Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Nu gör vi det ännu smidigare att nå ut med digitala ljudböcker – 365 dagar om året!

Bokbloggar - 06 Dec 18 kl. 10:12

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Microsoft släpper HoloLens-app till Android

Feber.se - Igår: 14:45

Få hjälp med knepiga prylar med AR-support-app Microsoft har meddelat att de kommer att släppa AR-appen "Dynamics 365 Remote Assist" till Android snart. Det handlar om en app som ursprungligen utvecklades till Microsofts AR-headset HoloLoens och som är tänkt att användas för support över distans. Med appen så ser den eller dem användare talar med hela tiden vad användaren ser framför sig.

Momsen på nättidningar sänks rejält

Feber.se - Igår: 11:30

Får snart samma momssats som papperstidningar Momsen för digitala publikationer på nätet kommer att sänkas så att denna hamnar mer i linje för den momssats som idag gäller för papperstidningar. Idag så momsbeläggs digitala publikationer med 25 procents moms vilket kan jämföras med papperspublikationer som bara har en momssats på 6 procent. Finansminister Magdalena Andersson (S) säger till DN att det är framför allt för att värna om den ekonomiskt krisdrabbade lokaljournalistiken i Sverige som man sänker skatten för digitala publikationer: "Att till morgonkaffet kunna få läsa rapporter om vad som händer i lokalsamhället och granskningar av vilka felaktigheter som politiker, företagsledare och andra kan göra.

Digitalmomsen sänks i Sverige

Nyhetspressen - Igår: 10:16

Momsen på digitala tidningar blir nu möjlig att sänka under året. Det bekräftar finansdepartementet i dag, skriver medieföretagens branschorganisation TU – Medier i Sverige i ett pressmeddelande..

Starkt resultat för HD och Sydsvenskan

Nyhetspressen - 19 Feb 19 kl. 14:40

HD-Sydsvenskan gör ett bra år. Resultatet för 2018 landar på 38,5 miljoner kronor. Bakom de positiva siffrorna ligger stora framgångar med nya digitala prenumerationer..

”Ingen blir frisk av att söka jobb de är för sjuka för”

Nyhetspressen - 19 Feb 19 kl. 13:00

”När frågan lyfts det senaste året är det främst av allianspartier och Sverigedemokrater, som gång på gång röstat för att återinföra stupstocken och sänka ersättningsnivåerna vilket gör livet ännu tyngre för sjuka”, skriver företrädare för tre organisationer..

Digitala djur kan glädja dementa

Nyhetspressen - 09 Feb 19 kl. 11:05

Hunden vrider på huvudet och skäller medan katten jamar och lägger sig på rygg för att bli kliad när man klappar den..

Friåret är tillbaka - nu med hål i huvudet

Nyhetspressen - 05 Feb 19 kl. 19:30

Regeringens deal med Centern och Liberalerna innebär att friåret gör comeback.Tro det eller ej, men reformen är faktiskt ännu dummare än förra gången..


Fler inlägg från Bokbloggar

Review: Becoming

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Helgens läsning

Bokbloggar - 6 timmar sedan