Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

O granskar listan till det alternativa Nobelpriset

Bokbloggar - 12 Jul 18 kl. 07:28

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

DO granskar mansfri festival

Nyhetspressen - 06 Jul 18 kl. 11:53

Diskrimineringsombudsmannen har beslutat att inleda en tillsyn mot musikfestivalen Statement festival. Myndigheten vill att arrangören yttrar sig om vilka som får delta och vilka undantag som finns, skriver de i ett pressmeddelande..

Åsa Wikforss: Politikens falska berättelser låter sig inte faktakollas

Nyhetspressen - 06 Jul 18 kl. 06:00

GÄSTKOLUMNEN. Åsa Wikforss är professor i teoretisk filosofi och gästkolumnist i Dagens Nyheter. Hon är aktuell med boken ”Alternativa fakta.

Nej, Blondinbella ligger inte på plats 5

Gossips.se - 03 Jul 18 kl. 07:18

Blondinbella skriver stolt ut på sin blogg att hon ligger på plats 5 i listan på framtidens ledare hos chef.se Men så är inte fallet utan Blondinbella läste nog inte texten utan valde att tro att hon ligger på plats 5 då det är den platsen hon kom i listan på hemsidan. Men läser man texten så har dom skrivit noga att listan är skriver helt utan inbördes ordning vilket betyder att Blondinbella lika gärna kan vara sista på listan av dessa 12 personer.

Faktakollen granskar Ulf Kristersson på Moderaternas dag

Nyhetspressen - 01 Jul 18 kl. 20:45

Moderaterna inledde under söndagen årets politikervecka i Almedalen. SVT:s Faktakollen har tittat närmare på några av partiledare Ulf Kristerssons påståenden..

Konsertrecension: Mustig och rik americana i Stockholm

Nyhetspressen - 18 Jun 18 kl. 10:22

Sthlm Americana är en bara årsgammal festival som redan visat sig högkvalitativ. Po Tidholm ser en rad artister både bevara och förnya den alternativa countryn..

Kulturrådet granskar sina utbetalningar till Klubben

Nyhetspressen - 13 Mar 18 kl. 17:28

Kulturrådet granskar 16 utbetalningar till Klubben, som ägs av Kulturprofilen och hans hustru. Sammanlagt har miljonbelopp gått till ett inofficiellt konto, som tillhört en förening. Klubbens lokaler är uppsagda och på måndagen hämtade en flyttfirma saker som skulle slängas..

Årets mest populära klipp på Youtube i Sverige – här är hela listan

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 08:17

En årlig tradition: Google släpper sin lista med vilka Youtube-videos som träffat rakt in i klipp-älskande svenskarnas hjärtan. Här är topp-tio-listan..


Fler inlägg från Bokbloggar

Top Ten Tuesday

Bokbloggar - 10 timmar sedan