anders Sunesons tecknade bilder steget ut i verkligheten..

Shirley Clamp: "Till slut går man sönder"

Nyhetspressen - 27 Mar 17 kl. 16:37

I "Cancerpodden" berättar Shirley Clamp om den tuffa tiden och deprissionen. Till slut tog krafterna slut och hon valde att söka hjälp. – Till slut går man ju sönder själv och man ska försöka rädda alla andra, säger hon i podcasten..

Entreprenör klar för Ålandsvägen

Nyhetspressen - 28 Dec 16 kl. 17:21

Huvudentreprenören för första etappen av Ålandsvägens ombyggnad är nu utsedd. Vem det blev avslöjas först den 11 januari ifall beslutet i infrastrukturnämnden vinner laga kraft. Nämndens ordförande Jessy Eckerman hänvisar till att ärendet är konfidentiellt.

Regnbåge på armen visar vägen

Nyhetspressen - 21 Dec 16 kl. 06:00

Efter ett förslag från de egna ungdomsleden bestämde sig IFK Gnesta för att föreningens alla innebandylag ska ha en lagkaptensbindel i regnbågens färger. – Jag är glad över mottagandet, säger IFK-ordföranden Mikael Sälg..


Fler inlägg från Bokbloggar

Vänner emellan

Bokbloggar - 1 timme sedan

Lucka 11

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Moderna sagor

Bokbloggar - 7 timmar sedan