Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Nu är de efterlängtade tvillingarna Fredrick och Milla här

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 29 Nov 17 kl. 06:38

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

UFC 218 Embedded: Vlog Series – Fjärde avsnittet

MMAnytt - 01 Dec 17 kl. 09:02

I det fjärde avsnittet av UFC 218 Embedded ser vi bland annat hur den före detta mästaren Eddie Alvarez förbereder sig inför sin match mot Justin Gaethje, en av de mest efterlängtade matcherna under helgens gala. Självklart fortsätter videoserien även att följa med fjäderviktsmästaren Max Holloway och utmanaren Jose Aldo samt deltagarna i kvällens delade huvudmatch, Alistair Overeem och Francis Ngannou. Relaterat: UFC 218: Holloway vs.

Kunderna strömmade till nya butiken

Nyhetspressen - 29 Nov 17 kl. 08:53

Det var kö ut på bakgården när Uffe Lennartsson öppnade den efterlängtade bageributiken Contans bakgård. ”Contan är heligt”, sa stamkunden Bengt Petersson..

UFC 218 Embedded: Vlog Series – Första avsnittet

MMAnytt - 28 Nov 17 kl. 06:16

Inför helgens UFC 218: Holloway vs. Aldo så har UFC börjat släppa sin välkända videoserie där vi får följa med de deltagande atleterna i deras förberedelser inför den efterlängtade galan. Kör igång videon ovan och se bland annat hur fjäderviktsmästaren Max Holloway och utmanaren Jose Aldo Junior spenderar sina dagar inför deras titelmatch.

Asllani vinnare av Diamantbollen

Nyhetspressen - 20 Nov 17 kl. 22:56

Äntligen - Kosovare Asllani har fått sin efterlängtade Diamantboll. Hon var favorit på förhand och på måndagskvällens fotbollsgala fick hon den..

Här blåser kommunen sköterskor på firandet

Nyhetspressen - 18 Nov 17 kl. 14:08

Göteborgs stad bjöd in undersköterskorna till julbord för att visa sin uppskattning för gott arbete. En vecka senare kom beskedet – kommunen blåser de anställda på den efterlängtade festen. –  Vi är upprörda, ledsna och känner oss kränkta.

”Antibiotikaresistensen skördar tusentals liv redan idag”

Nyhetspressen - 18 Nov 17 kl. 07:00

”Antibiotikaresistensen är redan i dag ansvarig för uppskattningsvis minst 25 000 dödsfall per år, enbart i EU. Den nuvarande globala dödligheten på grund av antibiotikaresistens beräknas till 700 000 dödsfall per år”, skriver Fredrick Federley (C)..

Beskedet: Renoveringen av centrumtorget i Hallstavik skjuts upp – igen

Nyhetspressen - 17 Nov 17 kl. 10:01

Den efterlängtade renoveringen av centrumtorget i Hallstavik skulle startat i höst. Men nu meddelar Norrtälje kommun att byggstarten försenas. Orsak: förslagen blev för dyra..

Massör anmäld - hoppade på mannens pungkula

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 15:04

Den efterlängtade massagen slutade i katastrof. Massören hoppade på 36-åringens pung. Nu är mannen nyopererad och polisen har fått in en anmälan om misshandel..

Sund sänkte Champions League-klubben – med första målet i allsvenskan: "Efterlängtat"

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 10:43

Rosengård var obesegrade på hemmaplan. Det brydde sig Kajsa Sund inte nämnvärt om – och smällde in sitt första allsvenska mål när Hammarby vann med 1–0. – Efterlängtat.

UFC 218: Frankie Edgar skadad – drar sig ur titelmatchen mot Max Holloway

MMAnytt - 09 Nov 17 kl. 04:15

Under natten avslöjades tråkiga nyheter, då det står klart att den forne lättviktsmästaren Frankie Edgar tvingas hoppa av den efterlängtade titelmatchen mot den nykrönta fjäderviktsmästaren Max Holloway, som var bokad som huvudmatch på UFC 218. Nyhoten rapporterades först av brasilianska Combate och har sedan dess bekräftats av källor till MMAnytt. Mood!


Fler inlägg från Posh24.se - Sveriges största kändissajt

Låtarna som Hanna och Chris ska sjunga i finalen

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 06 Dec 17 kl. 06:21

Nu på fredag är det dags för finalen av "Idol". De två finalisterna Chris och Hanna ska sjunga tre låtar var i Globen. Efter semifinalen förra veckan kunde tittarna och fansen vara med och delta i låtvalet till en av de tre låtarna.