Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

När mänskligheten var ett misslyckat hajbett från att bli svensk – Kari Melander

Bokbloggar - 14 Jun 18 kl. 13:41

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Frejas, 9, livsviktiga medicin försvunnen

Nyhetspressen - 21 Aug 18 kl. 11:53

Under tisdagsmorgonen glömde nioåriga Freja sin ryggsäck på bussen.I den ligger bland annat mediciner som hon måste ha tillgång till.Nu vädjar mamman Lina Melander:– Snälla, gör en god gärning och återlämna väskan..

Sven Melanders besked – om SVT-programmet

Nyhetspressen - 28 Jul 18 kl. 11:40

Håret växer och livet leker. Det säger Sven Melander efter att hans cellgiftsbehandling nu avslutats och han riktar ett tack för stödet han fått. – Det har värmt och hjälpt, säger han i en video på sin Facebook-sida..

Melander väljer bort hinderbanan på Teleborg

Nyhetspressen - 26 Jul 18 kl. 09:49

På söndag invaderas Växjö av ett gäng stjärnor i underhållningsbranschen. Framåt lunch samlas författaren Camilla Läckberg, skådespelaren Kajsa Ernst, regissören Lena Söderblom, skådespelaren Alexander Karim och underhållaren Sven Melander på Teleborgs slott för att spela in säsong 13 av ”Stjärnorna på slottet”. – Jag är superladdad efter de förberedande djupintervjuerna och spänd på att träffa övriga deltagare som jag överhuvudtaget inte känner sedan tidigare, säger veteranen i gänget – Sven Melander..

Sven Melanders besked efter cancerdiagnosen

Nyhetspressen - 25 Jul 18 kl. 13:33

Skådespelaren Sven Melander har gjort succé med sina politiska inlägg på Youtube.I sommar spelar han in ”Stjärnorna på slottet” – trots att han inte är helt återställd efter sin cancersjukdom.– Det är en tung behandling, man tar slut i kroppen och immunförsvaret slås ut, så det är en rätt omfattande sak.

Sven Melander: ”Man tar slut i kroppen”

Nyhetspressen - 25 Jul 18 kl. 10:27

Mitt i den nya karriären på sociala medier meddelade Sven Melander att han drabbats av cancer. Nu har han genomgått en tuff period med cellgiftsbehandling. – Fast jag har aldrig förväntat mig att bli speciellt gammal, säger den folkkäre profilen..

Nordkoreas brott mot mänskligheten

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 21:21

I sju decennier har dynastin varat hittills. Nordkorea fortsätter att vara ett av världens mest förtryckande länder och det är familjen Kim som styr. Men om mötet mellan Nordkoreas Kim Jong-Un och president Trump blir av så kommer brotten mot de mänskliga rättigheterna inte vara en viktig punkt i samtalen..

Sven Melander drabbad av cancer

Nyhetspressen - 19 Mar 18 kl. 16:49

Sven Melander har drabbats av cancer. Skådespelaren berättar själv i en video på Facebook. – Strax före jul så upptäcktes en tumör i min kropp.

Henke Larsson i ny TV3-komedi

Nyhetspressen - 13 Mar 18 kl. 06:28

Sedan tidigare är det känt att bland andra Anders Jansson, Carolina Gynning, Morgan Alling och Sven Melander ska medverka i komediserien "Lingonligan". Nu avslöjar TV3 ännu ett tungt namn – fotbollsstjärnan Henrik Larsson ska spela sig själv i serien. ".


Fler inlägg från Bokbloggar