Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Mor gifter sig

Bokbloggar - 14 Jun 18 kl. 12:41

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Cody Hall berörde en hel nation – nu gifter hon sig

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 19:25

Cody Hall är kvinnan som stal en hel nations hjärta när hon föddes. Hon föddes med allvarliga missbildningar i ansiktet. 14 ansiktsoperationer och 25 år senare gifter hon sig med sin drömprins.

dotter och mor signerar

Bokbloggar - 09 Apr 17 kl. 10:32

Nu river kommunen byggnaderna vid Mor Annas äng

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 09:09

En mer än sju år lång strid om vad kommunen betecknat som svartbyggen på Mor Annas äng i Marnäs, kan ha nått sin slutpunkt.Politikerna i samhällsbyggnadsnämnden har beslutat att de två byggnaderna ska rivas och det kommer att ske på kommunens bekostnad..

Mor Oliviagården har ny ägare

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 19:00

Mor Oliviagården har fått en ny ägare. Det är Ronnebybon Josef Mösenbacher som köpt fastigheten av Stiftelsen Mor Oliviagården..

Miljögifter upptäckta i Marianergraven

Feber.se - 14 Feb 17 kl. 08:30

Nu har vi spridit vår skit över över i stort sett hela planeten I en ny studie som publicerats i Nature Ecology and Evolution framgår det att människotillverkade miljögifter nu har letat sig ner till våra djupaste hav. Forskarna hittade bland annat hittat miljögifter i Marianergraven som är jordens lägst belägna punkt och som populärt även kallas jordens mest avlägsna plats. Forskaren har med hjälp av undervattensfarkoster undersökt vattnet nära botten av Marianergraven och då hittat extremt höga halter av så kallade POP:s (persistent organic pollutants) vilket är miljögifter som inte bryts ned i naturen.

Brandskum i åländsk gös

Nyhetspressen - 01 Feb 17 kl. 18:45

Gösar från Lumparn har genomgått en grundlig analys för att kartlägga förekomsten av eventuella miljögifter. Prover från fiskarnas muskler och levrar har analyserats vid laboratorier i Sverige, Tjeckien och Tyskland där man specialiserat sig på olika typer av miljögifter från metaller till kemiska partiklar. Halterna av PFOS är dubbelt så höga än normvärdet men i utvärderingen konstaterar man att halterna har varit betydligt högre än så i samtliga analyser som gjorts av fisk i Stockholms skärgård.


Fler inlägg från Bokbloggar

Väck läshungern

Bokbloggar - 3 timmar sedan