Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

När drömmar blir till mardrömmar

Bokbloggar - 14 Nov 17 kl. 09:46

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Efter succébytet: Örebro utmanar Engelholm om guldet

Nyhetspressen - 04 Apr 18 kl. 08:24

Efter två år i Tyskland flyttade hon hem till Sverige – och gjorde succé på en ny position. Nu hoppas Diana Lundvall och hennes Örebro kunna rubba volleybollgiganten Engelholm i SM-semifinal. Utöver gulddrömmar finns ytterligare ett mål.

Varning för Stockholms galna framtidsdrömmar

Nyhetspressen - 04 Apr 18 kl. 06:00

Jag läste Stockholms stads framtidsvision. Nu vill jag fly till skogs..

Dröm och mardröm

Bokbloggar - 04 Apr 18 kl. 03:39

Niklas Orrenius: Hatet mot muslimer svämmar över alla bräddar – säg emot!

Nyhetspressen - 31 Mar 18 kl. 07:09

Låt inte hatet mot muslimer normaliseras. Säg emot, skriver Niklas Orrenius, apropå en rasistisk polis som nyligen befordrats till gruppchef..

Frölundas mardröm – är nu rejält illa ute

Nyhetspressen - 29 Mar 18 kl. 19:33

Piskade att vinna för att säsongen inte ska vara över.Då blev första perioden i Malmö en mardröm för Frölunda.Efter fem minuter ligger Roger Rönnbergs lag under med 2-0.

Cherie, 32, om Norwegians skräckresa från Thailand

Nyhetspressen - 29 Mar 18 kl. 14:49

När Cherie Gotthardsson, 32, skulle flyga hem från semesterparadiset i Thailand förvandlades plötsligt drömresan till en mardröm.Planet blev 42 timmar försenat och väl på plats fick barnen inte någon mat.– Det var så pass illa att att min stora flicka kräktes ut på golvet på flygplatsen.

Dream Big - ny IMAX-film på Cosmonova

Feber.se - 28 Mar 18 kl. 09:09

Om kvinnor som vill förändra världen I veckan hade en IMAX-filmen Dream Big premiär på Naturhistoriska Museets IMAX-biograf Cosmonova. Det är en dokumentärfilm som handlar om människor som har drömmar om att göra skillnad och vigt sina liv för att förhoppningsvis göra världen bättre för andra. Bahar Pars, känd från bland annat filmen En man som heter Ove, gör den svenska berättarrösten i Dream Big och hon säger i ett pressmeddelande: "Att drömma är en av de största drivkrafterna, säger Bahar Pars som gör den svenska berättarrösten i Dream Big.

Carita Thörn är Årets Vimmerbybo

Nyhetspressen - 24 Mar 18 kl. 09:45

Barnen i Vimmerby med omnejd får en rolig dag - och barn i hela Sverige kan få sina drömmar uppfyllda. Carita Thörns arbete med Barnens Stora Dag belönas nu med något hon aldrig hade förväntat sig. Hon blir Årets Vimmerbybo.

Youtube låter dig livestreama direkt i webbläsaren

Feber.se - 21 Mar 18 kl. 08:29

Lätt som en plätt Youtube har gjort det betydligt lättare för folk att liveströmma via videotjänsten genom att göra funktionen tillgänglig direkt i webbläsaren. För att starta en liveström behöver du bara gå in på Youtube via Chrome (fler webbläsare kommer få stöd för detta senare), klicka på uppladdningsknappen och sedan välja att gå live. Därefter kommer webbläsaren använda din webbkamera och mikrofon för att förmedla ditt budskap i etern.


Fler inlägg från Bokbloggar

Theorin hjärta Fantasy

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 08:33

Vårens feelgoodpraliner

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:59

Kopparkaffekvarnen

Bokbloggar - 05 Apr 18 kl. 07:00