Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

När mänskligheten var ett misslyckat hajbett från att bli svensk – Kari Melander

Bokbloggar - 14 Jun 18 kl. 13:41

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Läckberg stoppad – SVT klippte bort scenerna

Nyhetspressen - 12 Jan 19 kl. 21:01

Camilla Läckberg ställer många frågor till Alexander Karim i ”Stjärnorna på slottet” som får honom att gråta.Till slut sätter Sven Melander ned foten och stoppar henne.– Det är något fel på dina frågor Camilla, han blir ju ledsen, säger Sven Melander i programmet..

Rickard Söderberg tar en nunna för mycket med till Ystads teater

Nyhetspressen - 07 Jan 19 kl. 21:00

Kammaropera syd med operastjärnan Rickard Söderberg i spetsen kommer tillbaka till Ystads teater i sommar. Årets nyskrivna operett heter ”En nunna för mycket”. I ensemblen märks Marianne Mörck och Sven Melander.

Sven Melanders krav på SVT – inför ”Stjärnorna på slottet”

Nyhetspressen - 30 Dec 18 kl. 07:00

I säsongens första ”Stjärnorna på slottet” är Sven Melander huvudpersonen.Men för att skådespelaren skulle medverka i SVT-succén ställde han krav på kanalen.– Det blir svårt att fungera i ett socialt sammanhang om man sitter där med en människa som man inte alls tycker om, säger Sven Melander till Expressen..

Läckbergs fråga efter Sven Melanders familjehemlighet

Nyhetspressen - 29 Dec 18 kl. 19:00

Lördagens ”Stjärnorna på slottet” kretsar kring Sven Melander.I programmet varvar skådespelaren skratt med allvar – och berättar om sin bror som adopterades bort.– Det var förvånande.

Forskare samlar avföring för att bevara människans tarmflora

Nyhetspressen - 16 Dec 18 kl. 09:05

”Domedagsvalvet” på Svalbard lagrar frön som ska rädda mänskligheten efter en katastrof. En liknande biobank behövs för att bevara vår tarmflora, enligt forskare som reser världen runt och ber folk i avlägsna byar att bidra med ett avföringsprov..

Getabocken kläddes inför julen

Nyhetspressen - 09 Dec 18 kl. 08:15

Efter ett misslyckat försök att lyfta den tunga bocken tar Geta FBK och de andra bockbyggarna tag igen – bocken vinglar betänkligt en stund men sedan är den tillräckligt högt uppe för att benen ska kunna fästas. document.domain = 'nyan.

Boström: Kina utgör det största hotet mot friheten i vår tid

Nyhetspressen - 13 Nov 18 kl. 07:10

Kina är i full färd med att införa ett "socialt kreditsystem". Det kraftfullaste kontrollverktyg över medborgarna som mänskligheten skådat..

"Systematisk tortyr" i palestinska fängelser

Nyhetspressen - 23 Oct 18 kl. 16:53

De palestinska säkerhetsstyrkorna utsätter fångar för systematiska övergrepp och tortyr som räknas som brott mot mänskligheten. Det visar människorättsorganisationen Human Rights Watch (HRW) i en rapport, där man uppmanar bland annat EU att tills vidare stoppa stödet till de palestinska säkerhetsstyrkorna..

Frejas, 9, livsviktiga medicin försvunnen

Nyhetspressen - 21 Aug 18 kl. 11:53

Under tisdagsmorgonen glömde nioåriga Freja sin ryggsäck på bussen.I den ligger bland annat mediciner som hon måste ha tillgång till.Nu vädjar mamman Lina Melander:– Snälla, gör en god gärning och återlämna väskan..


Fler inlägg från Bokbloggar

Skulden

Bokbloggar - 10 timmar sedan

Vinterkärlek

Bokbloggar - 10 timmar sedan

Czentes omega

Bokbloggar - 11 timmar sedan