Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Min hårresa: Vinterhår

Pernilla Wahlgrens värld - 23 Feb 18 kl. 09:07

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

[PLUS] Kyrkan: Fullständigt otänktbart

UNDERBARACLARA - 01 Nov 16 kl. 19:36

Att registrera EU-migranterna som söker sig till vinterhärbärget på Backen är fullständigt...

Agerhäll vill registrera hemlösa

UNDERBARACLARA - 01 Nov 16 kl. 14:39

Henrik Agerhäll, politisk vilde i kommunfullmäktige i Umeå, vill registrera hemlösa som söker sig till det planerade vinterhärberget på Backen. Det uppger P4 Västerbotten. Husvagnslägret på Backen ska stängas.

Fortsatt dialog om situationen för EU-migranter

UNDERBARACLARA - 23 Sep 16 kl. 17:07

Företrädare för Umeå kommun och Svenska kyrkan träffades på fredagen för att diskutera EU-migranternas situation i Umeå. Frågan om vad som händer med personer som inte ryms på vinterhärbärget är dock fortfarande obesvarad. – Vi har en bra dialog och kommer att fortsätta att diskutera dessa frågor.

Vill öppna vinterhärbärge för EU-migranter

UNDERBARACLARA - 09 Jan 16 kl. 12:45

Svenska kyrkan vill öppna vinterboende för EU-migranter på Backen igen. Nu saknas bara ett bygglov från kommunen. Förra vintern slog Svenska kyrkan upp portarna till församlingsgården på Backen i Umeå.

EU-migranter i protest utanför Stadshuset

Nyhetspressen - 01 Dec 15 kl. 17:27

Just nu demonstrerar ett 50-tal EU-migranter vid Stadshuset i Malmö då kommunens planerade vinterhärbärge inte är färdigställt. – Vi ska försöka ha en annan lösning klar i dag. Jag ber att få återkomma, säger Carina Nilsson, (S), kommunalråd för sociala frågor i Malmö..

Upptäck Volontärbloggen

Utlandsstudiebloggen - 28 Jul 14 kl. 09:00

Tillsammans med vår samarbetspartner Ubuntu Volunteer and Adventure  är vi stolta över att presentera den nylanserade Volontärbloggen . Här kan du läsa volontärberättelser, få praktiska råd inför resan och framför allt massvis med inspiration inför ditt kommande utlandsäventyr. Följ Jimmy under hans volontärresa i Sydafrika, se en video med smakprov från en äventyrsresa till Ecuador eller ta chansen och tävla om en volontärresa.

Vykort från Sverige

Foki - 12 Nov 13 kl. 15:11

      I dag fick jag ett par sköna vinterhälsningar från min älskling i Sverige. På första bilden syns hans farmors hus, och på andra bilden syns älven bredvid hans föräldrahem. :) Så himla sköna bilder!

Mössa med hörlurar

Smidigt - 17 Dec 12 kl. 08:46

I min förra post om 10 coola och bra hörlurar så tipsade jag om ett par bra vinterhörlurar. Dock var de enda av vinterhörlurarna som hade mikrofon ett par rosa, så för de killar som också fryser om öronen ibland, så har jag hittat två prisvärda alternativ på Kjell.com som båda är på kampanj så du sparar en femtiolapp.

Vinterhästen trivs med iskallt läge

UNDERBARACLARA - 16 Feb 12 kl. 19:17

Rino Dox blir en av V75-omgångens största favoriter. Vinterhästen har imponerat och tagit två av sina tre senaste segrar från iskalla lägen. Rino Dox blir en av V75-omgångens största favoriter.


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Filmar med Linus i skärgården

Pernilla Wahlgrens värld - 19 Jun 18 kl. 10:52

Hej vänner! Befinner mig just nu på vårt lilla lantställe hos mamma och pappa i Skärgården. Ingen semester dock.

ACO Sun

Pernilla Wahlgrens värld - 18 Jun 18 kl. 12:40

I stolt samarbete med ACO Sverige Sommaren är här och har ju redan varit här ett bra tag känns det som! Mitt samarbete med ACO fortsätter och jag vill nu tipsa er om några riktigt bra solskydd! Att skydda huden är och har alltid varit viktigt för mig.

Mathem räddar sommaren

Pernilla Wahlgrens värld - 17 Jun 18 kl. 21:05

I samarbete med Mathem Jag fick i dagarna ett mejl från MatHem om att Clas Ohlson har kommit in i deras sortiment ! Var inte direkt sen med att lägga en beställning haha. Det är en sån typisk affär som jag aldrig har vägarna förbi men som jag alltid behöver något från.

Sommarlov!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 14 Jun 18 kl. 12:53

Benjamin är hemma igen!!

Pernilla Wahlgrens värld - 09 Jun 18 kl. 23:55

I går överraskade Benjamin oss alla med att komma hem från LA några dagar tidigare än beräknat! Han fick sån hemlängtan till vänner & familj att han bokade ett tidigare flyg hem – och ingen blev gladare än jag! ( Kanske Linnea då.