Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Nattgästen (2017) av J.A. Darke

Bokbloggar - 12 Apr 17 kl. 11:42

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nu delas Stora journalistpriset 2017 ut

Nyhetspressen - 17 timmar sedan

Under torsdagskvällen delas Stora journalistpriset 2017 ut i Bonniers konsthall i Stockholm. Bland de nominerade finns bland annat SVT:s granskning av fallet Kevin, IT-skandalen på Transportstyrelsen och krigskorrespondenten Magda Gad rapportering från fronten i Syrien..

Black friday

Magdalena Graaf Blogg - 15 timmar sedan

I samarbete med Daniel Wellington Fira Black Friday weekend med Daniel Wellington!  En av de många fördelarna med Daniel Wellingtons klockor är de utbytbara armbanden. Genom att byta armband kan du verkligen ändra stilen på din klocka så att den känns som ny!

NIKLAS DARKE: Jag är åtminstone inte ensam om att vara ensam

Nyhetspressen - Igår: 11:22

NIKLAS DARKE: Jag hör vad han säger, och det är ”förlåt” NIKLAS DARKE: Någon får ta över när föräldrarna är slut NIKLAS DARKE: Jag har inte redovisningsplikt för att jag inte dricker KRÖNIKA. Nove....

I avo u

Paow - Igår: 02:39

Kalkonfilé med färskostsås

Kostdoktorn - Igår: 17:00

Ett superenkelt recept med helstekt kalkonfilé och en färskostsås som du kan variera hur som helst. Hemligheten för maximal smak är att ta tillvara stekskyn. Receptet → Inlägget Kalkonfilé med färskostsås dök först upp på Kostdoktorn.

Rapport: Android skickar platsdata till Google även när platstjänster är av

Swedroid.se - Allt om Google Android - Igår: 14:53

Enligt en rapport från Quartz skickar Android platsdata till Google, även fast platstjänster har stängts av. Detta sägs ha pågått sedan början av 2017. Systemet skickar adresserna för mobilmaster i närheten.

Nu finns Nintendo-spelet Animal Crossing: Pocket Camp i Play Store

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 11:42

Nintendos tredje spel för smartphones, Animal Crossing: Pocket Camp, har nu släppts för Android och IOS. Spelföretaget har sedan tidigare lanserat Fire Emblem Heroes och Super Mario Run. Du ansvarar för en campingplats och får själv välja hur du vill dekorera den.

Fotografering, Bindefeldt och nyårsfirande

Magdalena Graaf Blogg - i förrgår: 10:45

Fotografering med nyårstema Guld-confetti-regn och festkläder…. Babba Tjok har varit ett monster inatt. Drog igång redan runt 23, upp leka, skalla, klättra ur sängen, låta, gråta, elak slå mig där det gör som ondast Kl 6.

Google Lens släpps för de första Pixel-telefonerna

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 10:29

Redan för en månad sedan dök Google Lens upp på den första generationens Pixel-telefoner för vissa användare. Nu har Google officiellt meddelat att den kunniga hjälpredan släppts för alla Pixlar som har engelska som systemspråk. Lens kan ses som en vidareutveckling av numera övergivna Google Goggles.


Fler inlägg från Bokbloggar

Jag är lite arg

Bokbloggar - 13 timmar sedan

De andra

Bokbloggar - 14 timmar sedan

Helgfrågan v. 47

Bokbloggar - 15 timmar sedan