Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Mizeria av Melody Farshin

Bokbloggar - 08 Nov 18 kl. 14:26

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ortens bästa poet lägger ned

Kulturbloggen - 03 Jan 19 kl. 09:46

Ortens bästa poet – har funnits i fyra år och 20.000 personer har nåtts via evenemang i landet och livesändningar på nätet. 300 poeter har deltagit och minst det dubbla antalet har gått på workshops i poesi, skriver Melody Farshin, ståuppkomiker och skribent i Dagens Nyheters kulturbilaga den 3 januari 2019.

Melody Farshin: Varför motarbetades Ortens bästa poet?

Nyhetspressen - 02 Jan 19 kl. 13:46

När idén kommer uppifrån vaskas det pengar, men när ideella krafter skapar en folkfest för poesi tvingas de bränna ut sig. Sedan undrar man varför förtroendet för politiker och tjänstemän är så lågt i förorterna, skriver Melody Farshin..

Nya hyllningslåten till Dahlin gör stor succé

Nyhetspressen - 05 Oct 18 kl. 17:38

Här är Buffalo-supporterns mäktiga hyllning till Rasmus Dahlin.Melody Martin har spelat in en cover på Dolly Partons klassiker ”Jolene” – där namnet i refrängen har bytts ut mot svenskens..

Face Melody skapar musik av ditt ansikte

Feber.se - 31 Mar 16 kl. 15:30

Har du ett dunka-dunka-ansikte? Har du någonsin undrat vad för musik ditt ansikte skulle kunna skapa? Då behöver du inte leta längre än till den nya japanska hemsidan Face Melody som med hjälp av en smart algoritm räknar ut hur ditt ansikte "låter".

Melody Gardot till Sverige

UNDERBARACLARA - 17 Mar 16 kl. 10:13

Den amerikanska sångerskan Melody Gardot kommer till Sverige för en konsert i sommar. Den 11 juni spelar hon i Båstad, meddelar arrangören Live Nation i ett pressmeddelande. Gardot slog igenom ordentligt 2009 med sitt andra album ”My one and only thrill” och hiten ”Baby I’m a fool”.

Marantz släpper nya ljudanläggningar till Melody-serien

Prylkoll.se - 14 Nov 15 kl. 07:35

Marantz har utökat sin Melody Series med två nya kompakta minianläggningar. Fokusen ligger på designen, men anläggningarna har också hög ljudkvalitet, och har dessutom fått Bluetooth. De nya...

Melody Gardot till Sverige i höst

UNDERBARACLARA - 18 May 15 kl. 10:28

Hon slog igenom stort med skivan ”My one and only thrill” och singeln ”Baby I’m a fool” 2009. Nu är den amerikanska jazzsångerskan och singer-songwritern Melody Gardot tillbaka med ett nytt album och en turné som tar henne till Sverige.

Foki Looki – My Melody

Foki - 06 Feb 15 kl. 16:20

T-Shirt: Pull&Bear Hängselbyxor: Central Solglasögon: Yves Saint Laurent Skor: Choies.


Fler inlägg från Bokbloggar

Ännu en hacker

Bokbloggar - 6 timmar sedan

mariekondofierad

Bokbloggar - 7 timmar sedan