Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Netflix arbetar på storspel för PC, ser spel som viktig del av utbudet - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Netflix arbetar på storspel för PC, ser spel som viktig del av utbudet

Swedroid.se - Allt om Google Android - 24 Nov 22 kl. 10:25

Netflix tillkännagav sin spelsatsning sommaren 2021. Hittills har Netflix bara erbjudit vanliga mobilspel och inte spel som strömmas till prenumeranters tv-apparater. Ett år senare dök det dock upp tecken på att strömmade spel är Netflix mål på sikt. Nu nämner dessutom en platsannons från Netflix att företaget utvecklar ett helt nytt ”AAA-spel för PC”. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Trailer för We Have a Ghost

Feber.se - i förrgår: 19:00

David Harbour spelar spöke i ny familjekomedi Netflix har släppt trailern till sin kommande film We Have a Ghost där vi får se David Harbour i rollen som spöket Ernest. Handlingen kretsar runt en familj som flyttar in i ett hus som hemsöks av Ernest. När familjen väl blir medveten om spöket börjar sonen i familjen tillsammans med Ernest börjar undersöka Ernest förflutna blir de en måltavla för CIA.

Nu kan du titta på Jung_E

Feber.se - 21 Jan 23 kl. 14:00

Battle Angel Alita-vibbar I går släpptes filmen Jung_E på Netflix. Filmen är regisserad av Sang-ho Yeon (Train to Busan) och handlar om en AI-forskare som vill få stopp på ett postapokalyptiskt inbördeskrig genom att klona hjärnan på en krigshjälte – hennes egen mamma. En trailer för filmen kan kollas in ovan och själva filmen kan du, om du har ett Netflix-konto, se via länken nedan.

71 procent av gratistittarna är beredda att betala för Netflix enligt studie

Swedroid.se - Allt om Google Android - 21 Jan 23 kl. 12:03

Netflix vill minska antalet användare som tar del av tjänsten gratis. Enligt Netflix tittar över 100 miljoner personer utan att betala. Planen är att skapa intäkter från gratistittarna på ett av två vis: antingen genom att kontoinnehavaren betalar extra genom att lägga till fler hushåll, eller genom att gratistittaren skapar ett eget konto.

Reed Hastings slutar som vd för Netflix

Feber.se - 20 Jan 23 kl. 10:00

Greg Peters får ta över rollen Samtidigt som Netflix presenterar sin kvartalsrapport meddelar Netflix medgrundare Reed Hastings att hamn lämnar vd-rollen efter 25 år. När han startade Netflixlevererade de hyrfilmer fysiskt, men har på senare år som vi alla vet gått över helt till onlinestreaming. Han utsåg innehållschefen Ted Sarandos till "med-vd" år 2020, och Sarandos kommer att fortsätta i den rollen tillsammans med Greg Peters, Netflix tidigare operativa chef.

Netflix kommer börja ta betalt för kontodelning i slutet av mars

Swedroid.se - Allt om Google Android - 20 Jan 23 kl. 10:34

Netflix kommer börja ta betalt för kontodelning mer allmänt i slutet av tredje kvartalet, efter inledande tester i vissa regioner. Kunder i många länder kommer kunna betala extra om de vill dela sitt konto med personer de inte bor tillsammans med. Strömningstjänsten räknar med att vissa kommer reagera på ändringarna genom att säga upp abonnemanget, men att det kommer löna sig på sikt att minska mängden gratistittare.

Sony släpper trailer för Ultimate Sackboy

Feber.se - 19 Jan 23 kl. 12:30

Little Big Planet för mobilen typ Sony har tillsammans med spelutvecklaren Extient gett sig på att överföra sitt populära spel Little Big Planet till mobilen. Resultatet av detta har blivit mobilspelet Ultimate Sackboy som ni kan se en trailer för här ovanför. Ultimate Sackboy ser inte ut att erbjuda något direkt unikt som vi inte sett på mobilen tidigare men kanske kan tilltala dem som gillar karaktären Sackboy.

Netflix firar Mighty Morphin Power Rangers

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 18:45

Wille jublar Den 19 april kommer Netflix fira 30 år av den populära serien Mighty Morphin Power Rangers med dokumentären Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always 30th Anniversary Special. Några av skådespelare som har varit med i serien under dessa 30 år kommer att reprisera sina roller för ett nytt äventyr, något som onekligen kommer bli kalas för alla fans av serien. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Sony släpper hajp-trailer för 2023

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 17:45

En del gott på gång Sony släppte i dag en liten hajp-trailer med 23 spel som kommer att släppas till konsolen under 2023. Flertalet spel kommer också att släppas till andra plattformar, så även om man inte har en PlayStation kan man känna lite hajp för året. Själv ser jag nog mest fram emot Marvel's Spider-Man 2, men så klart också Street Fighter 6, och nyfikenheten vad fan Final Fantasy XVI blir för något är på topp.

Netflix har fått lite ny form på mobilen

Feber.se - 17 Jan 23 kl. 09:00

Mer flytande Netflix har uppdaterat sin app en hel del och grundkänslan är väl den samma som förut men appen känns betydligt mer levande. Utvecklarna säger att de jobbat på att få den mer flytande, förtjusande och polerad och det tycker jag att de har lyckats med. Överlag så känns det lite mer tydligt, lite mindre mörkt och härligare att ta sig runt.

Trailer för Pamela, a love story

Feber.se - 11 Jan 23 kl. 20:00

Dokumentär om Pamela Anderson Snart börjar Netflix sända dokumentären Pamela, a love story vilken kommer att handla om skådespelaren Pamela Andersons liv. I dokumentären berättar Anderson själv sin livshistoria med hjälp av material från dagböcker, privata videoklipp och annat. Den kommer att innehålla berättelser om hennes väg till berömmelse, svåra kärleksrelationer och den så kallade "sexvideoskandalen".


Fler inlägg från Swedroid.se - Allt om Google Android

Färre uppgraderar – smartphoneleveranserna har aldrig sjunkit så här mycket tidigare

Swedroid.se - Allt om Google Android - 8 timmar sedan

Enligt IDC har smartphoneleveranserna aldrig sjunkit så mycket under ett enskilt kvartal som de gjorde under Q4 förra året. Leveranserna minskade med 18,3 procent jämfört med samma period året innan. Sett till året som helhet sjönk leveranserna med 11,3 procent, vilket ska ha inneburit de lägsta årliga smartphoneleveranserna sedan 2013.

Här är nyheterna i Samsungs nya gränssnitt One UI 5.1

Swedroid.se - Allt om Google Android - 8 timmar sedan

Samsung verkar i vanlig ordning passa på att introducera en ny version av sitt gränssnitt i samband med lanseringen av senaste Galaxy S. Den här gången rör det sig om One UI 5.1, som även kommer släppas för äldre Galaxy-telefoner under våren.

Tror du det kommer ske ett paradigmskifte på smartphonemarknaden innan 2030?

Swedroid.se - Allt om Google Android - 9 timmar sedan

Smartphones har blivit smartare och snabbare och har fått en mer modern design, men det rör sig i grund och botten om samma typ av manick nu som för 15 år sedan: en liten handhållen dator med en pekskärm. Mobilen är idag den dator flest använder mest. För några år sedan sa Sony att de vill vara kvar på smartphonemarknaden, trots sviktande försäljning, för de vill inte missa nästa paradigmskifte.

Galaxy S23 ser ut att få UFS 3.1 istället för UFS 4.0

Swedroid.se - Allt om Google Android - 9 timmar sedan

Den minst kostsamma telefonen i Galaxy S23-serien erbjuder långsammare lagring enligt @UniverseIce, som menar att instegsmodellen har fått UFS 3.1 istället för nya och förbättrade UFS 4.0.

Mozilla förbättrar Pocket för Android, har fått filter och andra nyheter

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Jan 23 kl. 10:11

Mozillas app för att spara och sortera innehåll på webben, Pocket (som vi nyligen tipsade om), har fått nya funktioner. Användares listor med sparat innehåll har döpts om från ”my list” till ”saves”. Den avdelningen har samtidigt fått en ny design.

Chrome för Android kan nu låsa inkognitoflikar

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Jan 23 kl. 09:47

Chrome för Android kan nu kräva biometrisk verifiering innan inkognitoflikar visas, en funktion som tidigare bara var tillgänglig i IOS-versionen av webbläsaren. Google skriver att finessen är på väg ut till Androidanvändare, men vi har inte fått den än. För de som fått nyheten kan inkognitoflikar låsas genom att öppna Chromes inställningar och aktivera det nya alternativet under kategorin ”integritet och säkerhet”.

Galaxy S23-serien första telefonerna med Cornings nya skyddsglas

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 19:36

Corning har idag tillkännagivit att Samsungs nästa ”Galaxy-flaggskeppstelefoner”, det vill säga Galaxy S23-serien, blir först ut med nya Gorilla Glass Victus 2. Skyddsglaset introducerades i slutet av november och erbjuder bättre skydd mot fall. Gorilla Glass Victus 2 är med andra ord tänkt att göra så att skärmarna i våra smartphones inte spricker lika ofta ifall de åker i backen.

Bekräftat: Surfplattan OnePlus Pad lanseras 7 februari

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 16:54

OnePlus har bekräftat att surfplattan Pad kommer lanseras samtidigt som telefonen OnePlus 11 under företagets event 7 februari. Tillverkaren har samtidigt delat bilder som visar delar av surfplattan. Pad har en unibodykonstruktion som består av en aluminiumlegering.

Tips: Så här aktiveras och används split-screen i Android

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 12:45

Android har en funktion för att visa två appar sida vid sida, så kallad split-screen, något alla kanske inte tänker på. Hur split-screen aktiveras kan variera lite beroende på Androidversion och gränssnitt. Vi kommer i instruktionerna nedan utgå från Googles version av Android 13 på en Pixel 7 Pro.

OnePlus kanske introducerar surfplatta under februari-evenemanget

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 11:53

OnePlus hemsida puffar för tillverkarens presentation 7 februari. Den tillhörande bilden tycks visa en surfplatta vilket kan innebära att OnePlus planerar att lansera en tablet under evenemanget, utöver hörlurar och mobilflaggskepp. Bilden har dessutom filnamnet ”pad1.

Samsung Galaxy Watch 4 kan styra zoomnivån för mobilens kamera

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 09:43

Samsung Galaxy Watch 4 har fått en 329MB stor uppdatering, enligt en tråd på Reddit. Uppdateringen gör att smartklockan kan användas för att zooma in och ut i den anslutna mobilens kamera, genom att nypa klockans skärm eller vrida på boetten. Finessen fungerar dock endast ihop med Samsungs toppmodeller från Galaxy S20 och Z Flip och framåt.

Google tvingat att genomföra omvälvande förändringar av Android i Indien

Swedroid.se - Allt om Google Android - 26 Jan 23 kl. 09:26

Google har tvingats genomföra omvälvande förändringar av Android och Play Store i Indien. För att rätta sig efter föreskrifterna från landets Competition Commission (CCI) kommer Google göra Android ännu mer öppet lokalt. Enligt Googles inlägg kommer dock vissa av CCI:s beslut att ”respektfullt överklagas”.

Windows 11 kommer få en mer modern utforskare

Swedroid.se - Allt om Google Android - 25 Jan 23 kl. 19:51

Microsoft kommer släppa en mer modern version av filhanteraren i Windows 11, enligt Windows Central. Utforskaren sägs utöver en mer modern design även få en tät integrering med Microsoft 365 och Microsofts molnlagringstjänst OneDrive. Bilderna i artikeln påstås vara Microsofts interna mockups som visar nya Utforskaren.

Rapport: Apple kan släppa egen sökmotor, del av ”tyst krig” mot Google

Swedroid.se - Allt om Google Android - 25 Jan 23 kl. 17:25

Google betalar astronomiska summor till Apple varje år för att få vara standardsökmotor i Apples operativsystem. Enligt vissa uppskattningar betalade Apple mellan 18–20 miljarder dollar till Apple bara förra året. Google anser att detta ändå lönar sig tack vare all trafik Apple driver till sökmotorn genom sina användare.

Fyra Bugg och en Coca-Cola-telefon?

Swedroid.se - Allt om Google Android - 25 Jan 23 kl. 16:52

Enligt Ice Universe på Twitter kommer en stor smartphonetillverkare släppa en mobil med Coca-Cola-tema. Tillverkare samarbetar emellanåt med varumärken och skapar specialversioner av sina telefoner. OnePlus hade exempelvis ett samarbete med McLaren i flera år som resulterade i ”McLaren Editions” av företagets flaggskepp.