Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Nyheter & Favoriter från Pernilla Wahlgren Collection 💖

Pernilla Wahlgrens värld - 19 Nov 17 kl. 18:31

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Pernillas lyxliv – i nya drömhuset utomlands

Nyhetspressen - 03 Apr 18 kl. 07:58

Pernilla Wahlgren njuter av tillvaron i sitt andra hem i Marbella. Sångerskan köpte drömhuset i februari, nu har hon och familjen firat första påsken i den spanska staden.”Det här är SÅN livskvalitet!

Första majortiteln för Pernilla Lindberg

Nyhetspressen - 02 Apr 18 kl. 18:03

Pernilla Lindberg vann årets första golfmajor, ANA Inspiration, efter särspel mot sydkoreanskan Park In-Bee. Det är svenskans första majortitel i karriären, och dessutom hennes första seger i en internationell singeltävling som proffs. Efter tre glimran.

Pernilla Lindberg skrällvann en major

Nyhetspressen - 02 Apr 18 kl. 17:59

Pernilla Lindberg från Bollnäs hade aldrig vunnit något som proffs. Men nu slog 31-åringen till och vann en av de största tävlingarna på touren: ANA Inspiration på Mission Hills-banan i Rancho Mirage, Kalifornien efter en superrysare som avgjordes på det åttonde särspelshålet mot Inbee Park, Sydkorea..

Pernilla Lindberg majorvinnare – efter sanslös rysare

Nyhetspressen - 02 Apr 18 kl. 18:05

Hon gick sensationellt hela vägen till särspel.Och efter en sällan skådad rysare stod hon som mästare.Pernilla Lindberg är årets första majorvinnare..

SVT Nyheter Skåne svarar på kritiken

Nyhetspressen - 16 Mar 18 kl. 15:40

Replik. Redaktionschef och ansvarig utgivare för SVT Nyheter Skåne,Göran Eklund, svarar på ledarsidans kritik mot ett nyhetsinslag om en gruppvåldtäkt. SVT Nyheter Skåne har i veckan gjort ett reportage om brottsoffrets perspektiv..

Nytt från ”Pernilla Wahlgren Collection” !

Pernilla Wahlgrens värld - 16 Mar 18 kl. 01:04

Häromdagen hade jag en plåtning hemma hos mig. Fotograf Peter Knutsson plåtade för en kommande tidningsintervju . Världens bästa Jessica gjorde som alltid Hår & Make!

Dubbla glädjebeskeden – för Wahlgrenfamiljen

Nyhetspressen - 11 Mar 18 kl. 12:17

Pernilla Wahlgrens pappa Hans Wahlgren har var inlagd på sjukhus med influensa den senaste veckan – men bara timmar innan sonen Benjamin Ingrosso tog hem segern i Melodifestivalen kom ett annat glädjebesked:– Pappa har kommit ut från sjukhuset, säger Pernilla Wahlgren..

Pernilla försvarar Benjamin – efter rivalernas utspel

Nyhetspressen - 11 Mar 18 kl. 09:17

Benjamin Ingrosso tog hem både svenska folkets och den internationella juryns röst.Samtidigt tror både Liam "Liamoo" Cacatian och Jessica Andersson att 20-åringen kan ha fått en fördel genom sitt namn.Mamma Pernilla Wahlgren slår dock tillbaka.

Per Hägred: ”Lundvik är också en vinnare”

Nyhetspressen - 10 Mar 18 kl. 22:20

Rätt låt vann! Såväl de internationella jurygrupperna som de svenska licensbetalarna var eniga. Allt spetsa med mamma Pernilla Wahlgrens tårar.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Njuter!

Pernilla Wahlgrens värld - 02 Apr 18 kl. 00:20

Vi har heeelt underbara dagar här , och jag NJUTER verkligen av det vackra vädret, värmen och gemenskapen med familj och vänner! ❤️🙌🏼 Bara det att få vakna upp till detta varje morgon ….! 🙌🏼 Efter frukost och några timmars solande på terassen ( några vid poolen) – så tog vi oss ner till strandpromenaden för lunch.

Huset fullt!

Pernilla Wahlgrens värld - 01 Apr 18 kl. 13:29

Framme i Marbella & i nya huset!

Pernilla Wahlgrens värld - 27 Mar 18 kl. 01:48

I morse packade jag resväska, handbagage plus en stor matta som specialbagage – och tog mig ut till Arlanda för vidare färd mot Spanien och mitt nya hem i solen! Det var inte helt lätt att styra en megastor matta (2 x 3 meter ) genom alla incheckningsköer . Välte några avdelningspoler, men till slut kom jag fram och fick hjälp – utan stress.