Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Nothings telefon väntas bli genomskinlig - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Nothings telefon väntas bli genomskinlig

Feber.se - 25 May 22 kl. 12:15

Släpps kanske 21 juli för en låg prislapp Nothings lurar som de släppte förra året är riktigt trevliga och har enligt uppgift sålt över en halv miljon exemplar. Det var en produkt som var, i princip, helt genomskinlig och det väntas också telefonen bli. Wallpaper har fått kolla in lite hur bolaget har tänkt med designen och bland annat fått se designskisser som den ovan. Det är alltså inte den slutgiltiga designen utan en av skisserna. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Amazon väntas sparka 10.000 personer

Feber.se - 14 Nov 22 kl. 18:45

Fokus på de som jobbar med prylar Fler och fler verkar se om sin verksamhet just nu. Nu rapporterar The New York Times att Amazon väntas sparka ungefär 10.000 personer.

Nothings nya hörlurar Ear Stick presenteras 26 oktober

Swedroid.se - Allt om Google Android - 04 Oct 22 kl. 16:45

Nothings tredje produkt, ett par trådlösa hörlurar vid namn Ear Stick, kommer få en komplett introduktion 26 oktober. I pressmeddelandet kallar Nothing hörlurarna för deras mest avancerade ljudprodukt hittills. Ear Stick kommer släppas i Norden och globalt.

Carl Pei hajpar Nothing Phone 1, telefonen har genomskinligt bakstycke

Swedroid.se - Allt om Google Android - 25 May 22 kl. 10:45

Carl Pei, som bott 16 år i Sverige, hajpar Nothings första telefon på Twitter. Mobilens design diskuteras samtidigt av Pei och Nothings designchef Tom Howard i en intervju på wallpaper.com.

Samsung Galaxy Z Fold 4 läcker

Feber.se - 11 May 22 kl. 20:30

Läcker? Vi kan nu ha fått våra första bilder på Samsungs kommande vikbara lur Galaxy Z Fold 4 via den ofta tillförlitliga Onleaks. Av bilderna att döma ser det ju inte ut som att det blir jättestora designförändringar sedan Z Fold 3.

BMW har vintertestat eldrivna iX1

Feber.se - 11 May 22 kl. 13:00

Snart dags för serietillverkning BMW:s kommande eldrivna modell iX1 håller just nu på att sluttestas innan det är dags för serietillverkning. Detta sker genom vintertester och självklart har man varit i Arjeplog och kört bilen. Den driver på alla fyra och har en elmotor på varje axel.

Nothing släpper sin launcher

Feber.se - 28 Apr 22 kl. 20:30

Stort! I mars presenterade Nothing ingenting sin telefon, eller ja, åtminstone att de skulle släppa en telefon. Nothing phone (1), som den heter, kommer dock inte förrän i sommar.

Priset på elbilsbatterier väntas gå upp rejält

Feber.se - 21 Apr 22 kl. 17:00

Högre råvarupriser är orsaken Dyrare råvaror ger dyrare prylar, exempelvis batterier till elbilar. De högre priserna väntas göra så att batterierna ökar i pris med 40 procent de kommande två åren. Det säger i alla fall analysföretaget SNE Research.

Nothing bekräftar att de har telefon på gång

Feber.se - 23 Mar 22 kl. 14:30

Kommer i sommar Nothing bekräftade under sitt "The Truth"-event idag att man kommer lansera sin första telefon i år, den heter kort och gott phone (1). Telefonen kommer att drivas av något av Qualcomms Snapdragon-chip, men vilket vet vi inte än. Detta kommer att bli andra produkten i Nothings ekosystem, den första var hörlurarna ear (1).

Bild på Nothings smartphone visar väldigt lite

Swedroid.se - Allt om Google Android - 07 Mar 22 kl. 17:22

Nothing kommer enligt ett tidigare rykte lansera sin första smartphone så pass tidigt som nästa månad. Telefonen påstås ha inslag av genomskinlighet i designen, i stil med Nothings trådlösa hörlurar. Carl Pei sades ha visat upp en prototyp av enheten för Qualcomm-chefen Cristiano Amon, under MWC.

En Ferrari F40 snart på auktion

Feber.se - 23 Feb 22 kl. 17:00

Väntas gå för mellan 2,4 och 2,8 miljoner dollar Se hit om du vill ge dig själv den där hårda hjulklappen du aldrig fick förra året. Den 4 mars kommer nämligen Gooding & Company att auktionera iväg det här trevliga exemplaret av Ferrari F40. Bilen som är från 1991 har precis klockat 600 mil på mätaren och är en av endast 213 stycken USA-specade versioner.


Fler inlägg från Feber.se

Radioprogramledare ljög om att de använt Pixel 4 i reklam

Feber.se - 1 timme sedan

Google och iHeartMedia får betala 9 miljoner dollar i böter Google och iHeartMedia har i en överenskommelse med amerikanska FTC gått med på att betala 9,4 miljoner dollar, efter att Google bett radioprogramledare att prata om Pixel 4, som att de använt den – trots att de inte gjort det. Google ska ha betalat iHeartRadio 2,6 miljoner dollar och ytterligare två miljoner till mindre nätverk Google ska åtminstone till slut skickat ut fem telefoner, när reklamen gick 2019, men det verkar inte ha varit tillräckligt. Nästan 29 000 gånger gick reklamen under 2019 och 2020, hävdar FTC.

Är Apple på väg att sparka ut Twitter?

Feber.se - 1 timme sedan

Elon påstår saker Inte nog med allt annat som händer på Twitter med Elon Musk, nu har han börjat bråka med Apple. Anledningen är de där 30 procenten som Apple tar när folk köper saker via deras plattform, något som Elon nu inte alls verkar gilla. Eller det har han kanske ogillat förut, men nu har han börjat vara högljudd i frågan.

Nu finns appen Oceanic+ till Apple Watch Ultra

Feber.se - 2 timmar sedan

Apple Watch Ultra är nu en dykdator En av de stora förbättringarna hos Apple Watch Ultra jämfört med tidigare klockor från Apple är dess vattentålighet, som gör att klockan kan användas som en dykdator med appen Oceanic+. Den har dock inte varit tillgänglig tills nu, men nu är den till sist tillgänglig i App Store. Oceanic+ designades av Huish Outdoors i samarbete med Apple och det ger användare tillgång till massor av relevant information för dykare.

BeReal är Apples iPhone App of the Year

Feber.se - 2 timmar sedan

För iPad är det GoodNotes 5 Apple har nu berättat vilka appar som vunnit App Store Awards för 2022, och det är appen BeReal som kammar hem det största priset med ”iPhone App of the Year”. BeReal är, för de som inte vet, en app där användare får en notis en gång per dag, där de ska fånga ögonblicket med både främre och bakre kameran – på samma gång. Tanken är att det ska ge en mer verklig bild över personers liv.

Sjukdomen apkoppor har för rasistiskt namn

Feber.se - 3 timmar sedan

Monkeypox blir nu mpox I maj fick Sverige sitt första fall av den ovanliga sjukdomen apkoppor där kroppen får massa tråkiga blåsor. Sjukdomen som heter monkeypox i andra länder fick sitt namn 1958 då den upptäcktes hos apor. På 70-talet fick människor den för första gången.

Tesla Model 3 ska få ännu mer minimalistisk interiör

Feber.se - 3 timmar sedan

Facelift på gång När man hoppar in i en Tesla Model 3 för första gången slås man av hur lite prylar det finns. En stor skärm i mitten bara och inte så mycket annat. Man inser dock ganska snabbt att man inte behöver så mycket och efter någon minuts körning saknar man inget direkt.

Världens största aktiva vulkan har fått ett utbrott

Feber.se - 4 timmar sedan

Första gången sedan 1984 Vulkanen Mauna Loa på Hawaii är världens största aktiva vulkan och nu har lavan börjat flöda ur den igen. Det är första gången på nästan 40 år, senast var 1984, och det sker efter en tid med jordbävningar så forskarna verkar inte förvånade. Just nu flödar lavan inte mot ett hål där det bor människor, så just nu fortsätter livet som vanligt på Hawaii.

Ny podcast om Amazon Prime Video

Feber.se - 4 timmar sedan

Med Alex och Sigge Imorgon den 30 november släpper Amazon Prime Video en podcast tillsammans med Alex och Sigge där de ska djupdyka i nya och etablerade serier på tjänsten, samt filmer och annan populärkultur. Hanna Widell på produktionsbolaget Perfect Day Media säger: – Tv-serier och film är samtalsämnen som engagerar och för samman människor. Därför är diskussionen runt om minst lika viktig som själva tittandet.

Vi har kollat in fodralet till JBL Tour Pro 2

Feber.se - 15 timmar sedan

Det som har en egen skärm I slutet av augusti släppte JBL lurarna Tour Pro 2. Själva lurarna var inte någon revolution kanske, men fodralet de ligger i är klart annorlunda. Det har nämligen en egen skärm.

Häng med en lokförare under en söndag på jobbet

Feber.se - 15 timmar sedan

Avslappnande! När man kör tåg så måste man ju inte bara köra tåget från A till B utan också ta sig till punkt A och från punkt B. Här får vi följa med Thomas under en arbetsdag när han tar sig hela vägen och "bara" kör 171 meter tåg som väger 376 ton.

Helikoptern som skulle bärga raketer i luften

Feber.se - 16 timmar sedan

Spana in en animerad version av Hiller Air Tug 1962 lyfte den udda skapelsen Sikorsky S-64 Skycrane för första gången. En helikopter som fungerade som en slags kran. Ungefär samma period pågick rymdrejset där amerikanerna kämpade för att slå ryssarna som först till månen.

Var ska man lägga en straff?

Feber.se - 16 timmar sedan

Det finns statistik över vilket hörn som är bäst Just nu pågår, som de flesta säkert märkt, fotbolls-VM. Det är därför inte helt osannolikt att vi kommer att få se ett gäng straffar, eller kanske till och med att någon match avgörs med straffar. Vissa tycker kanske detta är som att dra lotter, men om vi kikar på lite statiskt visar det sig att det inte riktigt är så.

En trailer för White Noise

Feber.se - 17 timmar sedan

Dramakomedin med Adam Driver Här kommer den första trailern för filmen White Noise med Adam Driver i huvudrollen. Filmen är baserad på Don DeLillo roman med samma namn vilken släpptes 1985. I filmen får vi följa hur en familj hanterar det faktum att det har börjat spridas något slags giftig moln över världen och situationer som detta leder till.

Chris Harris kör Ferrari 296 GTB

Feber.se - 17 timmar sedan

Är hybrid-superbilar framtiden? Nu har Chris Harris fått ratta Ferraris nya hybrid-modell 296 GTB och så här såg det ut. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En skivspelare med annorlunda design finns nu i vitt

Feber.se - 18 timmar sedan

I extremt begränsad upplaga För ungefär fem år sedan visade Miniot sin runda skivspelare som spelar vinylskivor upp och ner, och nu lagom till jul och snö släpper man en specialversion i vitt. Eftersom vi inte har någon tonarm på ovansidan kontrollerar vi istället uppspelningen med en pinne i mitten av skivspelaren, hur det funkar går att se i videon nedan. Endast 10 numrerade White Wheels är tillgängliga och de kostar 2999 euro.