Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Fuck you right back

Nä nu hinner vi inte med

Fuck you right back - 09 Nov 12 kl. 12:17

Jag måste hitta ett företag/fabrik/bageri/vad-vet-jag-vad-jag-behöver som kan hjälpa mig att producera vår musli för vi hinner inte med. Jag rostar musli halva nätterna och det är alltid kö på beställningarna. Men är det inte intressant hur folk sa att man inte kan sätta ett högt pris och nu känns det som att vi satt ett för lågt pris, men alltså muslin är absolut svingod och prisvärd och med tanke på att jag öser ner kärlek i den varje kväll så tror jag faktiskt att man går ner i vikt av den! Den innehåller 5 gram kolhydrater per hundra gram och receptet kommer ni aldrig att få, ha ha ha! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Söndagslistan

Blondinbella - 20 Jan 19 kl. 15:06

…. Vad är bästa med livet just nu? Att jag känner mig harmonisk och har en tillvaro som (trots allt) känns mysig och innehåller livets alla delar.

Hemtjänstpersonalen slår larm: ”Vi hinner ingenting"

Nyhetspressen - 21 Dec 18 kl. 11:59

Hemtjänstpersonal i Göteborg larmar om dålig arbetsmiljö.Det nya planeringssystemet stressar personalen.– Man hinner ingenting, jag hinner inte ta mig från punkt a till b och lider av inre stress, säger undersköterskan Silvana Vretoska, 38.

Svenskarnas törst oändlig – producenterna hinner inte med

Nyhetspressen - 29 Jul 18 kl. 08:48

Försäljningen av mineralvatten har exploderat och dryckesproducenterna hinner inte med. ”Det dricks väldigt mycket bubbelvatten”, säger Rose-Marie Hertzman, presschef på Spendrups..

Extrem situation på akuten i Helsingborg: "hinner inte titta patienterna i ögonen"

Nyhetspressen - 06 Mar 18 kl. 14:30

Akutenchefen: ”vi hinner inte titta patienterna i ögonen”..

"Brukarna får inte det de betalar för”

Nyhetspressen - 10 Nov 17 kl. 14:23

Pressade scheman gör att hemtjänstpersonalen inte hinner ta paus för att gå på toa. Beställa mat och ringa anhöriga får de göra på övertid. Och brukarna hinner inte alltid få sin medicin i tid..

”Tror inte att de hinner odla något”

UNDERBARACLARA - 31 Mar 17 kl. 12:00

Hinner det bli något slutspels-skägg att tala om? Umeå BSKT går in mot storfavoriten Luleå i herrarnas basketslutspel – om man gör det som rejäl underdog. Sporten har träffat laget tränare, och expert Peter Hegethorn ger sin syn på mötet.

Vildana Aganovic: "Att lämna ifrån sig sitt barn kan vara det yttersta kärleksbeviset"

Nyhetspressen - 11 Nov 16 kl. 12:20

Från caféet till Lilla scenen är det några steg, vad hinner man tänka, hur hinner man förändras på trettio steg?.

Hinner mer fler akutpatienter

UNDERBARACLARA - 20 Oct 16 kl. 11:06

Med ett nytt sätt att arbeta hinner personalen vid Mariehems hälsocentral med nästan dubbelt så många akuta patienter som tidigare, meddelar landstinget. I april i år började personalen vid hälsocentralen att arbeta i ett så kallat rött team med en distriktsläkare, en distriktssköterska och en fysioterapeut.


Fler inlägg från Fuck you right back

Hit flyttar jag!

Fuck you right back - 18 Nov 12 kl. 22:33

Enligt avtal så stänger finest ner min blogg natten mellan 22 och 23 november. Så det innebär att ni har fyra dagar på er att hitta till min nya blogg! Jag vill tacka Alex Erwik, Tozer och Anna på finest för de här åren.

Myyyyzhelg påväg mot sitt slut

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 22:23

Nu har vi det härligt och njuter av livet jag och Isabel. Alla barn sover och vi dricker ett urhärligt baginabox - bästa baginabox vinet jag druckigt faktiskt. Jag har just lyckats övertala Isabel att smaka på ungersk picksalami och nu är hon hooked.

Shervin kämpar på

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 18:37

Nu har det gått nio veckor sen jag och Philip satte igång med vårt case och nu är det inte länge kvar till Shervin ska väga 65 kilo, närmare bestämt två och en halv månad kvar. Så gott som halva tiden har gått och vi är så stolta över Sherry!

Bravo Virtanen

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 16:12

Läs Fredrik Virtanens ledare idag. Den är right on som man säger.

Vi är i Swiss!

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 20:14

Så otroligt roligt att Ringo och Monday kände igen varandra och har så kul tillsammans. Jag och Isabel har också kul men det visste vi ju innan att vi skulle ha. Man ser tydligt de här könsrollerna som inte ska finnas men som finns så tydligt.

Vi drar på utflykt!

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 13:18

Vi vet inte var vi kommer att sluta men vi börjar med en flajt till Copenhagen. Ciao ciao, vi ses snart!

Nä nu jävlar får ni förklara för mig

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 09:37

Ringo avskyr mössor men han måste ju ha mössa på sig såklart så jag har köpt mössa efter mössa efter mössa i hopp om att hitta en mössa som han ska godkänna. Nej, jag kan inte tvinga honom att bära mössa han har alldeles för hett temperament för att jag det skulle kunna gå. Så jag har letat och hittat.

LCHF-pastiller

Fuck you right back - 15 Nov 12 kl. 16:39

Jag har tuggat lakritspastiller hela dagen. Jag har förhandlat, planerat och fnulat. Tur att jag har pastillerna att tugga på!

God morning folks!

Fuck you right back - 15 Nov 12 kl. 09:26

Idag tog vi oss en liten sovmorgon för alla var så dödströtta och Ringo sov och Bingo sov och jag snoozade så vi steg inte upp förrän tio över åtta. Skönt! Sen blev det full rulle med morgonbestyr och Blixten och jag kom på att jag glömt två matkassar i bilen igår och typiskt att det skulle vara just de kassarna med frysvarorna i, attans!

Du som joggade in i butiken här om dagen!

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 15:06

Du tjej som joggade in i butiken på Karlavägen 73 för ett par veckor sedan. Du som hade joggingkläder på dig och var runt 25 år! Vi behöver dig och vi har tappat bort dina uppgifter.

Hej kära blogg

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 14:58

Idag har jag gått upp på morgonen. Jag har åkt med bilen och lämnat Ringo på dagis tillsammans med min kille Bingo. Från dagis åkte jag till butiken och där drack jag en kopp kaffe som var kolsvart och jättegott!

Men asså gud så överdrivet

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 10:06

Jag förstår SATS poäng. Jag tror att vi alla har förstått deras poäng. På SATS är alla välkomna oavsett hur man ser ut och vad man har för hälsa.

Slut för idag

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 21:28

Våra sängrutiner håller på att urarta helt kan jag meddela. Nu ska jag säga godnatt till alla bilorna. "Godnatt röda bilen, godnatt gråa bilen, godnatt bussen...

Jag slår ett slag för jämställdheten

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 11:22

Trist att jag är den enda kvinnan som slåss bland männen. Supertrist faktiskt, men vet ni vad! Jag kämpar för oss kvinnor.

LCHF - inte bara för att nå normalform

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 10:15

Gissa om jag blir överlycklig när jag kommer in till jobbet idag och möts av den här fullkomligt magnifika hunken på LCHFklubben.se?! "Det är ju helt otroligt!!