Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Nötskal

Bokbloggar - 12 Apr 17 kl. 10:49

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Patrik Laine premierad, hyllad och fruktad – möter barndomsidolen Ovetjkin i natt: "Känns overkligt"

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 20:06

40 mål, delad skytteligaledning, veckans spelare i NHL och en stundande stjärnduell mot Alexander Ovetjkin. Där har vi Laine i ett nötskal, då han nu befinner sig i sitt esse på väg att göra någonting stort. Riktigt stort.

Nötskal

Bokbloggar - 12 Apr 17 kl. 10:49

”Ian McEwan s senaste roman, Nötskal , är en berättelse av thrilleraktig karaktär. Redan när jag läst två sidor hade jag skrattat spontant ett par gånger, vilket är väldigt ovanligt när jag läser romaner. Men under läsningens gång fick jag mindre och mindre lust att skratta.

Nötskal av Ian McEwan

Bokbloggar - 30 Mar 17 kl. 18:18

Bil började brinna explosionsartat

Nyhetspressen - 24 Jul 16 kl. 07:47

Två män var ute och körde när bilen började gå ryckigt. De stannade intill vägen – sen började bilen brinna explosionsartat. – Det var bara ett plåtskal kvar av den, säger Jan Österberg, insatsledare vid räddningstjänsten i Nyköping..

Lövenbacken lägger av

UNDERBARACLARA - 17 Mar 15 kl. 14:47

Efter fyra säsonger med Björklöven lägger backen skridskorna på hyllan och satsar på studier. Karl-Johan Lundström har hunnit bli 27 år och spelat sju säsonger totalt i Björklövens A-lag. Lägg därtill två säsonger i Sundsvall och tre matcher i SHL med Modo så har ni karriären i ett nötskal.

BOKPAKET: ”Växet” som får pennorna att flöda

UNDERBARACLARA - 11 Mar 15 kl. 13:30

I litteraturen blir trädgården till en berättelse om våra inre liv. Ronny Ambjörnssons penna flödar lättare när han utgår från odlandets mödor och Jujja Wieslander konstaterar att även hennes intresse för barn handlar om ”växet”. ”Kaffesump, bananskal, en slatt vin jag somnat från, tvestjärt, daggmask, spindelägg, nötskal nånstans långt bort ifrån.

Trafikkaos i GTA V

Feber.se - 22 Nov 14 kl. 17:03

Oj oj oj... Spelaren lämnade GTA V i några minuter för att fixa käk, när han kommer tillbaka så är det fullt kaos. Vad ska man säga, GTA i ett nötskal kanske?

Strid och forwards i ett nötskal

Savonen & Ekström - Hockeyblogg Skellefteå AIK - 18 Sep 13 kl. 12:08

Hans Wallson och de andra har summerat gårdagens match. – Och vi är överens. Brynäs gör det bra och är ett bättre lag än i fjol.


Fler inlägg från Bokbloggar

Minns att du ska dö

Bokbloggar - 15 minuter sedan

Förmiddagsluft

Bokbloggar - 45 timmar sedan