Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

Matlagningsvideo: Jills ostpanerade omelett

Kostdoktorn - 05 Jul 18 kl. 15:16

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Laga LCHF med Kristie: Ädelostdressing

Kostdoktorn - 13 Jul 18 kl. 16:34

Vill du lära dig att laga fantastisk LCHF-mat? Välkommen till matlagningsvideor med Kristie Sullivan. Vårt videoteam reste i höstas till North Carolina i USA för att spela in en serie matlagningsvideor Kristies kök.

Maxida Märak imponerar i Jills veranda

Nyhetspressen - 14 Nov 17 kl. 09:47

Tårgas och frihetskamp, hembränt och countrystomp. GP:s Jan Andersson blir tagen av första avsnittet i Jills veranda..

Hemliga spritfesten i "Så mycket bättre"

Nyhetspressen - 12 Nov 16 kl. 20:45

Jill Johnson och Little Jinder hade en egen tjejklubb på Jills rum där inga män fick komma in under "Så mycket bättre". Samtidigt hade de tillgång till Jill Johnssons alkohol – som hon tog med till inspelningen. – De hade sin tjejklubb.

Jills skilsmässopikar till Tommy Nilsson

Nyhetspressen - 22 Oct 16 kl. 22:19

Jill Johnson kan inte släppa Tommy Nilssons familjeliv och pressar honom på skilsmässofrågor i ”Så mycket bättre”. I programmet säger Jill att Tommy inte vill prata om det - efteråt berättar Tommy att pratet om dåtiden kan bli "sunkigt". – Jag pratar hellre om det som är här och nu, säger han.

Dennis, 63, upptäckt i äggen: "Luktade död"

Nyhetspressen - 09 Aug 16 kl. 18:04

Dennis Yvesand, 63, från Luleå, höll på att laga sig en omelett när han upptäckte det oväntade i det nyinköpta äggpaketet. – Det luktade död, helt enkelt, säger han..

Joel Alme uppträder igen

UNDERBARACLARA - 02 Feb 16 kl. 11:53

Efter det hyllade albumet ”Flyktligan”, sin medverkan i ”Jills veranda” och en lång turné, har det nu blivit dags för Joel Alme att ge sig ut och spela igen. I mars gör han två spelningar, en i Göteborg den 18 mars och en i Stockholm den 19 mars.

Doug Seegers till Sverige nästa år

UNDERBARACLARA - 21 Dec 15 kl. 13:43

Sverigevännen Doug Seegers kommer tillbaka till Sverige i början av nästa år. Det blir elva spelningar i norra Sverige för den amerikanske countryfavoriten, med start i Skellefteå i februari. Doug Seegers slog igenom när han medverkade i SVT:s ”Jills veranda” i fjol och har därefter spelat i Sverige ett flertal gånger.

Recension: ”Jills veranda”-artisten Gabriel Kelley gjorde ÖP:s recensent mållös

Nyhetspressen - 11 Dec 15 kl. 08:13

►Läs mer: "Jills veranda"-aktuella Gabriel Kelley: "Jag skriver direkt från hjärtat".

Emmylou Harris till ”Jills veranda”

UNDERBARACLARA - 28 Nov 15 kl. 16:06

Nästa vecka gästas SVT:s ”Jills veranda” av ingen mindre än countrystjärnan Emmylou Harris, skriver SVT på sin hemsida. Programledaren Jill Johnson har tidigare berättat att hon får besöka ”en drömartist” i den aktuella säsongen. Nu står det alltså klart att det var Emmylou Harris hon syftade på.


Fler inlägg från Kostdoktorn

Brittiska allmänläkare får utbildning i lågkolhydratkost

Kostdoktorn - 3 timmar sedan

Du kanske känner till dr David Unwin från vår kurs om LCHF för läkare. Han är allmänläkare från Storbritannien och han ägnar sin tid åt ännu mer fantastiskt arbete! I samarbete med Diabetes.

Är tillskott av omega-3 verkligen till fördel för hjärthälsa?

Kostdoktorn - Igår: 08:56

Det har varit så allmänt accepterat att tillskott av omega-3 är bra för kardiovaskulär hälsa att inte många ifrågasätter det. I en ny artikel från Cochrane Collaboration går man igenom 79 randomiserade studier som omfattar 112 000 personer och resultatet säger någonting annat. Omega-3 är en essentiell fettsyra.

Kan feta mejeriprodukter förlänga ditt liv?

Kostdoktorn - i förrgår: 15:18

Kan det här vara slutet för ”lättlatte”? En ny studie kommer med goda nyheter till den som har svårt att dricka minimjölk eller tvinga ner kartongsmakande lättyoghurt i ett försök att äta nyttigt. Precis som med den stora majoriteten av den här typen av studier är det bara en observationsstudie, vilket betyder att den inte kan bevisa orsakssamband.

Burrito med biff och Pico de Gallo

Kostdoktorn - i förrgår: 12:11

Testa våra glutenfria goda och matiga burritos fyllda med kryddigt nötkött och blomkålsris. Serveras med Pico de Gallo. Perfekt alternativ till fredagstacos och utmärkt att ta med till picknicken!

”Snyggt och bra och fina bilder och toppenrecept!”

Kostdoktorn - 19 Jul 18 kl. 14:57

Över 480 000 personer har hittills anmält sig till Diet Doctors LCHF-utmaning (på engelska, svenska och spanska). Starten går varje söndag och utmaningen är GRATIS och reklamfri. Ta en titt på vår stora kom igång-utmaning.

Sockerfri citronglass

Kostdoktorn - 19 Jul 18 kl. 12:11

Wow – vilken fräsch och god glass! Sväng ihop denna härliga syrliga och krämiga citronglass till nästa bjudning. Garanterad sockerfri dessertsuccé.

Kost, hälsa och miljön

Kostdoktorn - 18 Jul 18 kl. 15:27

351 visningarVi får ofta höra att djurhållning är en stor bov när det gäller klimatförändring och miljöförstöring. I den här föreläsningen från Low Carb USA 2017 rättar dr Ballerstedt till den missuppfattningen och visar hur gräsbetare – som nötboskap – kan vara en del av lösningen. Se en förhandstitt av föreläsningen ovan (transkription).

Kost, hälsa och miljön

Kostdoktorn - 18 Jul 18 kl. 15:27

351 visningarVi får ofta höra att djurhållning är en stor bov när det gäller klimatförändring och miljöförstöring. I den här föreläsningen från Low Carb USA 2017 rättar dr Ballerstedt till den missuppfattningen och visar hur gräsbetare – som nötboskap – kan vara en del av lösningen. Se en förhandstitt av föreläsningen ovan (transkription).

Grillning, benkramper och ismannen Ötzi

Kostdoktorn - 18 Jul 18 kl. 12:00

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Kostdoktorns forum: Grillning Det är grilltider och ombudskvinna testar alternativa sätt att tända den högaktuella grillen. Hushållspapper indränkt i rapsolja, kan det fungera?

Diet Doctors Amanda om sin resa med LCHF

Kostdoktorn - 17 Jul 18 kl. 14:13

Vill du veta hur jag började med ketogen kost och började jobba på Diet Doctor? Då kan du lyssna på intervjun med Daisy på Keto Woman Podcast. Klicka ovan eller här.

Nyfiken på mer från LCHF-eventet i Säffle?

Kostdoktorn - 17 Jul 18 kl. 02:29

Foto: Johan Falk Helgen efter midsommar gick alltså sommarens stora LCHF-händelse av stapeln. Vill du se mer från LCHF-eventet i Säffle? Kika då in på Funktionsmedicin på Facebook för att ta del av bilder och video från flera av föreläsningarna, med bl a Tina Brus, My Westerdahl och Andreas ”Kostdoktorn” Eenfeldt.

Behandling av typ 1-diabetes: fakta och fiktion

Kostdoktorn - 16 Jul 18 kl. 16:16

Fungerar standardbehandlingen av typ 1-diabetes bra – eller finns det ett annat och vettigare sätt att behandla sjukdomen? I den här föreläsningen från Low Carb Breckenridge 2018 förklarar dr Jake Kushner varför det är bättre att behandla patienter med typ 1-diabetes med LCHF. Se en del av föreläsningen ovan (transkription).