Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Några fler fina bilderböcker från 2020

Bokbloggar - 13 Jan 21 kl. 14:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vilken telefon innebar största klivet framåt för dig gällande fotografi?

Swedroid.se - Allt om Google Android - i förrgår: 14:00

När vi uppgraderar till en ny mobil får vi i bästa fall betydande förbättringar, ibland så pass att de är anmärkningsvärda. Detta var kanske vanligare förr om åren då större framsteg kunde göras mellan generationerna. Aspekter som prestanda, flyt i gränssnitt, skärmkvalitet, batteritid och design har tagit stora kliv framåt under vissa perioder.

Video 2020: Dramatiska hälsoförbättringar med LCHF

Kostdoktorn - 21 Jan 21 kl. 16:11

I den här minidokumentären får du veta mer om Sue och Michaels framgångar.Inlägget Video 2020: Dramatiska hälsoförbättringar med LCHF dök först upp på Diet Doctor.

OnePlus Nord N10 får januaris säkerhetsuppdatering

Swedroid.se - Allt om Google Android - 19 Jan 21 kl. 13:14

OnePlus budgetmobil med 5G, Nord 10, har fått en ny uppdatering som ger telefonen januari månads säkerhetsnivå. Tillverkaren har även optimerat energiförbrukningen och förbättrat nätverkets stabilitet. Mjukvaran för Europa ger systemversion 10.

Kommande funktion sätter appar i viloläge, kan bli del av Android 12

Swedroid.se - Allt om Google Android - 18 Jan 21 kl. 14:42

Tillskott i Androids källkod indikerar att plattformen kommer kunna få appar som inte används att gå i en slags ide. Utöver att de oanvända apparna inte körs i bakgrunden eller kan inverka på batteritiden ska de även ta upp mindre lagringsutrymme. Sannolikt försätts appar i viloläge automatiskt efter en längre tids inaktivitet, eller så visas en dialogruta så att användaren får avgöra saken själv.

Video 2020: Living low carb med Heidi

Kostdoktorn - 12 Jan 21 kl. 16:51

Det spelade ingen roll vad Heidi testade, hon gick aldrig ner speciellt mycket i vikt. Så fann hon LCHF...Inlägget Video 2020: Living low carb med Heidi dök först upp på Diet Doctor.

Google Stadia och GeForce Now kommer integreras i LG:s TV-apparater

Swedroid.se - Allt om Google Android - 11 Jan 21 kl. 17:35

LG kommer integrera spelströmningstjänsterna Google Stadia och GeForce Now i årets TV-apparater med OLED, QNED och NanoCell. Stadia blir först ut med tillgänglighet under årets andra halva i kompatibla modeller, med stöd för 4K och 5.1 surroundljud.


Fler inlägg från Bokbloggar