Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Läsvärda inlägg från Svenska bloggar - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Senaste Blogginlägg

Kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och testning

Desiree Nilsson - 28 May 21 kl. 08:43

I sin bok Kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och testning går Malin Lindelöw utförligt igenom hur rekryteringsprocessen ser ut i arbetsvärlden. Boken går djupt men behåller ändå det välbehövliga fågelperspektivet genom hela läsningen. I komplexa sociala frågor krävs det att man hela tiden har en översiktlig bild på läget för att bättre sammanfoga den otroliga mängd information som finns.

Bokrecension – The Boy Who Harnessed the Wind

Desiree Nilsson - 30 May 20 kl. 19:01

Att skriva en bokrecension på nätet är för mig en utmaning. Det är många känslor som ska förmedlas och mycket intryck som ska ner i text. En stor hjälp är att hitta böcker som verkligen fångar en och detta är fallet här.

Recension: Pierce Brown – Red Rising

Desiree Nilsson - 07 Mar 20 kl. 14:36

Man har svårt att bestämma var någonstans man ska börja när man skriver en recension om Pierce Browns omtalade bok Red Rising. Läsaren följer en ung man vid namn Darrow genom en dystopisk framtidsvärld som utspelar sig på Mars. I början av berättelsen är Darrow mycket ung, enbart 16 år gammal.

Bokrecension: Hugh Howey’s – Wool

Desiree Nilsson - 04 May 19 kl. 16:15

I bloggens första bokrecension kastar vi oss över klassikern Wool. Det kanske är oundvikligt att Hugh Howey’s bok Wool flera gånger beskrivits som science-fictionvärldens version av Fifty Shades of Grey, med tanke på alla liknelser som dras mellan diverse böcker och succéromanen. Innan boken var riktigt klar, när den egentligen bara var 60 sidor lång, så hade Howey redan publicerat romanen i form av en självpublikation.

Bokrecensioner på desireenilsson.se

Desiree Nilsson - 28 Apr 19 kl. 16:04

Välkommen till den nya bloggen, här kommer spännande bokrecensioner med mera! DesireeNilsson.se Kan en ”Reading List” nÃ¥gonsin bli för lÃ¥ng?

Warning: Illegal string offset 'cid' in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/footer.php on line 3 Warning: Illegal string offset 'search' in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/footer.php on line 4