Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

När mänskligheten var ett misslyckat hajbett från att bli svensk – Kari Melander

Bokbloggar - 14 Jun 18 kl. 13:41

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nordkoreas brott mot mänskligheten

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 21:21

I sju decennier har dynastin varat hittills. Nordkorea fortsätter att vara ett av världens mest förtryckande länder och det är familjen Kim som styr. Men om mötet mellan Nordkoreas Kim Jong-Un och president Trump blir av så kommer brotten mot de mänskliga rättigheterna inte vara en viktig punkt i samtalen..

Sven Melander drabbad av cancer

Nyhetspressen - 19 Mar 18 kl. 16:49

Sven Melander har drabbats av cancer. Skådespelaren berättar själv i en video på Facebook. – Strax före jul så upptäcktes en tumör i min kropp.

Henke Larsson i ny TV3-komedi

Nyhetspressen - 13 Mar 18 kl. 06:28

Sedan tidigare är det känt att bland andra Anders Jansson, Carolina Gynning, Morgan Alling och Sven Melander ska medverka i komediserien "Lingonligan". Nu avslöjar TV3 ännu ett tungt namn – fotbollsstjärnan Henrik Larsson ska spela sig själv i serien. ".

Elon Musk: Artificiell intelligens är ett hot mot mänskligheten

Nyhetspressen - 27 Nov 17 kl. 03:29

Elon Musk anser att det är högst sannolikt att artificiell intelligens kommer att bli ett hot mot mänskligheten rapporterar Independent.Tesla- och SpaceX-grundaren varnar för att AI kommer att ge en handfull företag ”extrem makt” – och att AI är det mest skrämmande problemet som världen står inför.– Det finns fem till tio procents chans att göra AI säkert, säger Elon Musk till Rolling Stone..

Nu kommer domen mot Mladic

Nyhetspressen - 22 Nov 17 kl. 11:15

Bosnienserbernas tidigare befälhavare Ratko Mladic har åtalats för de värsta krigsbrotten i Europa sedan andra världskriget, med folkmord, krigsförbrytelser och brott mot mänskligheten i Sarajevo och i Srebrenica. Jugoslavientribunalen har inlett förkunnandet av domen. .

FN: En skandal för mänskligheten

Nyhetspressen - 19 Nov 17 kl. 14:50

Afrikanska migranter på väg mot Europa säljs som slavar i Libyen. CNN:s uppmärksammade reportage har fått FN:s människorättschef att rikta hård kritik mot situationen i landet..

15 000 forskare skickar varning till mänskligheten

Feber.se - 17 Nov 17 kl. 12:00

"Snart är det för sent" År 1992 gick 1700 forskare ut och varnade mänskligheten för att vårt beteende inte är hållbart. De pekade på flera problem med hur människorna använder jordens resurser och hur vi påverkar våra omgivningar. Nu går forskarna ut med en ny varning.

Fiskerichef om ny skarvstudie: Pinsamt att vi inte kan nå en hållbar lösning

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 05:10

Bra att man kommer emot och inte beskyller fiskarna för alla problem, men det är miljöskyddsmyndigheterna som ska agera. Det är Kari Ranta-ahos, fiskerichef på NTM-centralen, analys om den nya studien som konstaterar att människa, säl och fågel ömsesidigt konkurrerar om resurserna i havet..

Katastroflarmet: Över 15 000 forskare varnar mänskligheten

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 18:06

Mänskligheten får nu sin andra varning.Det är budskapet i en vetenskaplig artikel som 15 364 forskare från 184 länder har skrivit under.Artikeln är baserad på ett liknande upprop som publicerades 1992 – och menar att vi inte tagit denna tidiga varning på allvar.


Fler inlägg från Bokbloggar

Aicha

Bokbloggar - 45 timmar sedan

Glasfåglarna

Bokbloggar - 45 timmar sedan

Världen utan dig

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Uppgörelsen

Bokbloggar - 5 timmar sedan