Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

När apokalypsen har ett datum

Bokbloggar - 10 Oct 18 kl. 09:39

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Skatteverkets besked om 2019 års skatteåterbäring

Nyhetspressen - 08 Dec 18 kl. 17:09

Skatteverket har nu bestämt datum för skatteåterbäringen 2019.Men för att få pengarna snabbt gäller det att inte missa ett viktigt datum för deklarationen 2019..

Överlevande: ”Såg ut som apokalypsen”

Nyhetspressen - 15 Aug 18 kl. 14:12

Ett muller och sedan ett fall, så beskriver överlevande broraset i Genua. – Det såg ut som apokalypsen, säger 33-årige Davide Capello vars bil fastnade i rasmassorna 30 meter under bron..

Apokalypsen är en besvikelse

Nyhetspressen - 04 Aug 18 kl. 12:00

GP Kulturs Johan Wanloo tycker att jordens undergång är mycket tråkigare än han tänkt sig..

Morbergs drömhus – livet i paradiset

Nyhetspressen - 04 Jun 18 kl. 06:00

Per Morberg tillbringar försommaren i Karibien – i en liten stuga som han byggt tillsammans med hustrun Inese. Morberg är tillbaka som skådespelare med två nya projekt – samtidigt skriver han en kokbok för apokalypsen.– Efter en naturkatastrof eller när världen bryter samman, då ska man kunna använda den här boken tänkte jag, säger Per Morberg, som byggt ett miljonimperium tillsammans med hustrun.

Nu kan man plugga prepping

Feber.se - 14 Mar 18 kl. 15:15

Förberedelser inför apokalypsen? Sveriges Radio rapporterar att Storumans folkhögskola blir först ut i Sverige med att starta en utbildning som riktar sig mot survivalister, så kallade "preppers". Det vill säga människor som vill förbereda sig inför eventuella naturkatastrofer, apokalypsen eller andra tråkigheter som gör att man kanske behöver klara sig mer på egen hand än vad som är fallet idag.

Isabel Adrian är alltid redo för apokalypsen

Nyhetspressen - 20 Feb 17 kl. 20:09

"Hollywoodfruar"-profilen berättar om sitt maniska samlande och det kommande helikopterkortet..

UD: Fanns inget datum för mötet

Nyhetspressen - 07 Feb 17 kl. 13:00

Utrikesdepartementet dementerar uppgiften i tidningen Haaretz om att Sverige har krävt att EU skjuter upp ett möte med Israel. "Det har inte funnits något datum", skriver utrikesminister Margot Wallströms pressekreterare i ett sms till TT..

Ica återkallar oliver med glas

Nyhetspressen - 02 Dec 16 kl. 14:56

Ica återkallar oliver där det finns risk för glas i produkten. Det gäller Icas spanska urkärnade oliver, 240 gram, med bäst-före-datum 2019-05-19. Återkallelsen är enligt ett pressmeddelande från Ica en försiktighetsåtgärd och gäller endast burkar detta bäst-före-datum.

IS meddelar att apokalypsen är uppskjuten

Nyhetspressen - 18 Oct 16 kl. 03:00

Efter att den symboliskt viktiga staden Dabiq erövrades av rebeller i söndags, tvingas IS till teologiska omtolkningar..

Apokalypsen som akilleshäl – Kevin Costners fall

Nyhetspressen - 26 Jul 16 kl. 07:23

1991 stod Kevin Costner på karriärstegens högsta pinne. Två Oscars fick han för västerneposet Dansar med vargar: bästa regi och bästa film. Men de två postapokalyptiska flopparna Waterworld och The Postman fick filmstjärnan på fall..


Fler inlägg från Bokbloggar

Död

Bokbloggar - 1 timme sedan

I binas värld

Bokbloggar - 3 timmar sedan