Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Med robotgräsklippare i Toscana

Bokbloggar - 15 Apr 19 kl. 20:54

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hondas åkgräsklippare har slagit nytt rekord

Feber.se - 11 Jun 19 kl. 11:00

Gör 0-160 km/h på 6,28 sekunder Honda fortsätter att fila på sin galna åkgräsklippare och nu har man slagit ytterligare ett rekord. Efter lite fix gör bygget 0-160 km/h på 6,28 sekunder vilket är riktigt kvickt. Och detta har inte helt oväntat nu gjort den till världens snabbaste gräsklippare på sträckan.

Gräsklipparliga härjar – slår till mot kyrkor

Nyhetspressen - 14 Apr 19 kl. 20:20

Flera kyrkor har råkat ut för en gräsklipparliga som härjar i Skaraborg.I Grästorp stals två åkgräsklippare för 250 000 kronor.– Det sker systematiskt och proffsigt.

Kommunen köpte gräsklippare för 1,5 miljoner - utan upphandling

Nyhetspressen - 21 Mar 19 kl. 21:00

Två gräsklippare à nästan 750 000 kronor styck är just nu i färd att levereras till Simrishamns kommun. Men köpet är gjort utan upphandling och nu har Konkurrensverket startat en utredning. .

Husqvarna visar gräsklipparen Automover 435X AWD

Feber.se - 28 Feb 19 kl. 08:45

Robotgräsklipparen som fixar lite jobbigare terräng Det är inte bara mobiltelefoner som presenteras på Mobile World Congress och svenska Husqvarna drog i veckan till Barcelona för att visa upp sin nya robotgräsklippare Automover 435X AWD. Det handlar om en gräsklippare som är framtagen för att kunna klippa gräs i lite mera kuperad terräng och den är därför försedd med fyrhjulsdrift. Enligt Husqvarna så ska gräsklipparen klara av lutningar på upp till 70 procent vilket är hyfsat brant.

Ryobi presenterar robotgräsklippare

Feber.se - 13 Feb 19 kl. 12:45

Snart är det vår igen! Solen skiner och snön börjar smälta bort. Förutom hundskit kommer då gräset fram igen, och det är alltså dags att börja tänka på hur man ska klippa det i år.

iRobot ger sig på gräsmattan

Feber.se - 30 Jan 19 kl. 07:25

Släpper sin första robotgräsklippare iRobot har gjort dammsugare under namnet Roomba i en herrans massa år nu och nu är det dags att flytta ut i trädgården. Det är nya maskinen Terra som ska ordna gräset när snön väl försvinner. Den börjar säljas nu i Tyskland men det kommer att dröja lite innan den kommer hit.

Gräsklippare slår sönder olika saker

Feber.se - 02 Jan 19 kl. 11:00

Höghastighetskamera fångar allt från första parkett Om du alltid har funderat över hur det skulle se ut om man vände upp och ned på en gammal gräsklippare, drog igång den och sen lät dess knivar slå sönder olika saker kommer svaret här. gizmodo.com Läs vidare och kommentera: https://feber.

Toscana tur och retur

Bokbloggar - 16 Jul 18 kl. 20:52

Johan Ehrenberg är klimatsmart men miljödum

Svensson - 13 Jul 18 kl. 12:30

Johan Ehrenberg tycker att han är smart. Han har en robotgräsklippare som klipper gräsmattan på hans torp. Det är klimatvänligt då det drar lite el och betydligt bättre än en bensindriven gräsklippare.


Fler inlägg från Bokbloggar

Mirakelverkstaden

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Cirkus Zimmerman

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Lucy

Bokbloggar - 3 timmar sedan