Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kryddburken

Mustig vintergryta med rösti

Kryddburken - 25 Nov 17 kl. 20:18

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Här hjälpte oss Herren

apg29 - 01 Feb 17 kl. 12:47

Läsarmejl av perttinivaUnder vinterkriget mot Sovjetunionen hade Finland en kristen president Kyösti Kallio, som manade folket, att be för Finland. Det hände så att fiendens trupper höll på att komma genom linjerna nära staden Kemijärvi. Det var varmt vintervädret även plusgrader, men sedan kom köldväder över minus 30 grader och fiendens vapen frös och anfallet stoppades.

Samisk partiledare i distriktsstyrelse

UNDERBARACLARA - 04 Apr 16 kl. 10:37

En samisk partiledare föreslås nu som ledamot i en distriktsstyrelse i Västerbotten. Det handlar om Marita Stinnerbom från Storbacken, Kittelfjäll, som är partiledare för Guovssinásti i Samtinget. Nu föreslås hon också som ny ledamot i Centerpartiets distriktsstyrelse i Västerbotten.

[PLUS] En mustig anrättning

UNDERBARACLARA - 12 Sep 14 kl. 15:10

Främlingar som kommer till ett litet samhälle och har mage att förändra saker och ting är ett...

Taubestipendiet till Stefan Sundström

UNDERBARACLARA - 22 Jul 14 kl. 10:45

Stefan Sundström får årets Taubestipendium på 50 000 kronor. Sundström får stipendiet ”för att han med visdiktarens kärlek till de rimmade orden lyckas balansera mustig vrede med en alltid närvarande, ömsint glimt i ögat”, som det heter i juryns motivering.

Subaru WRX STI vs Stick Bomb

Feber.se - 05 Mar 14 kl. 09:47

Tufft Rätt tuff video där en radiostyrd Subaru WRX STI kör en bana längs en lång Stick Bomb-bana. Have you heard of the toy, StickBomb? Flat wooden sticks are woven together under tension, which then fly apart like dominos when one is removed.

Nya Subaru Impreza WRX STI läcker ut

Feber.se - 08 Jan 14 kl. 16:46

Rallyjärnet är löst! Tanken var att Subaru skulle visa upp nya Impreza WRX STI först nästa vecka men givetvis har en del bilder läckt ut i förtid, och så här ser det nya rallyjärnet ut. Allt verkar stå rätt till för bilen är blå, fälgarna är guldiga och den har en gigantisk vinge på bakluckan.

Nya Subaru WRX STI presenteras i Detroit

Feber.se - 04 Jan 14 kl. 11:54

Väntas få omkring 300 hästar För ett tag sedan visade Subaru upp helt nya WRX, men versionen alla har väntat på är såklart den med tillägget STI. Nu står det klart när den kommer att presenteras, och det blir på Detroit Auto Show som drar igång den 13 januari. Bilen väntas få en boxerfyra på 2.

Mustig skräckromantisk roman

UNDERBARACLARA - 19 Nov 13 kl. 15:17

Hos Joyce Carol Oates är alla en presumtiv våldsverkare. Det bortglömda barnet blir en mördare, den hyllade konstnären en pedofil och den vackra, rena kärleken en ond spiral av lögner och...


Fler inlägg från Kryddburken

Work-out kyckling

Kryddburken - 04 Dec 17 kl. 20:46

Julens smörgåstårta

Kryddburken - 29 Nov 17 kl. 11:13

Julens smörgåstårta

Kryddburken - 28 Nov 17 kl. 21:38

Tävling – Vinn adventskalender fylld med lyxig lakrits

Kryddburken - 15 Nov 17 kl. 18:25

Vad säger ni, dags för en tävling såhär inför jul? Nog längtar vi väl alla förbi den gråa och regniga november till advent då stjärnor och ljusstakar får lysa upp hemmens vrår och vad passar väl bättre än att få krypa upp i soffhörnet en vardagkväll och öppna dagens lucka till en sån här lakritskalender? I samarbete med Ninasmat.

Lär dig laga VM-pastan!

Kryddburken - 14 Nov 17 kl. 11:27

Artikeln är ett annonssamarbete med Barilla En fräsch pastarätt med smak av havets frukter, tillagad av svensk-italienska kocken Massimiliano Salzano. Det blev Sveriges bidrag i pasta-VM, arrangerad av Barilla. Här är receptet: Pasta med räkor och annat gott.

Avokadofrossa! Här är avokadomenyer för vegos och veganer

Kryddburken - 02 Nov 17 kl. 10:42

Artikeln är ett annonssamarbete med ICA Avokado kan du såklart äta till förrätt, varmrätt och till efterrätt. Här har vi knåpat ihop en vegomeny och en vegansk meny där avokadon får briljera i varje rätt. Veganska menyn Veganska snittar – salladsblad med avokadosalsa De här krispiga snittarna fyllda med en fräsch avokado- och gurksalsa passar lika bra som tilltugg på minglet som till förrätt på en härlig trerättersmiddag.

Älggryta med kantareller

Kryddburken - 22 Oct 17 kl. 19:37