Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

När du gör som jag vill: en bok om påverkan – Henrik Fexeus

Bokbloggar - 13 Jun 18 kl. 14:53

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Från hemlös narkoman till gårdsliv med hästar

Nyhetspressen - i förrgår: 07:00

Uppväxten kantades av brott och droger för Henrik Byström..

Snart kan du se bränslets miljöpåverkan vid pumpen

Nyhetspressen - 09 Aug 18 kl. 13:14

2020 ska det framgå hur stor miljöpåverkan de olika drivmedlen har vid pumpen. Det beslutar regeringen i dag, uppger DN.– Det ska tydligt framgå bränslets klimateffekt, typ av råvara och råvarans ursprungsland, säger miljöminister Karolina Skog (MP), till tidningen.

Bonden Henriks ilska – fick foder saboterat

Nyhetspressen - 03 Aug 18 kl. 19:46

Foderproducenten Henrik Isberg, 45, fick ett fyrtiotal höbalar uppskurna och förstörda.Något som drabbar fler än bara honom.– Det känns som att någon vill en illa, men inte vågar tala om det, säger Henrik..

Henrik såg en tornado i Onsala: "Den var hög som en flaggstång"

Nyhetspressen - 24 Jul 18 kl. 20:52

På tisdagen bevittnade Henrik Johansson en omkring 15 meter hög tornado vid en återvinningsstation i Onsala. Den långvariga och extrema värmen innebär perfekta förhållanden för tornados att uppstå. – Det är en stor risk för det blir fler tornados framöver, säger Ingrid Eronn, meteorolog på Foreca..

Henrik hörde pip i stupröret – dammsög upp måsunge

Nyhetspressen - 23 Jul 18 kl. 07:00

Henrik och hans familj hamnade mitt i en insats för att ta upp en måsunge ur marken.Fem personer och en dammsugare deltog i räddningsarbetet.– Då hörde vi ett ljud som påminner om när man dammsuger upp någonting för stort där hemma och i stället för att pipet kom nerifrån marken hörde vi nu pipet inifrån dammsugaren, säger Henrik..

Henrik Brandão Jönsson: Därför anses svenskarna sakna vinnarmentalitet

Nyhetspressen - 29 Jun 18 kl. 05:00

Synen på Sverige. Svenskar tänker visserligen på sina medmänniskor, men saknar den äkta vinnarmentaliteten, skriver Henrik Brandão Jönsson, DN:s medarbetare i Brasilien. Ett av bevisen är att vi, trots att vi förlorade VM-finalen mot Brasilien 1958, inte ställde till med några scener och slog ned domaren och motståndarna.

Henrik Dorsin i ny "Jönssonligan"-film

Nyhetspressen - 21 Jun 18 kl. 13:43

En ny film om de fumliga förbrytarna i Jönssonligan är på gång, meddelar filmbolaget SF Studios. Och på rollistan finns flera kända namn. Tänkt som ligaledaren och mästerplaneraren Charles Ingvar "Sickan" Jönsson är ingen mindre än Henrik Dorsin, känd från "Grotesco" och "Solsidan"..


Fler inlägg från Bokbloggar

Diary

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Bonjour tristesse

Bokbloggar - 3 timmar sedan