Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Bröderna Subosic 2.0 och hur vi kom fram till namnet Danilo

KENZA - 25 Mar 21 kl. 10:48

Hej bloggen! Gud vad jag blev sugen på att skriva ett inlägg nu!! Vi har städ hemma på morgonen nu så jag sitter på favoritcaféet nere på vår gata, äter en smörfralla och dricker min morgonkopp med havrelatte.

DANILO – 5.3.21

KENZA - 12 Mar 21 kl. 12:18

Och så kom han, lillebror. Efter dagar av värkar som kom och gick, för att sedan stanna och dra igång förlossningen på riktigt. 5e mars 05:06, exakt (!

V-DAY

KENZA - 17 Feb 21 kl. 12:09

Jag och Aleks har nästan alltid firat alla hjärtans dag på något sätt, han var ju ändå Mr Valentine på bloggen i början haha. :-) Veckan innan så var det årsdagen för när vi träffades (nu 12 år sedan!! herre vad fort åren går) men på den dagen gjorde vi inget eftersom att det var en tisdag, så vi kände att vi ändå borde hitta på något på alla hjärtans dag i år.

2ND PREGNANCY – WEEK 38

KENZA - 14 Feb 21 kl. 16:00

94.6% avklarat – 15 dagar kvar till BF! (vilket är 1a mars) VECKA 20 HÄR – VECKA 29 HÄR – VECKA 33 HÄR Dags för nästsista uppdateringen!

First post of the year 2021

Foki - 10 Feb 21 kl. 13:27

Älskade cyberfamiljen! ♥ Det tog sin lilla tid innan jag kunde kika in här. Jag skulle skriva en kort hälsning till er efter nyår.

I BB-VÄSKAN

KENZA - 10 Feb 21 kl. 10:51

Det har blivit dags att packa BB-väskan igen! När jag väntade Nikola visade jag er på Youtube vad jag packade med och denna gång tänkte jag dela listan här på bloggen istället. Jag har gått efter min förra packningslista men tagit bort sånt jag tyckte var onödigt sist (rödmarkerat!

ROSA FLUFF

KENZA - 07 Feb 21 kl. 11:01

Klänning: Selam Fessahaye – Smycken: Caroline Svedbom Häromdagen gjorde jag en liten plåtning tillsammans med ett superteam! Det var Stella (@studio.stellacocozza) som fotade och Sebastian (@stylebyseb) som stylade, vi har ju jobbat ihop massor med gånger innan och de är bäst.

EN NY VARDAG

KENZA - 29 Jan 21 kl. 14:10

Nu var det länge sedan vi hördes här. Vi har haft fullt upp med inskolning av N på förskolan och det har varit en bergochdalbana, mest för mig. :-))) Det är lite svårt för mig att vänja mig vid vår nya vardag eftersom att jag i princip suttit ihop med honom i mer än 1 år och 7 månader.

2ND PREGNANCY – WEEK 33

KENZA - 10 Jan 21 kl. 17:26

82,1% avklarat – 50 dagar kvar till BF! (vilket är 1a mars) VECKA 20 HÄR – VECKA 29 HÄR Bebisen: Vi är nu i slutet av vecka 33 och går in i vecka 34 imorgon (eller på tisdag, apparna säger olika, men det är lättast att gå efter måndagar tycker jag haha) och enligt apparna så är han nu ca 43 cm lång och väger 2 kg. Sedan förra uppdateringen har vi varit på 3d-ultraljud (lägger in bilder från det längst ner i inlägget!

Världens bästa tomten

Foki - 30 Dec 20 kl. 20:30

Jag vill tillägna det här inlägget till vår underbara tomten. ♥ Det är min kära pappa som blev barnens första riktiga tomten i år.