Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Ny bok av Katerina Janouch

Bokbloggar - 11 Jul 18 kl. 19:13

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Dubbelpar vann för avliden mästare

Nyhetspressen - i förrgår: 14:48

Barbora Krejcikova och Katerina Siniakova följde upp segern i Franska öpppna och vann dubbelfinalen efter att ha besegrat Kveta Peschke och Nicole Melichar med 6-4,4-6,6-0. De vann för en avliden mästare..

Katerina Janouch kan aldrig ha varit i Göteborg

Svensson - 14 Jul 18 kl. 07:47

Göteborg är den storstad i Sverige som har minst brottslighet, överlägset lägsta sexualbrottsligheten och minst skjutande. Ändå tycks Janouch tror att staden inte går att besöka. Hon måste på något sätt inte förstå verkligheten, inte kunna ta in verkligheten och inte klara av att dra egna slutsatser av verkligheten.

Carlzons 33 år gamla bok säljer fortfarande som smör

Nyhetspressen - 16 Jun 18 kl. 09:02

Jan Carlzons 33 år gamla bok säljer fortfarande som smör. Han skrev sin managementbok för 33 år sedan – men tjänar fortfarande stora pengar på den. I dagarna kommer Jan Carlzons bok ”Riv Pyramiderna!

Bildspel: Lindbergarna och Christer Åberg på Kanal 10

apg29 - 23 May 18 kl. 16:50

På Kanal 10 igår! Tommy Dahlman, Dag Sandahl, David Castor från Tro, hopp och kärlek som sändes i svt, Nenne Lindberg, Toye Torgny Toye Josefson, Sivert Lindberg och Katerina Janouch. Börje Claesson, Joakim Claesson och Anja medverkade också plus flera andra som också medverkade på olika sätt.

Omdebatterade författaren om Alexanders bok i kyrkan

Nyhetspressen - 01 Dec 17 kl. 20:45

Författaren och debattören Katerina Janouch har varit ordentligt omskriven för sina uttalanden i migrationsfrågor. Under fredagen hamnade hon återigen i centrum – under prins Gabriels dop.Lillprinsens storebror Alexander tog nämligen en svängom med Janouch bok ”Ingrid badar” i kyrkan.

Kommunen spärrar kontroversiell debattör

Nyhetspressen - 10 Nov 17 kl. 10:13

Jönköping kommuns Wifi har en spärrfunktion som gör att du via nätverket inte kan gå in på sidor med exempelvis sexuellt eller stötande material, nu har debattören Katerina Janouchs nättidning blivit spärrad av kommunen. Något som har fått stora reaktioner på twitter. .


Fler inlägg från Bokbloggar

Top Ten Tuesday

Bokbloggar - 10 timmar sedan