Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Ny bok av Belinda Bauer!

Bokbloggar - 16 May 19 kl. 13:48

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Snap – Belinda Bauer

Bokbloggar - 01 May 20 kl. 07:30

E-bok vs. Fysisk bok

Bokbloggar - 27 Apr 20 kl. 18:54

Bauer Media, Sebastian Krantz, Pagina förlag och Bookmark vill inte göra rätt för sig

Svensson - 23 Apr 20 kl. 09:34

Sebastian Krantz som bland annat driver podden Svenska Mordhistorier stal en hel artikel av mig rakt av och sände den som poddavsnitt rakt av. Detta utan att fråga mig om lov och utan att nämna mig vid namn. Det företag som möjliggör sändning/publicering av Svenska Mordhistorier är Bauer Media, ett av Europas största privata radioföretag.

Bokrecension: När repet brister av Belinda Bauer

Kulturbloggen - 06 Jan 20 kl. 14:31

När repet brister Författare Belinda Bauer Utgivningsdatum 2019-05-02 Förlag Modernista Översättare Nils Larsson Originaltitel Snap ISBN 9789177816041 En helt underbar deckare att läsa en helg när du vill försjunka i något spännande och samtidigt lite underhållande. Belinda Bauer slog igenom med besked med sin debutroman, Mörk jord, som belönades med deckarvärldens mest prestigefyllda pris, The CWA Gold Dagger, som delas ut av brittiska Crime Writers’ Association. Hon har även belönats med The Dagger in the Library för sitt samlade författarskap.

Nicole Falciani ska skriva en till bok

Gossips.se - 07 Oct 19 kl. 09:40

I april släppte Nicole sin allra första bok, det var en diktbok som heter "Kära, Kärleken" som är en diktbok om kärleken. Men trots att hon precis släppt sin bok så går hon nu ut med att hon ska börja skriva på bok nr 2 nu under hösten. Vad hon ska skriva berättar hon inte, men jag gissar på att det är en fortsättning på hennes första bok.


Fler inlägg från Bokbloggar