Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Ny amerikansk elbil med klassiskt utseende - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Ny amerikansk elbil med klassiskt utseende

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:00

Det här är Olympian Motors O1 Visst vore det väl bra om en ny startup inom elbilar kunde dyka upp? Det är precis vad Olympian Motors från Kalifornien är. Nu visar de upp sin modell O1 som ska blanda ny teknik med klassiskt utseende på både ut- och insidan. Här innebär det stora skärmar över hjulen, klassisk ratt och fysiska instrumenttavlor. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Tata presenterar det eldrivna konceptet Curvv

Feber.se - 06 Apr 22 kl. 17:30

En coupé-SUV! Biltillverkaren Tata har nu visat upp den nya konceptbilen Curvv. Trendmässigt prickar den rätt på tre saker - eldriven, SUV och coupé-former.

Lexus nya elbil presenteras den 20 april

Feber.se - 05 Apr 22 kl. 14:00

Snart premiär för RZ 450e Den 20 april kommer Lexus att liveströmma avtäckningen av den helt nya elbilen RZ 450e. Vi fick en försmak av den redan i december förra året. Det handlar om en Toyota bZ4X i andra kläder och RZ 450e är alltså en SUV.

Carfection kör Nissan Ariya

Feber.se - 25 Mar 22 kl. 13:00

Hur är tillverkarens eldrivna SUV? Nissans senaste elbil heter Ariya och det är, trumvirvel, en SUV! Den har nu Alex från Carfection fått möjlighet att provköra och så här såg det ut.

Doug DeMuro testar BMW iX

Feber.se - 02 Mar 22 kl. 17:30

Relativt positiv recension I denna video testar Doug DeMuro BMW:s senaste elbil iX. Som Doug-score får bilen 65, vilket kan låta lågt men det är snäppet högre än bilar som Audi e-tron och BMW:s egna X5. Doug menar att bilen är bra och stabil överlag, bortsett från två saker vilket är priset och den kontroversiella designen.

MG teasar ny elbil

Feber.se - 24 Feb 22 kl. 14:30

Har premiär senare i år En helt ny elbil som designats med den brittiska konsumenten i åtanke är på väg från MG. Bilen som ser ut att vara en liten crossover mäter 4,3 meter på längden och vi får oss en skymt av den i klippet här ovan. Officiell avtäckning kommer att ske under årets tredje kvartal.

Nissan uppdaterar sin elbil Leaf

Feber.se - 23 Feb 22 kl. 18:00

Får lite skarpare design och inte mycket mer Nissan uppdaterar sin elbil Leaf med ett uppfräschat utseende, nya färgval, nydesignade lättmetallfälgar och exteriördetaljer som ska vara i linje med Nissans nya varumärkesidentitet. De nya 16- och 17-tums lättmetallfälgarna ska ge ett intryck av sportighet, med en ny svart design. Bilen får också Nissans nya logotyp på hjulen och på den främre grillen.

Alfas första elbil lanseras 2024

Feber.se - 16 Feb 22 kl. 15:00

Kommer att vara en liten crossover Tonale som Alfa Romeo nyligen lanserade är deras allra första elektrifierade modell. Men det handlar bara om en hybrid och ingen ren elbil. Men en sådan är givetvis också på väg, och den ska komma 2024.

Rolls-Royce Spirit Of Ecstasy får uppdaterat utseende

Feber.se - 07 Feb 22 kl. 16:00

Har premiär på elbilen Spectre 111 år efter att den först registrerades med Rolls-Royce som ägare har nu den ikoniska kylarprydnaden Spirit Of Ecstasy fått sig en uppdaterad design. Kanske inte helt enkelt att se men den har blivit lägre och bilbranschens favoritord "mer dynamisk" än tidigare. Vingarna har ändrats om för att kännas mer aerodynamiska och realistiska.

Tesla-ägare verkar mest nöjda i premium-segmentet

Feber.se - 04 Feb 22 kl. 16:30

Hamnar på förstaplats i JD Powers undersökning JD Power presenterar nu deras årliga undersökning kring vad elbilsägarna tycker om sina bilar och hur nöjda de är. I undersökningen deltog 8112 stycken amerikaner som alla äger en elbil eller laddhybrid. På listan hamnar Teslas modeller Model 3 och Model Y på delad första plats i premium-segmentet.

Bentley börjar testa elbil senare i år

Feber.se - 02 Feb 22 kl. 09:00

Lanseras 2025 Bentley har fem stycken elbilar på gång och i år kommer man att börja testerna med den första. Designen på denna ska vara 80-85 procent klar och interiören ska vara 95 procent färdigställd. Målet är att lansera bilen 2025 men vad det handlar om för typ av karosstyp är fortfarande oklart.


Fler inlägg från Feber.se

Apple verkar ha varumärkesskyddat realityOS

Feber.se - 31 May 22 kl. 12:00

Operativsystemet som sägs vara hjärtat i Apples VR/AR-satsning Flera källor rapporterar att Apple antagligen har registrerat varumärket "realityOS" på en lång rad marknader. Det har sedan i början av året spekulerats att Apples satsning på VR/AR kommer att drivas av ett operativsystem som går under namnet "realityOS". Varumärket realityOS har inte registrerats direkt av Apple.

5G-användandet ökar i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:30

Över 95 procent av datatrafiken körs dock via 4G fortfarande Runt en miljon mobilabonnenter i Sverige kopplade förra året upp sig mot något av landets 5G-nätverk. Detta framkommer i Post- och telestyrelsens (PTS) nya rapport "Svensk telekommarknad 2021". Majoriteten av datatrafiken i de svenska mobilnäten körs dock fortsatt via 4G.

Stephen King skriver på en uppföljare till Cujo

Feber.se - 31 May 22 kl. 11:00

Verkar dock handla om ormar och inte om hundar Den gamle skräckmästaren Stephen King verkar efter över 60 romaner långt ifrån vara klar med sitt skrivande. Nu rapporteras det att King har en uppföljare till sin klassiska skräckroman Cujo på gång. Cujo släpptes 1981 och handlar om en rabiessmittad St.

Nu finns Chromecast med Google TV officiellt i Sverige

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:50

Äntligen? Chromecast är ju en riktigt trevlig manick, men om man vill ha något mer än att bara strömma till så finns det nu ett trevligt alternativ i Chromecast med Google TV. Eller den har funnits sedan oktober 2020, men nu finns den officiellt i Sverige i Googles egna butik.

ESA ska testa att samla in rymdskrot 2024

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:30

Så att vi får lite ordning och reda i rymden i framtiden Den europeiska rymdorganisationen ESA fortsätter att försöka hitta lösningar för att rensa bort uttjänta satelliter från jordens omloppsbana. Nu har ESA inlett ett samarbete med rymdinternet-operatören OneWeb och rymdföretaget Astroscale som förhoppningsvis kan resultera i ett system för att ta hand om rymdskrot. Tanken bakom ESA:s senaste projekt är att Astroscales farkost ELSA-M ska skickas upp till rymden 2024 och där testa att fånga in uttjänta satelliter.

Pixel 7-prototyp dyker upp på eBay

Feber.se - 31 May 22 kl. 10:00

Den redan annonserade telefonen släpps egentligen i höst Bara veckor efter att någon från Google lämnat kvar en Pixel Watch på en restaurang dyker nu ännu en av företagets ej släppta enheter upp i det vilda, denna gång Pixel 7 som egentligen inte ska släppas förrän i höst. Telefonen lades upp på eBay för försäljning och i den nu borttagna annonsen skrev säljaren att Pixel 7-prototypen körde Android 13, med 128 GB lagring och 8 GB RAM. Utropspriset låg på 450 dollar.

Snubbar sätter larvfötter på en Tesla

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:45

Vill Elon åka med? Tesla Model 3 är ju inte direkt någon terrängbil, men det går ju att ändra på. Grabbarna på den tyska kanalen The Real Life Guys byggde helt enkelt på larvfötter på en Model 3 och det gör den nog redo för skogen.

Nu kan du få andnöd i den virtuella verkligheten

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:30

Forskare tar fram VR-tillbehör som kan kväva dig Forskare på Salzburg University of Applied Sciences har utvecklat ett tillbehör till kommersiella VR-headset som kan både kan övervaka en VR-användares andning och styra lufttillförseln till användaren. Forskarna kallar sin lilla kvävnings-manick för "AirRes Mask" och tänker sig primärt två syften där denna kan användas. Dels säger man att AirRes Mask kan användas för att kontrollera en persons andning.

Långa Land Rover Defender är här

Feber.se - 31 May 22 kl. 09:00

Har plats för åtta Den som vill trycka in lite fler passagerare i sin Defender kan nu glädjas åt att 90 och 110 får sällskap av versionen 130. Den är 34 centimeter längre, har en tredje sätesrad och plats för upp till åtta personer. När alla stolar är uppfällda är bagagerummet minimalt men fäller man andra och tredje raden sväljer utrymmet rejält med prylar.

Trailer för Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:30

Dokumentärserie om näthat som lett till våldsamma konsekvenser Här är trailern för en kommande dokumentärserie på Netflix där man dokumenterat vad som kan hända när digitalt hat och hot leder till våld och annat även utanför den virtuella världen. Serien heter Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet och handlar om tre specifika fall där trakasserier på nätet lett till så kallad swatting och andra otrevligheter för några drabbade. Bakom den nya serien står Brian Knappenberger som tidigare bland annat gjort We Are Legion, som handlar om hacktivistgruppen Anonymous, och The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz, en dokumentär som handlar om programmeraren och hacktivisten Aaron Swartz som begick självmord efter det att han anklagats för datorintrång mot det digitala biblioteket JSTOR.

EU inför sanktioner mot rysk olja

Feber.se - 31 May 22 kl. 08:00

Med en del undantag Sent igår kväll kom EU-länderna överens om att införa sanktioner mot köp av olja från Ryssland. Stoppet av rysk olja blir en del i det sjätte sanktionspaket som införs från EU mot Ryssland. Det kommer dock att bli en del undantag i oljestoppet från Ryssland.

Humble Bee Bio vill fixa bioplast från djurriket

Feber.se - 30 May 22 kl. 21:00

Bin duger till mer än att bara pollinera blommor Det Nya Zeeländska företaget Humble Bee Bio har utvecklat teknik för att skapa en slags bioplast som efterliknar den som en speciell bi-arten producerar. Det handlar om en sorts citronbin som inte kan producera honung men för att kompensera det kan de spinna en slags bioplast där de kan lägga sina larver. Humble Bee Bios CTO Ryan Graves säger till TechCrunch: "It’s resistant to acids and bases.

Ransomwaret GoodWill kräver att drabbade gör goda gärningar

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:30

Låser filerna på datorn tills användaren donerat till fattiga och sjuka Säkerhetsföretaget CloudSEK har analyserat ett nytt ransomware som, till skillnad från de flesta andra ransomware, inte verkar vara framtaget för att berika kriminella. Ransomwaret kallas för "GoodWill" och låser filerna på en användares dator tills den drabbade donerat tillräckligt med pengar eller annat till fattiga och sjuka. Mer specifikt föreslås det att den drabbade ska donera kläder till fattiga, ta med fattiga barn till Pizza Hut samt donera pengar till fattiga som behöver läkarvård.

Candela presenterar ännu en ny elbåt

Feber.se - 30 May 22 kl. 20:00

Det här är P-8 Voyager Den svenska elbåtstillverkaren Candela har nu visat upp sin nya modell P-8 Voyager i Venedig. Det är en bärplansbåt med plats för upp till sex passagerare och två kaptener. Den svävar fram över vattnet och lämnar bara en väldigt liten svallvåg efter sig.

Snubbe lurar turister som anländer till Gatwick i London

Feber.se - 30 May 22 kl. 19:30

"Welcome to Luton" Det finns flygplatser som kan vara ganska härliga, sen finns det också flygplatser som man verkligen inte vill vistas på. I videon ovan från Max Fosh sätter han upp en skylt vid flygplatsen Gatwick i London som säger "Welcome to Luton". Luton är inte bara den lägst betygsatta flygplatsen nära London, den ligger också en bra bit bort.