Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Marques Brownlee känner på Xperia 1 IV - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Marques Brownlee känner på Xperia 1 IV

Feber.se - 24 May 22 kl. 09:30

Lever väl upp till förväntningarna I sin senaste video kikar Marques Brownlee på Sonys senaste telefon Xperia 1 IV, som är bland de första telefoner som har en äkta optisk zoom mellan 85–125 mm. Överlag så verkar Sonys kamera relativt bra och att inte behöva "hoppa" mellan olika kameror på telefonen (inom ett visst omfång) är välkommet, men 85–125 mm är inte särskilt stort zoomomfång, något Sony förhoppningsvis kan förbättra i framtiden. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Marques kollar in Lucid Air

Feber.se - 11 Nov 22 kl. 20:32

Och jämför den med sin Tesla Model S Lucid Air verkar vara en riktig fullträff! Här testar Marques den och det är lite intressant eftersom hans vardagsbil är den direkta konkurrenten Tesla Model S. Luciden verkar vara bättre byggd, lyxigare, snyggare och härligare på alla sätt.

Android 13 kommer till Sony Xperia 1 IV och 5 IV

Feber.se - 03 Nov 22 kl. 10:00

Dock snålt med detaljer Under gårdagens har Sony lagt upp inlägg på sina sociala media-konton där de kort och gott presenterar Android 13 för Sony Xperia 1 IV och 5 IV. Med i inlägget på Twitter finns en länk, som just nu endast leder oss till en allmän hemsida för Sonys Xperia-telefoner. Det verkar åtminstone som att telefonerna bör få uppdateringen relativt snart.

Marques Brownlee snackar iPhone och USB-C

Feber.se - 03 Nov 22 kl. 08:00

Har Apple verkligen bekräftat USB-C för iPhone? I slutet av oktober bekräftade Apple mer eller mindre att de måste byta från Lightning-porten, efter en ny EU-lag som tvingar bland annat mobiltelefoner att använda USB-C. Men det finns en viktig detalj, om enheten inte har en port alls, och istället endast går att ladda trådlöst, så krävs det ingen USB-C-port.

Sony tillkännager Android 13 för Xperia 1 IV och Xperia 5 IV

Swedroid.se - Allt om Google Android - 02 Nov 22 kl. 23:19

Av inlägg på Sonys officiella Twitter- och Facebook-konton att döma har tillverkaren nu börjat skicka ut Android 13 till de senaste toppmodellerna Xperia 1 IV och Xperia 5 IV. Sonys inlägg är något kryptiskt och nämner endast att Android 13 har ”introducerats” till telefonerna. Den bifogade länken leder bara till Sonys allmänna hemsida för Xperia.

Marques har testat Meta Quest Pro

Feber.se - 29 Oct 22 kl. 13:30

Filosoferar om Metaverse Marques har träffat Mark Zuckerberg och testat deras nya Quest Pro och är relativt imponerad av hårdvaran. Han förklarar även lite om vad metaverse är, vad det kan bli och vad som är dåligt. Och tycker till om att det är Meta som just nu hanterar detta.

Spela Fallout 3

Feber.se - 20 Oct 22 kl. 17:00

Gratis på Epic Games Store just nu Om du känner att det här med Fallout 3 är något du vill spela men samtidigt känner något som du inte är allt för sugen att betala för så har du tur! Spelet är nämligen just nu totalt supergratis på Epic Games Store. Det är Game of the Year-utgåvan som gäller vilket innebär att man får med de fem expansionerna Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout och Mothership Zeta.

Mkbhd snackar iPhone 14 Plus

Feber.se - 06 Oct 22 kl. 09:30

Och problemet med benchmarks Marques Brownlee har i sin senaste video känt på Apples senaste Plus-telefon, iPhone 14 Plus, och i den passar han på att fokusera på benchmarks och varför dessa inte riktigt är lika viktiga som de en gång i tiden var. Apple sa under presentationen av de nya telefonerna att 14 Plus hade den bästa batteritiden någonsin för en iPhone, men på hemsidan visar Apples benchmarks hur 14 Pro Max håller längre när det kommer till allt förutom musikuppspelning. Något riktigt batteritest verkat Marques inte ha gjort, men det ska bli intressant att se hur Apples batterikungar står sig mot varandra.

Laddar du din telefon trådlöst?

Swedroid.se - Allt om Google Android - 28 May 22 kl. 16:37

Trådlös laddning är numera en standardfunktion i toppmodeller. Qi-laddning fick ett ännu större genomslag när Iphones började stödja tekniken, genom Iphone 8 och Iphone X år 2017. De trådlösa laddningshastigheterna har dessutom ökat genom åren, främst genom att kinesiska tillverkare pressat gränserna.

Sony delar med sig av 4K 120 fps-video från Xperia 1 IV

Feber.se - 19 May 22 kl. 13:30

Ser faktiskt ganska bra ut Sony släppte nyligen luren Xperia 1 IV, som kanske eller kanske inte är den första telefonen med "äkta" optisk zoom, men det är inte det enda kamerasystemet i telefonen bjuder på. I filmläget kommer det nämligen gå att filma med 4K i 120 fps, vilket inte ens Samsungs Galaxy S22 Ultra klarar av. Sony har nu delat med sig av lite innehåll inspelat i just 4K 120 fps filmat av Pierre Lambert i Chicago.

Marques Brownlee kollar in Dall-e 2

Feber.se - 17 May 22 kl. 09:00

AI som kan skapa bilder från text I april släppte OpenAI verktyget Dall-e 2, som låter användare skapa helt nya bilder genom att beskriva någonting med text. I sin senaste video testar Marques Brownlee och pratar lite med OpenAI om hur det hela fungerar. Väldigt häftig teknik, men samtidigt lite läskig.


Fler inlägg från Feber.se

Radioprogramledare ljög om att de använt Pixel 4 i reklam

Feber.se - 2 timmar sedan

Google och iHeartMedia får betala 9 miljoner dollar i böter Google och iHeartMedia har i en överenskommelse med amerikanska FTC gått med på att betala 9,4 miljoner dollar, efter att Google bett radioprogramledare att prata om Pixel 4, som att de använt den – trots att de inte gjort det. Google ska ha betalat iHeartRadio 2,6 miljoner dollar och ytterligare två miljoner till mindre nätverk Google ska åtminstone till slut skickat ut fem telefoner, när reklamen gick 2019, men det verkar inte ha varit tillräckligt. Nästan 29 000 gånger gick reklamen under 2019 och 2020, hävdar FTC.

Är Apple på väg att sparka ut Twitter?

Feber.se - 2 timmar sedan

Elon påstår saker Inte nog med allt annat som händer på Twitter med Elon Musk, nu har han börjat bråka med Apple. Anledningen är de där 30 procenten som Apple tar när folk köper saker via deras plattform, något som Elon nu inte alls verkar gilla. Eller det har han kanske ogillat förut, men nu har han börjat vara högljudd i frågan.

Nu finns appen Oceanic+ till Apple Watch Ultra

Feber.se - 3 timmar sedan

Apple Watch Ultra är nu en dykdator En av de stora förbättringarna hos Apple Watch Ultra jämfört med tidigare klockor från Apple är dess vattentålighet, som gör att klockan kan användas som en dykdator med appen Oceanic+. Den har dock inte varit tillgänglig tills nu, men nu är den till sist tillgänglig i App Store. Oceanic+ designades av Huish Outdoors i samarbete med Apple och det ger användare tillgång till massor av relevant information för dykare.

BeReal är Apples iPhone App of the Year

Feber.se - 3 timmar sedan

För iPad är det GoodNotes 5 Apple har nu berättat vilka appar som vunnit App Store Awards för 2022, och det är appen BeReal som kammar hem det största priset med ”iPhone App of the Year”. BeReal är, för de som inte vet, en app där användare får en notis en gång per dag, där de ska fånga ögonblicket med både främre och bakre kameran – på samma gång. Tanken är att det ska ge en mer verklig bild över personers liv.

Sjukdomen apkoppor har för rasistiskt namn

Feber.se - 4 timmar sedan

Monkeypox blir nu mpox I maj fick Sverige sitt första fall av den ovanliga sjukdomen apkoppor där kroppen får massa tråkiga blåsor. Sjukdomen som heter monkeypox i andra länder fick sitt namn 1958 då den upptäcktes hos apor. På 70-talet fick människor den för första gången.

Tesla Model 3 ska få ännu mer minimalistisk interiör

Feber.se - 4 timmar sedan

Facelift på gång När man hoppar in i en Tesla Model 3 för första gången slås man av hur lite prylar det finns. En stor skärm i mitten bara och inte så mycket annat. Man inser dock ganska snabbt att man inte behöver så mycket och efter någon minuts körning saknar man inget direkt.

Världens största aktiva vulkan har fått ett utbrott

Feber.se - 5 timmar sedan

Första gången sedan 1984 Vulkanen Mauna Loa på Hawaii är världens största aktiva vulkan och nu har lavan börjat flöda ur den igen. Det är första gången på nästan 40 år, senast var 1984, och det sker efter en tid med jordbävningar så forskarna verkar inte förvånade. Just nu flödar lavan inte mot ett hål där det bor människor, så just nu fortsätter livet som vanligt på Hawaii.

Ny podcast om Amazon Prime Video

Feber.se - 5 timmar sedan

Med Alex och Sigge Imorgon den 30 november släpper Amazon Prime Video en podcast tillsammans med Alex och Sigge där de ska djupdyka i nya och etablerade serier på tjänsten, samt filmer och annan populärkultur. Hanna Widell på produktionsbolaget Perfect Day Media säger: – Tv-serier och film är samtalsämnen som engagerar och för samman människor. Därför är diskussionen runt om minst lika viktig som själva tittandet.

Vi har kollat in fodralet till JBL Tour Pro 2

Feber.se - 16 timmar sedan

Det som har en egen skärm I slutet av augusti släppte JBL lurarna Tour Pro 2. Själva lurarna var inte någon revolution kanske, men fodralet de ligger i är klart annorlunda. Det har nämligen en egen skärm.

Häng med en lokförare under en söndag på jobbet

Feber.se - 16 timmar sedan

Avslappnande! När man kör tåg så måste man ju inte bara köra tåget från A till B utan också ta sig till punkt A och från punkt B. Här får vi följa med Thomas under en arbetsdag när han tar sig hela vägen och "bara" kör 171 meter tåg som väger 376 ton.

Helikoptern som skulle bärga raketer i luften

Feber.se - 17 timmar sedan

Spana in en animerad version av Hiller Air Tug 1962 lyfte den udda skapelsen Sikorsky S-64 Skycrane för första gången. En helikopter som fungerade som en slags kran. Ungefär samma period pågick rymdrejset där amerikanerna kämpade för att slå ryssarna som först till månen.

Var ska man lägga en straff?

Feber.se - 17 timmar sedan

Det finns statistik över vilket hörn som är bäst Just nu pågår, som de flesta säkert märkt, fotbolls-VM. Det är därför inte helt osannolikt att vi kommer att få se ett gäng straffar, eller kanske till och med att någon match avgörs med straffar. Vissa tycker kanske detta är som att dra lotter, men om vi kikar på lite statiskt visar det sig att det inte riktigt är så.

En trailer för White Noise

Feber.se - 18 timmar sedan

Dramakomedin med Adam Driver Här kommer den första trailern för filmen White Noise med Adam Driver i huvudrollen. Filmen är baserad på Don DeLillo roman med samma namn vilken släpptes 1985. I filmen får vi följa hur en familj hanterar det faktum att det har börjat spridas något slags giftig moln över världen och situationer som detta leder till.

Chris Harris kör Ferrari 296 GTB

Feber.se - 18 timmar sedan

Är hybrid-superbilar framtiden? Nu har Chris Harris fått ratta Ferraris nya hybrid-modell 296 GTB och så här såg det ut. Läs vidare och kommentera: https://feber.

En skivspelare med annorlunda design finns nu i vitt

Feber.se - 19 timmar sedan

I extremt begränsad upplaga För ungefär fem år sedan visade Miniot sin runda skivspelare som spelar vinylskivor upp och ner, och nu lagom till jul och snö släpper man en specialversion i vitt. Eftersom vi inte har någon tonarm på ovansidan kontrollerar vi istället uppspelningen med en pinne i mitten av skivspelaren, hur det funkar går att se i videon nedan. Endast 10 numrerade White Wheels är tillgängliga och de kostar 2999 euro.