Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Nu har Black Panther spelat in över 1 miljard dollar

Feber.se - 12 Mar 18 kl. 12:14

Slår rekord på löpande band Marvels succéfilm Black Panther fortsätter att slå rekord och nu har filmen spelat in över 1 miljard dollar runt om i världen. Att filmen var populär visste vi sedan tidigare då den spelade in mer pengar än den senaste Star Wars-rullen Star Wars: The Last Jedi gjorde under sin premiärhelg. Den nådde dock inte lika högt som Star Wars: The Force Awakens gjorde under sin premiärhelg. Andra rekord för Black Panther är bland annat att det är den filmen som spelat in mest under en premiärhelg i februari och den film som spelat in mest pengar som regisserats av en svart regissör. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Avengers: Infinity War lär dra in en hel del kosing

Feber.se - 19 Mar 18 kl. 13:15

Har slagit förbokningsrekord i USA Förra veckan släpptes det inte bara en ny trailer för den kommande Avengers: Infinity War, utan det blev även möjligt att förboka biljetter för premiären. Den amerikanska bio-tjänsten Fandango har meddelat att nya Avengers-filmen lyckades på sex timmar gå om Black Panther i antal förbokningar och slog på så vis nytt förbokningsrekord. Mer specifikt hur många biljetter som förbokats är för tillfället oklart, men detta är definitivt en indikator på att Infinity War kommer gå rätt bra på biograferna.

Hotellsökningar efter Wakanda har ökat efter Black Panther

Feber.se - 16 Mar 18 kl. 20:00

Många som vill besöka det afrikanska kungariket En sidoeffekt som har uppstått efter Marvel succé med filmen Black Panther är att hotellsökningar efter "Wakanda" ska ha ökat på hotellbokningstjänster. I filmen Black Panther är Wakanda kungadömet som T'challa (Black Panther) härskar över. I verkligheten är dock Wakanda Park en park i den lilla amerikanska staden Menomonie i delstaten Wisconsin.

Elin säljer lyxhuset för en halv miljard

Nyhetspressen - 13 Mar 18 kl. 20:00

Elin Nordegren är på väg att göra en vinst värd hundratals miljoner kronor – på en enda affär. Golfikonen Tiger Woods svenska exfru räknar med att kunna sälja sitt lyxhus i Florida för en halv miljard, rapporterar Wall Street Journal. .

Marvel Black Panther Trio T-Shirt

GeekAlerts - 09 Mar 18 kl. 20:25

Did you like Black Panther? How about the women of Wakanda? If so, then this Black Panther Trio T-Shirt should be just what you’re looking for.

Black Panther kommer få en uppföljare

Feber.se - 09 Mar 18 kl. 17:30

Var väl inte helt oväntat Black Panther blev en rätt stor succé, både om man tittar på vad kritiker och fans har sagt om filmen samt den stora mängd kosing filmen har dragit in. Att filmen skulle få en uppföljare var därför inte helt oväntat, men nu har detta bekräftats av Marvel Cinematic Universe-bossen Kevin Feige. Feige bekräftade uppföljaren i en intervju med Entertainment Weekly där han sade detta när han fick frågan om huruvida filmen kommer få en uppföljare: "Nothing specific to reveal, other than to say we absolutely will do that.

Öresundstågen fräschas upp för halv miljard

Nyhetspressen - 07 Mar 18 kl. 17:30

På onsdagen invigdes det första uppfräschade tåget på Malmö centralstation..

Thanos Rising – Avengers: Infinity War Game

GeekAlerts - 06 Mar 18 kl. 01:46

Black Panther is breaking records in theaters, MCU fans are getting pumped for Avengers: Infinity War (which just got its release date moved up) and now more great news! USAopoly announced that Thanos Rising – Avengers: Infinity War Game is coming soon. Fans of the [...

Ikeas julklapp till personalen - en miljard!

Nyhetspressen - 06 Dec 17 kl. 19:15

En miljard kronor att dela på för de anställda! Den julklappen delar en svenska möbeljätten ut till sin personal i år. Det blir en hygglig slant för var och en av dem lagom till jul....

Hemlös hjälpte strandad bilist – belönades med 400.000 dollar

Nyhetspressen - 05 Dec 17 kl. 20:42

Kate McClure fick bensinstopp på väg mot Philadelphia. Vid vägkanten stötte hon på Johnny, en hemlös man. Han köpte bensin åt henne för sina sina 20 dollar.

Bröderna Winklevoss första bitcoin-miljardärerna i dollar

Feber.se - 05 Dec 17 kl. 10:30

Känt tvillingpar ansåg en gång i tiden att de kom på Facebook Ett känt amerikanska tvillingpar uppges vara de första som har tillgångar i bitcoins som värderas till över en miljard dollar uppger flera källor. Tvillingarna Tyler och Cameron Winklevoss blev kända när de en gång i tiden ansåg att Mark Zuckerberg stulit idén till Facebook från dem och efter en uppgörelse så ska de båda bröderna fått en ersättning på 65 miljoner dollar för detta. 11 miljoner av dem investerade bröderna i bitcoin redan för fyra år sedan och det har givetvis varit extremt lönsamt.


Fler inlägg från Feber.se

Hur trycker man bäst ner en knapp?

Feber.se - 4 timmar sedan

Nu vet forskare det Ett forskarlag från finska Aalto University och Sydkoreanska KAIST har undersökt vilken som är den ultimata knapptypen och hur denna ska reagera när någon trycker på den. Professor Antti Oulasvirta från Aalto University kommenterar varför man genomförde undersökningen: www.eurekalert.

En T-Rex började brinna

Feber.se - 5 timmar sedan

Endast en staty som tur var I Canon City, Colorado, finns The Royal Gorge Dinosaur Experience. Där finns 16 stycken stora Tyrannosaurus-statyer utställda. Eller ja, 15 stycken, eftersom en av dem brann upp igår.

Risk att asteroiden Bennu kolliderar med jorden

Feber.se - 6 timmar sedan

Om 117 år Den 22 september 2135 finns det en liten risk att asteroiden Bennu kolliderar med jorden har astronomer från NASA räknat ut. Bennu är cirka 500 meter bred och skulle den kollidera med jorden så skulle det ske med samma kraft som om hela USA:s aktiva kärnvapenarsenal träffade ett och samma ställe på jorden. Det skulle med andra ord inte vara särskilt bra för livet här på jorden om det skulle ske.

Bar i Storbritannien bjuder på bira för Fortnite-vinst

Feber.se - 6 timmar sedan

Briljant! The Warehouse i Huddersfiels en bit utanför Leeds har anammat Fortnite: Battle Royales popularitet på ett briljant vis. Varje måndag riggar gänget upp spelet på en projektor och besökare får möjlighet att köra en runda Battle Royale och om de vinner så får de 30 pund som de får lägga på valfri dryck på pubben.

World of Tanks släpps i version 1.0

Feber.se - 7 timmar sedan

Har fått sprillans ny spelmotor World of Tanks lanserades 2010 och har sedan dess dragit till sig en rätt stor fanskara. Nu har spelet fått en ordentlig uppdatering som utvecklarna Wargaming kallar för 1.0.

Andra episoden av Hitman nu gratis

Feber.se - 7 timmar sedan

På PC, PS4 och Xbox One IO Interactive släppte i december den första Hitman-episoden gratis till de som ville norpa den. Utvecklarna fortsätter med sin generositet och har nu gjort samma sak med spelets andra episod där vi får besöka staden Sapienza och utföra diverse uppdrag. IO Interactive själva skriver detta om episoden: The HITMAN Spring Pack is a completely FREE download for anyone on PC, PS4 or Xbox One and includes the entire Sapienza location (Episode 2).

Apple har fixat till reklamfilm som visade bugg i iOS

Feber.se - 7 timmar sedan

Buggen är dock inte fixad Förra fredagen släppte Apple en reklamfilm där man klart och tydligt visade en känd bugg i iOS 11. Nu har man fixat till reklamfilmen så att buggen inte längre syns. Det handlar om en bugg i iOS 11 som gör att bakgrunds-bilden till meddelanden som visas på iPhones startskärm inte animeras i takt till meddelandet.

LSEV - den första 3D-utskrivna bilen till försäljning

Feber.se - 8 timmar sedan

Ska börja säljas i Kina nästa år 3D-skrivartekniken tuffar framåt och nu börjar man komma upp i rätt stora saker man kan producera. Bilar är en av dem och elbilen LSEV som vi ser här ska vara den första som kommer gå att köpa. Den är framtagen av kinesiska Polymaker och italienska XEV (X Electrical Vehicle) och stora delar av den ska alltså vara utskrivna på en 3D-skrivare.

Det här är Lynk & Co 02

Feber.se - 8 timmar sedan

Eller kanske 1,5? På måndag kommer Lynk & Co att visa upp sin andra modell, som praktiskt nog kommer att heta 02. Exakt vad som skiljer från 01:an är lite oklart, det ser lite ut som en 01 som har krympt i tvätten, båda bilarna kommer att baseras på samma plattform som Volvo XC40.

Tested tittar på Oculus Go

Feber.se - 8 timmar sedan

Hur är Oculus nya VR-headset att använda? Tested har fått möjlighet att ta en titt på Oculus fristående VR-headset Go och har nu släppt en video där de pratar om headsetet och vad vi kommer kunna göra med det. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Forskare fixar maskin som gör vatten av luft

Feber.se - 8 timmar sedan

Till och med i öknen Forskare på MIT har utvecklat en maskin som ska kunna generera vatten av luft med hjälp av solenergi och ett material som man kallar för "metal-organic frameworks" (MOF). Det finns redan idag maskiner som kan omvandla luft till vatten men de kräver oftast att det är hög luftfuktighet på platsen där det sker. De kan även dra stora mängder energi.

EA har börjat testa AI-spelare i Battlefield 1

Feber.se - 8 timmar sedan

Så att du får mer realistiska fiender i framtiden Under utvecklarkonferensen GDC 2018 avslöjade Electronic Art att man sedan 2016 har tränat upp AI-spelare i DICE:s spel Battlefield 1. EA använder sina AI-spelare för att göra framtida versioner av spel mer realistiska och för att skapa ett mer realistiskt motstånd för människorna som spelar spelet. Förutom det så kan AI-spelarna användas för att leta buggar i spelen när de är under utveckling.

Leaf-batterier driver belysning i tsunami-drabbat område

Feber.se - 9 timmar sedan

Lysande idé! Reborn Light är ett projekt från Nissan och japanska 4R Energy Corporation där man kombinerar solpaneler med gamla batterier från den eldrivna modellen Leaf. Dessa paras ihop och blir till gatubelysning i den tsunami-drabbade staden Namie, som fick ta mycket stryk vid Fukushima-katastrofen 2011.

OptiTrack gör VR-upplevelsen mindre stillastående

Feber.se - 9 timmar sedan

Jump around! På Games Developer Conference i San Francisco så har företaget OptiTrack visat upp en lösning som gör att man kan röra sig lite friare när man tar del av VR-upplevelser. Det handlar om en trådlös lösning där användaren har ett ett VR-headset från Oculus och datorn som driver det hela på ryggen.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom ute nu

Feber.se - 9 timmar sedan

Kasta er in i den magiska världen Ni No Kuni II: Revenant Kingdom är äntligen här! I spelet får vi kontrollera Evan Pettywhisker Tildrum som tillsammans med ett gäng vänner åker ut på äventyr från att rädda världen från den onde Doloran. Ni No Kuni II: Revenant Kingdom finns tillgängligt på PC och Playstation 4.