Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Med oss någon annanstans av Carolina Molse

Bokbloggar - 10 Oct 18 kl. 00:11

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Sebastian Aho i spetsen för rekordbra säsongsöppning av Carolina: "Den där killen är helt uppenbart en talang"

Nyhetspressen - 10 Oct 18 kl. 05:45

Sebastian Aho (1+1) och Teuvo Teräväinen (0+2) spelade huvudrollerna när Carolina hemmaslog Vancouver i nattens NHL-omgång med siffrorna 5–3. Hurricanes gör i och med segern sin bästa säsongsinledning på över 20 år..

Carolina som möblerade om i somras får beröm efter en stark säsongsinledning – Sebastian Ahos förstakedja avgjorde i Columbus

Nyhetspressen - 06 Oct 18 kl. 07:39

Carolina Hurricanes har inlett NHL-säsongen piggt och hyllas efter sin 3–1-seger mot Columbus Blue Jackets. Förstakedjan med Sebastian Aho och Teuvo Teräväinen avgjorde matchen och både Carolina och Aho har nu tre poäng efter två matcher. I klubbens farmarlag inledde Janne Kuokkanen i sin tur säsongen med att göra 2 + 2 = 4 poäng..

Carolina ska föda – maken stoppas

Nyhetspressen - 24 Jul 18 kl. 20:29

Carolina Wassmuth från Göteborg är gift med den nigerianske popstjärnan May D. I oktober väntar paret sitt första barn, men May D har fått följa det hela på avstånd. Han kommer inte heller att få resa till Sverige för att vara med när hans son föds.

Carolina Gynning separerar: ”Kommer alltid vara ett team”

Nyhetspressen - 09 Mar 18 kl. 20:12

Carolina Gynning och Alexander Lydecker separerar. Paret säger gemensamt till Expressen:– Vi har två fantastiska barn. Vi och våra döttrar kommer alltid att vara ett team, säger Alexander Lydecker och Carolina Gynning..

Blåvit dunderkväll i Carolina: Karriärens första hattrick av Teräväinen, Aho spräckte nollan

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 05:55

Det var finländarna som spelade huvudroll för Carolina Hurricanes då orkanlaget slog Dallas Stars på hemmais. Efter att Sebastian Aho äntligen lyckats för den första gången för säsongen steg Teuvo Teräväinen fram – och pangade in tre mål i den tredje perioden..

Diskriminerande translag dras tillbaka i North Carolina

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 21:12

I delstaten North Carolina har politikerna beslutat att dra tillbaka en lag som förbjuder transpersoner att använda toaletter utifrån den könsidentitet de upplever. Det sker i hopp om att kunna locka tillbaka de företag och sportevenemang som har bojkottat delstaten på grund av lagen..


Fler inlägg från Bokbloggar

Det som göms i snö

Bokbloggar - 10 Oct 18 kl. 10:04

The Cookie Books Tag

Bokbloggar - 10 Oct 18 kl. 08:34