Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Min hårresa del 6 – Festtider

Pernilla Wahlgrens värld - 25 Jun 18 kl. 11:03

Jag är en riktig hemmakatt. Jag älskar att vara hemma och bara inte göra någonting. Och självklart älskar jag också att ha huset fullt med familj och vänner! Särskilt så här på sommaren när kvällarna är milda och ljuset fantastiskt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Upptäck Volontärbloggen

Utlandsstudiebloggen - 28 Jul 14 kl. 09:00

Tillsammans med vår samarbetspartner Ubuntu Volunteer and Adventure  är vi stolta över att presentera den nylanserade Volontärbloggen . Här kan du läsa volontärberättelser, få praktiska råd inför resan och framför allt massvis med inspiration inför ditt kommande utlandsäventyr. Följ Jimmy under hans volontärresa i Sydafrika, se en video med smakprov från en äventyrsresa till Ecuador eller ta chansen och tävla om en volontärresa.

Projekt Sisonke!

Blondinbella - 02 May 12 kl. 11:39

Äntligen får jag berätta om den volontärresa jag ska göra i juni! Den 6 juni åker jag tillsammans med Fair Travel, Air France KLM och Green Guerrillas under projektet Sisonke. Vi ska ner till Sydafrika, med ett gäng datorer och lära lokalbefolkningen utanför Kapstaden hur internet fungerar.

Vad tänker Lady Dahmers man?

Bloggkommentatorerna - 18 Jan 12 kl. 17:21

Ni uppskattade ju att läsa vad Lady Dahmers man hade skrivit om henne så här kommer alla inlägg om vad karln´svarar.

Bloggar från våra studenter och volontärer

Utlandsstudiebloggen - 26 May 11 kl. 17:04

Många av våra studenter och volontärer har sina egna bloggar där de skriver om sina upplevelser utomlands. Här är några läsvärda tips: Läs Tinas blogg om hur hon träffade på jaguarer under sin volontärresa till Costa Rica. Christina bloggar om sin italienska språkresa till Taormina på Sicilien.

Dramatisk körresa till Umeå

UNDERBARACLARA - 16 May 11 kl. 14:19

UMEÅ En kanadensisk kör som ska hålla konsert i Umeå höll på att köra av vägen då busschauffören drabbades av en hjärtattack.

Vårresa med boktankar

Bokbloggar - 29 Apr 11 kl. 10:14

Tävla om en volontärresa, en språkresa och en iPad

Utlandsstudiebloggen - 02 Feb 11 kl. 16:06

Just nu erbjuder vi på Bluerberry många olika tävlingar för dig som är intresserad av studier och arbete utomlands. Välj mellan följande: Vinn en volontärresa med delfiner Vinn en volontärresa med delfiner Tävla om en volontärresa med delfinforskning i Kenya. I priset ingår volontärprogrammet, boende, flygresa, säkerhet och försäkringar etc.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Grym middag på Bibo med bästa gänget!

Pernilla Wahlgrens värld - 17 Jul 18 kl. 11:51

Det blev ju några extradagar i Spanien som sagt, & det blev såklart barnen – och Emilia 😃 , så glada för att vi ”firade” med en mysig middag på BIBO – ett av mina favoritställen här i Marbella! Drinkarna där är ett måste!! Kolla in glaset på Emilias ”Fisk-drink” !

Livets Liv!

Pernilla Wahlgrens värld - 14 Jul 18 kl. 20:17