Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Något personligt positivt i allt elände: Vi har köpt ett hus!

Bokbloggar - 26 Mar 20 kl. 10:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Grindr

Prylkoll.se - 22 Mar 20 kl. 09:54

Dejtingappen Grindr som är specialiserad på HBTQ-personer är nu köpt tillbaka av USA. Det kinesiska företaget Beijing Kunlun Tech har nyligen köpt den amerikanska appen Grindr men måste nu sälja... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

Dagens hemmajobbstråd

Feber.se - 18 Mar 20 kl. 15:40

Snacka om vad ni vill-artikel för utttråkade Det verkar ju vara en och annan som jobbar hemma för tillfället och för vissa börjar det redan bli outhärdligt. Vad ska man göra efter att man sorterat alla kryddor i hyllan i bokstavsordning och manglat strumpor till förbannelse? Spelen har du redan varvat hundra gånger, det regnar ute och inget bra finns det att titta på TV heller.

"Måttet är rågat"

apg29 - 31 Jan 20 kl. 19:56

Hur handlar Gud när måttet är rågat för Sverige?Medan en del kristna säger att Gud ska sända dom och elände, eftersom "måttet är rågat", säger morfar Rune att att Gud ska sända evangelister och profeter. Gud sänder inte dom - han sänder frälsning!

Hur blir man döpt i den Helige Ande?

apg29 - 25 Jan 20 kl. 16:03

Christer Åbergs i 29 minuter.Det är väldigt enkelt att bli döpt i den Helige Ande. Se programmet med Christer Åberg undervisar om vad Bibeln säger.

Alexandra Nilssons nya lägenhet

Gossips.se - 12 Jan 20 kl. 21:34

I fredags var det dags för Alexandra och Andreas att flytta in i sin nya lägenhet som dom köpt ihop. Lägenheten ligger i Nacka men hon vill inte säga vart deras nya boende är, dock får vi se lägenheten i videon ni hittar här nedan. Om ni inte vill kolla videon så kan ni se bilder på lägenheten här under videon.

Packad och klar! Ladda ner en grym podd

Magdalena Graaf Blogg - 21 Dec 19 kl. 00:30

Nu är allt klart! Hämtat ut alla tant mediciner, köpt julklappar, stängt och fixat med alla samarbeten. Köpt Kalles kaviar, varma koppen och favorit knäcke..


Fler inlägg från Bokbloggar

Ny pocketsamling

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Ben hit och dit

Bokbloggar - 4 timmar sedan

Läst i mars

Bokbloggar - 5 timmar sedan