Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Inspirera Mera

Nya grafiska tryck!

Inspirera Mera - 24 Apr 12 kl. 18:44

Tre nya grafiska tryck går nu att beställa från mitt företag Stilren Design! De har fått namnen "My way", "Dream it" och "Go left".Grafiska tryck hos Stilren Design:"Du & jag""My closet""Myself""Lucky me""Deep"  "True love""Working""Be prepared""DIY" (Do It Yourself)"Välkommen" "Välkommen helsvart""Äpple" "Äppelskrutt""My little star""Giraffen"Prislista21x29,7 cm (A4)    - 200 kr             29,7x42 cm (A3)    - 250 kr    40x50 cm              - 320 kr        50x70 cm              - 370 kr        70x100 cm            - 520 krAlltid frakfritt!Trycken kommer att tryckas på exklusivt satinmatt fotopapper (235 g/m2). Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Fortsatt stort tryck på Kvinnofridslinjen

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 12:47

Under 2016 var det fortsatt högt tryck på Kvinnofridslinjen som är en nationell stödtelefon för våldsutsatta kvinnor. Varje dag togs 80-90 samtal emot och ibland ringde fler än 100 stödsökande per dygn. Kvinnofridslinjen är öppen dygnet runt, alla årets dagar.

Nu ska hela Lenhovda få tryck i kranen

Nyhetspressen - 25 Oct 16 kl. 20:59

Dåligt tryck i kranen, eller kanske inte något vatten alls. Det har varit verklighet för invånarna i den östra delen av Lenhovda. Orsaken har varit ett för svagt vattenledningsnät..

Högt tryck i Europa

Nyhetspressen - 12 Oct 16 kl. 10:31

”Nu har jag också förstått att det var mitt för höga tryck som drev mig ut på irrfärder i Europa. ”.

Rospiggarnas lagledare inför finalen: "Det är ett jäkla tryck"

Nyhetspressen - 22 Sep 16 kl. 11:36

Om det börjar bli Speedwayfeber i Hallstavik?Skapligt.– Det är ett enormt tryck, folk är rädda för att det ska bli slutsålt.

Bilbranschen går som tåget

Nyhetspressen - 01 Sep 16 kl. 09:59

Det är fortsatt bra tryck i bilhallarna..

Ökat tryck – smålägenheter byggs

UNDERBARACLARA - 30 Aug 16 kl. 11:30

32 smålägenheter byggs nu i Vännäs. Platsen är Liljas väg, inflyttning sker den 1 juli nästa år. – Vännäs är en väldigt attraktiv kommun att bo och verka i, vi ser ett ökat tryck på bostäder.

Razzia ska ge bättre tryck i däcken

Nyhetspressen - 29 Aug 16 kl. 07:59

Allt färre bilister kör på slitna däck med dåligt mönsterdjup. Men lufttrycket är det ganska få som bryr sig om, trots att rätt tryck i däcken både sparar pengar och gör färden säkrare..

Favs!

Paow - 16 Mar 16 kl. 17:58

Hittade en massa fina saker på Nellys supera på bland annat River Island. För att komma till kampanjen tryck här!


Fler inlägg från Inspirera Mera

Inspirera Mera flyttar..

Inspirera Mera - 04 Jul 12 kl. 22:31

Efter att ha bloggat här på blogg,se i sex år är det dags för en stor förändring här på Inspirera Mera! Det blir nämligen att flytta bloggen till den nya heta inredningssajten LIVINGby.se.

Två veckor kvar..

Inspirera Mera - 29 Jun 12 kl. 22:43

Vi har inte bara en renovering och en flytt att planera utan även vårt efterlängtade bröllop som äger rum om två veckor. Vi kommer att gifta oss på vår 6-års dag och ser fram emot att fira den dagen med våra nära och kära.   Jag har ett vackert minne från när vi just hade börjat dejta varandra.

Renoveringen - dag 2

Inspirera Mera - 27 Jun 12 kl. 17:48

Andra dagen på renoveringen så fick öppningen en dörromfattning och foder, även tapetskarvarna togs bort och strukturtapeten i sovrummet började rivas ner. I köket har vi tänkt uppdatera alla vitvarorna och sätta in en hel kyl och frys istället för en delad. Kakeldekoren man ser på första bilden är borttagen och nya handtag ska köpas in.

Rivning av väggen

Inspirera Mera - 25 Jun 12 kl. 00:27

Som jag nämde tidigare så började vi renoveringen med att riva väggen mellan köket och vardagsrummet. Det gjorde att köket genast kändes betydligt större och lägenheten fick en helt annan känsla.     Foto: Tommy Nilsson - Inspireramera.

Renovering pågår...

Inspirera Mera - 23 Jun 12 kl. 16:16

Nu har vår lilla familj installerats sig i Piteå och börjat renoveringen i bostadsrätten. Det har varit full rulle och vi har hunnit med en hel del. Ni kommer att få se bilder därifrån framöver så fort jag får tag i kameran.

En sista bild

Inspirera Mera - 14 Jun 12 kl. 23:58

Bjuder på en sista bild på vardagsrummet innan vi packar ihop och flyttar, för redan på måndag så bär det av upp till Piteå och då blir det renovering för hela slanten. Känns både overkligt och väldigt roligt att flytta tillbaka till vår kära hemstad! Blir man nostalgisk och tänker tillbaka var det 9 respektive 12 år sedan vi flyttade därifrån.

Bebisbubblan

Inspirera Mera - 12 Jun 12 kl. 23:20

Det har redan gått över tre veckor sedan lilla Ellen föddes och vi har njutit av bebisbubblan utan någon stress eller måsten. Rena balsam för själen trots lite sömn och amning dygnet runt då vi har varit hemma båda två. Nu har vi sakta men säkert börjat komma tillbaka till vardagen med barnvagnspromenader och besök av nära och kära.

Planer & förebilder

Inspirera Mera - 08 Jun 12 kl. 22:57

En dag efter Tommy sa upp sig köpte vi en bostadsrätt i Furunäset. Vi gillar läget på den med all natur i närheten och man ser till och med älven från balkongen, lägenheten är däremot i stort behov av en renovering. Vi får snart ta över lägenheten och ska då sätta igång med renoveringen för att några veckor senare flytta in.

Gråa nyanser

Inspirera Mera - 06 Jun 12 kl. 13:01

Grått är en stark trendfärg som jag är helt såld på. Det ger ett mildare intryck än svart och finns i många fina nyanser. Se hur fint de har blandat grått, vitt och svart på bilden, däremot saknar jag träinslag för att få ett mera levande och ombonat intryck.

Stora förändringar!

Inspirera Mera - 01 Jun 12 kl. 00:11

De senaste veckorna har varit minst sagt händelserika! Det har kliat i fingrarna att få berätta för er vad som hänt, men jag har velat vänta till allt har blivit spikat först. Tommy har nämligen blivit erbjuden nytt arbete i vår hemstad Piteå som medicinteknisk ingenjör.

Saxoman

Inspirera Mera - 26 May 12 kl. 12:25

Ytterligare en fin sax till samlingen, denna gång en järnsax från favoritmärket Hay. Foto: Sandra Stenberg - Inspireramera.

Ellen ♥

Inspirera Mera - 25 May 12 kl. 02:47

Efter nio månaders väntan är hon äntligen här, vår fina Ellen. Efter 22 timmars värkarbete så föddes hon den 20:e maj och var 49 cm lång och vägde 3130 g. Tre dagar senare fick vi komma hem från BB och nu spenderar vi dagarna mysandes med vår dotter.

Making things soft

Inspirera Mera - 19 May 12 kl. 12:44

Designduon HOW ARE YOU bestående av Tobias Johansson & Emelie Ronnebro har satt ihop sin första kollektion Making things soft där kuddfodralen föreställer hårda material som betong, plywood eller sten. Jag föll pladask för de annorlunda kuddarna då de är en riktigt läcker och lekfull inredningsdetalj.

Smyckesförvaring från Viittrini

Inspirera Mera - 18 May 12 kl. 13:45

Jag har länge trånat efter Iittalas smycksförvaring och har nu äntligen slagit till på två stor och en genomskinlig liten för att ha på sminkbordet. Foto: Sandra Stenberg - Inspireramera.

Sminkbordet

Inspirera Mera - 17 May 12 kl. 11:17

Foto: Sandra Stenberg - Inspireramera.