Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Miljonregn för Volvos vd Martin Lundstedt

Nyhetspressen - 13 Mar 18 kl. 17:33

AB Volvo nådde under 2017 den högsta omsättningen och rörelseresultatet i koncernens historia. Rekordåret betyder att vd:n Martin Lundstedt kunde kvittera ut maximal bonus, skriver DI.Med lön, pension och andra förmåner kunde Martin Lundstedts lönepaket summeras till nästan 44 Mkr, enligt årsredovisningen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Inte Volvos teknik för självkörande bilar i Uber-bil

Feber.se - 20 timmar sedan

Rätt tyst från Volvos håll efter dödsolycka Efter gårdagens dödsolycka där en självkörande Volvo-bil från Uber körde ihjäl en kvinna i Tempe, Arizona, har det varit förhållandevis tyst från Volvo. digital.di.

Busschauffören Martin: Ungdomarna hotar oss

Nyhetspressen - 12 Mar 18 kl. 16:58

Ingen annan busslinje i Kungsbacka har så mycket problem med hot och plankare, som den som går till de välbärgade områdena i Särö och Kullavik.Det hävdar busschauffören Martin Andreasson, som upplevde sitt värsta pass som nattbusschaufför i lördags.– Politikerna pratar om otryggheten vid resecentrum, men ingen nämner hur ungdomarna i de rika områdena beter sig, säger Martin..

Live: Nenne Lindberg - Högform!

apg29 - 10 Mar 18 kl. 01:15

Lindbergarna i högform i livesändningen på Facebook 9 mars. Meverkande är Nenne Lindberg med sin son Martin och bror Stefan.

Volvos vd: Trumps tullar kan göra bilarna dyrare

Nyhetspressen - 09 Mar 18 kl. 05:51

GENÈVE. Donald Trump vill stoppa frihandeln som vi känner den och införa importtullar.Enligt Volvos vd Håkan Samuelsson skulle handelsrestriktioner påverka hela bilbranschen.

Nenne Lindberg live

apg29 - 08 Mar 18 kl. 00:21

Nenne Lindberg spelar, sjunger och berättar tillsammans med sin son Martin!

Martin Timells varning till kvinnan – efter festen

Nyhetspressen - 07 Mar 18 kl. 10:45

Martin Timell nekar till anklagelserna om våldtäkt. I polisförhör berättar kvinnan som anmält tv-profilen att hon efter händelsen blev ombedd av Martin Timell att åka ut till produktionen. "Om du vill göra karriär i den här branschen är det jätteviktigt att man minns rätt", ska Martin Timell ha sagt enligt kvinnan.

Nu ska det bli rusning till Volvos nya värstingbil

Nyhetspressen - 07 Mar 18 kl. 10:06

GENÈVE. Polestar gjorde som eget bilmärke bilsalongdebut i Genève i går.Både vd Thomas Ingenlath och operativa chefen Jonathan Goodman förklarade att Genève är rätt plats för en ny sportbilsmodell som Polestar 1.

Martin Timell berättar själv i polisförhöret

Nyhetspressen - 06 Mar 18 kl. 17:00

Martin Timell har åtalats för våldtäkt – men förnekar anklagelserna. I polisförhör säger tv-profilen att att inte kommit åt kvinnans ”intima delar”. .

Läget är besvärligt för Martin Timell

Nyhetspressen - 06 Mar 18 kl. 11:30

Läget är besvärligt för Martin Timell.Det finns sju vittnen som stöder åklagaren Anna Bengtssons åtal.Han riskerar att dömas till två års fängelse för våldtäkt..

Tv-profilen Martin Timell åtalas för våldtäkt

Nyhetspressen - 06 Mar 18 kl. 08:50

Åklagaren har i dag beslutat att väcka åtal mot en TV-profilen Martin Timell misstänkt för våldtäkt som ska ha begåtts under september 2008..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Förslaget: Så ska lastbilar inte fastna

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

I ett medborgarförslag föreslogs det att det skulle införas en form av varningssystem vid undergångar så att höga fordon inte ska fastna. Det finns redan och det är inte aktuellt med några nya varningssystem anser politikerna..

Goda resultat för personer med enkla jobb

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Fler så kallade enkla jobb vore bra för att fler som står utanför arbetsmarknaden ska kunna få ett arbete. Den slutsatsen drar forskarna i det Arbetsmarknadsekonomiska rådet som Svenskt Näringsliv har finansierat..

Fyra finländare på dubbla poäng i NHL – rekordsviten bruten för skadad Patrik Laine

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Patrik Laine haltade i natt av isen, bröt sin rekordlånga poängsvit och blev av med skytteligaledningen. Det positiva? Skadan är troligen inte allvarlig.

Tusentals cancerpatienter dör i onödan

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Om lågutbildade fick lika bra vård när de blir sjuka som högutbildade får, skulle 2 900 människoliv kunna räddas varje år. Det visar en studie som Cancerfonden står bakom..

Sluta krångla till det för byggandet i Göteborg

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Produktionskostnaderna för inte minst hyresrätter måste ner. Göteborgs Stad måste göra en genomlysning av vilka konsekvenser lokala byggkrav får på produktionstakten och byggviljan, skriver Vägvalets fullmäktigeersättare Martin Forsell och partiledaren Clas Westberg..

Allt fler poliser lämnar yrket

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

De senaste åren har allt fler poliser valt att lämna sitt yrke. Detta när utbildningsplatserna samtidigt utökas på Polishögskolan, skriver DN..

Så rensar du bland apparna som samlar personlig information om dig

Nyhetspressen - 7 timmar sedan

Testen på Facebook är oerhört populära. Men bakom testerna står företag som vill samla in data om användarna och sälja vidare. Så här gör du för att ta bort dem..

Linköping vann rysaren efter över 100 (!) minuter

Nyhetspressen - 8 timmar sedan

Linköping har kvitterat i kvartsfinalserien mot Djurgården.Chad Billins avgjorde till 3-2 i den tredje förläningsperioden efter en superrysare..

Leksand vinnare med blotta förskräckelsen

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

Svängigt värre när Leksand till slut drog längsta strået mot Oskarshamn efter en riktig rysare.Daniel Pietta blev stor matchvinnare i förlängningen till 5-4.Nu är laget en seger ifrån SHL-kval mot rivalen Mora..

Krasslig forward visar vägen mot SSL: ”Ska vila lite nu”

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

En krasslig Marcus Johansson klev fram igen. Och gav FBC Kalmarsund en ny skjuts mot Superligan. – Nu ska jag vila lite, säger FBC-forwarden..

Så påverkas vi av sommartiden - och därför bör vi införa normaltid året runt

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

På söndag är det dags att återigen ställa fram klockan en timme till sommartid.  Det är en omställning som svenskarna har litet olika åsikter om. Och kunskaperna om hur den påverkar vår hälsa ökar i rask takt..

Kvitterat av Brynäs – efter jätterysare

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

Det är kvitterat.Ett tungt skadedrabbat Brynäs slog Växjö hemma i den andra kvartsfinalen.Matchen slutade 4-3 efter en riktig rysare.

Kändissonen berättar om sitt liv – för första gången

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

Filip Kaspersen Lamprecht, 20, har levt sitt liv omgiven av kändisar. Hans mamma heter Kristin Kaspersen, hans mormor Lill-Babs, och hans flickvän är Peg Parnevik. Nu kliver han själv in i offentligheten – i svärfamiljens dokusåpa "Parneviks".

En hyllad EVS-reserv visade vägen

Nyhetspressen - 10 timmar sedan

Inhopparen Klara Andersson var det stora glädjeämnet efter en darrig EVS-start..