Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Sportgalan

bobbys - 12 Apr 17 kl. 11:55

I fredags åkte vi ner till härliga Göteborg för att stå på sportgalan. Träffat massa underbara människor, så härligt att de alla unga människor som har ett så sport intresse för hälsa och fitness. Att kunna vara en förebild för andra värmer mitt hjärta!

BYE!

KENZA - 12 Apr 17 kl. 09:59

Ready for Los Angeles! God morgon! Vi sitter just nu på planet och ska snart lyfta.

Fyllda paprikor

Foki - 11 Apr 17 kl. 20:16

Åh vad det är kul att laga mat! Jag mår verkligen som bäst när jag kan laga mat, min vardag känns så komplett på något sätt.

Mitt viktras…

Tyra Sjöstedt - 11 Apr 17 kl. 17:18

Det är här jag tillhör

Foki - 11 Apr 17 kl. 14:29

Natur, familj, vovvar och snö, det är här jag tillhör! ♥ Jag älskar verkligen att få komma hem, att vara hemma och njuta av lugnet här.

BRUNCH

KENZA - 11 Apr 17 kl. 13:41

My girl is here!

Så här långt har vi kommit med byggprojektet

Foki - 11 Apr 17 kl. 10:27

Hey solstrålaaaaar! ♥ Hoppas att allt är väl.

Tisdag 11 April 2017

Tyra Sjöstedt - 11 Apr 17 kl. 09:36

Flyttad och klart!

Foki - 10 Apr 17 kl. 21:10

Hey älskade ni! ♥ Nu är bloggen flyttad. Jag är tillbaka på United influencers igen, borta bra men hemma bäst.

TOMORROW!

KENZA - 10 Apr 17 kl. 21:05

My little bumblebee and I last summer – finally reunited again tomorrow! ♥ Har precis käkat indiskt till middag (alltså min favoriträtt palak paneer på stället runt hörnet är helt MAGISK. måste ha det minst 2 ggr i veckan) och nu ska titta på någon serie innan vi lägger oss.

Måndag 10 April 2017

Tyra Sjöstedt - 10 Apr 17 kl. 19:09

Hej hej, nu blev det inte riktigt som tänkt med bloggen. Anna skulle kommit hit halvdag idag, men det var så mycket ordrar och sedan var hon tvungen att åka hem och fixa en viktig privat grej, så vi har sagt att vi kör en heldag här ute imorgon. Så inte förens imorgon kommer kommenteringen godkännas.

Allergin from hell…

Tyra Sjöstedt - 10 Apr 17 kl. 08:12

Tristess-rökare…

Tyra Sjöstedt - 10 Apr 17 kl. 01:32

PLANT SHOPPING, TACO NIGHT AND A LUNCH IN THE SUN

KENZA - 09 Apr 17 kl. 19:27

Några mobilbilder från min helg! Igår hämtade vi äntligen upp vår strelitzia nicolai som vi beställt från Holland via Plantagen. Vi var inne där för några veckor sedan och bad dem hjälpa oss hitta en, de kunde inte lova något men sedan ringde dem och sa att de hade fått tag på en!

Oavsett hudfärg så blöder vi samma färg

Tyra Sjöstedt - 09 Apr 17 kl. 16:21

Hej, vill bara skriva ett litet inlägg om vårt land innan jag skriver det andra inlägget som kommer bli….hmm….ett typiskt Tyra-ärligt inlägg….

SWEDISH VLOG

KENZA - 09 Apr 17 kl. 14:59

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .

Flytten pågår

Foki - 09 Apr 17 kl. 09:42

Hej älskade ni, ♥ Jag vill bara säga att vi har håller på att flytta bloggen igen. Sista importen var i Torsdags så alla kommentarer som har kommenterats efter det kommer inte att följa med nu när vi kör den nya bloggen live på måndag. Och det är också därför jag inte bloggar så mycket nu heller.

När världen är orättvis

Foki - 08 Apr 17 kl. 16:39

STOCKHOLM

KENZA - 07 Apr 17 kl. 19:47

Hej kompisar! Hoppas ni är okej. Jag är okej, Aleks, familj och vänner är alla okej.

Min hjälte och största förebild

Tyra Sjöstedt - 07 Apr 17 kl. 13:58

Jag vill tillägna ett inlägg åt en av de mest fantastiska, varma, omtänksamma människorna jag träffat. Eva-Carin Kempe. Eva-Carin är min terapeut, min vän, och faktiskt en av de viktigaste personerna i mitt liv sedan 1,5 år tillbaka.

GOLDEN JUMPSUIT

KENZA - 07 Apr 17 kl. 13:22

Jumpsuit HERE (adlink) // bag and shoes from Saint Laurent // old earrings from Ivyrevel En liten fredagslook? Hade gärna sett ut såhär ikväll då vi ska ut och käka och dricka drinkar med vänner, men jag hinner nog inte hem och fixa mig efter jobbet.. Ska nämligen gästa P3 i eftermiddag!

NOSTALGIA

KENZA - 07 Apr 17 kl. 10:37

Major nostalgia at last night’s TH concert När vi hörde att TH skulle komma till Stockholm så var det inget snack om saken, självklart skulle vi gå! Så igårkväll samlade vi ihop vårt gamla lilla TH-gäng och gick och såg dem. Ingen av oss lyssnar på dem längre, de senaste 2 albumen är inte alls min musiksmak men TH kommer ändå alltid ligga mig varmt om hjärtat.

Zoirak recension av Peter

Foki - 06 Apr 17 kl. 14:04

  Hej Foki! Jag vill lämna ett par rader om vad jag tycker om dina produkter och varför. För det första har jag inte använt schampo alls under den senaste 1.

NEW SHADES

KENZA - 06 Apr 17 kl. 10:51

Old earrings from H&M, dress from Gina Tricot  Man kan nästan tro att jag ska ta studenten idag! Ja om jag inte vore 100 år för gammal såklart, haha. Jag ska inte iväg på något roligt sommarevent eller så, utan jag och Stella plåtar för mitt samarbete med Gina Tricot idag!

Mitt barn vill inte att jag ska åka

Foki - 06 Apr 17 kl. 10:36

Hey älskade ni, ♥ I förrgår blev Bill jättesjuk, han spydde non stop, svettades och sov hela tiden då han var så himla trött och mör p.g.a.

God morgon kära ni

Tyra Sjöstedt - 06 Apr 17 kl. 09:57

Heeeej! Alltså ni anar inte hur KUL jag tycker det är att blogga igen och att få skriva igen! Jag känner verkligen hur det här har lyft hela mig och mitt mående.

Flawless hair med toupema!

bobbys - 05 Apr 17 kl. 20:11

WEDNESDAY

KENZA - 05 Apr 17 kl. 16:34

Workout and FIKA with my babe! Jobbade hemifrån med vlogg på förmiddagen och 12 stack jag till Odenplan Fightgym för ett thaiboxningspass med Klara och Sanny! Så jäkla kul, det (och dans) är verkligen bästa och roligaste träningen.

FRILL

KENZA - 04 Apr 17 kl. 20:20

ADLINKS: jeans here // top here // belt here  Får inte nog av volanger! Helst till denim också. :-) Tog bilderna inne i vårt showroom på kontoret, älskar vår sammetssoffa!

Harmoni i vardag

Foki - 04 Apr 17 kl. 12:11

Hej bästa ni, ♥ I skrivande är jag på väg till stan. Ska ha ett möte idag sedan ska jag kika förbi UI en liten sväng, det var länge sen. Min dag kommer att rulla på som vanlig, inga överraskningar, ingenting nytt.

LIGHT BLUE

KENZA - 04 Apr 17 kl. 11:12

Jeans here (adlink) // sweater from Gina Tricot // coat from Make Way // boots from Jennie-Ellen // earrings from Sophie by Sophie // sunglasses from Karen Walker // bag from Chanel Gårdagens! Jag kör fortfarande på mina vinterjackor men nu utan trettio tröjor under. :-) Ska hämta upp mina vårjackor från källaren i helgen tänkte jag!

WILD FLOWERS

KENZA - 03 Apr 17 kl. 18:30

– In collaboration with Ivyrevel – Photos by Tony Ottosson  Bilder från en liten photosession jag och vår fotograf hade en kväll i Spanien! :-) Vi har ju dragit igång vår stora mid-season sale på ivyrevel.com med upp till 70% rabatt på utvalda varor.

LUNCH DATE

KENZA - 03 Apr 17 kl. 16:25

Lunch date with my love! Jag och Aleks gick och åt lunch bara vi två idag, oftast brukar vi gå ett gäng men nu var det bara vi. Det är en av fördelarna med att jobba ihop, att man kan få lite kvalitetstid mitt under dagen också.

Sociala söndag

Foki - 03 Apr 17 kl. 12:08

Hey mina solstrålar! ♥ Har ni haft en bra helg? Som jag berättade tidigare på varje söndagar kommer att ha jag sociala media och internet-fri dag.