Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Marklyft och långklänningar

Blondinbella - 04 Dec 19 kl. 15:21

Imorse började jag med en kort meditation i sängen. Det var första på flera månader. Det var bara i tre minuter men det är okej. När man ”halkar” ur det så är det plötsligt väldigt svårt att komma tillbaka till. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Hafþór Björnsson satte nytt rekord i marklyft

Feber.se - 03 May 20 kl. 08:00

501 kilon! Den isländska strongman-utövaren Hafþór Júlíus Björnsson satte i går kväll ett nytt rekord i marklyft. Det nya rekordet landade på 501 kilon vilket är väldigt många kilo mer än vad jag klarar.

100 är fortfarande målet

Blondinbella - 20 Nov 19 kl. 16:38

Onsdag och jag har tränat med Pontus. Jag har kvar mitt mål om 100 kilo i marklyft men livet kommer liksom i mellan hela tiden och målet skjuts upp. Men det är okej.

Bästa medicinen: träning

Blondinbella - 25 Oct 19 kl. 10:52

Idag är det fredag. När klockan ringer så tar jag mig upp så snabbt som möjligt för att slippa fundera över det. Jag åt frukost, packade ner det sista inför helgen och sedan åkte jag till Pontus och tränade med honom.

Kontorsdag och lunchtips

Blondinbella - 09 Apr 19 kl. 12:40

Jag vaknade lycklig och peppad imorse. Jag fick sju timmars sömn, tog en dusch, åt frukost och läste igenom alla nyheter i lugn och ro. Barnen är ju hos Odd så morgonen var väldigt lugn.

Annica Englund ringde och väckte sina grannar för att hon inte ville ha andra sängkläder

Gossips.se - 07 Mar 19 kl. 07:32

Annica har gjort ett inlägg på sin blogg som minst sagt fått olika åsikter från hennes läsare. Hon berättar om hur hon hade sina sängkläder i tvättstugan men glömde bort tiden då hon kollade på PH. Detta blev ett resultat av att tvättstugan låstes kl 23 och klockan var nu 23:30.

Många har jobb men låg inkomst

Nyhetspressen - 05 Mar 19 kl. 06:20

Gotlänningar har bland de lägsta inkomsterna per invånare i Sverige, enligt statistik från Statistiska centralbyrån, SCB..

Halv åtta hos mig söker gotlänningar till kommande säsong

Nyhetspressen - 03 Mar 19 kl. 19:05

TV4:s populära TV-program "Halv åtta hos mig" söker gotlänningar inför kommande inspelningssäsong..

Rekordmånga gotlänningar sökte polisutbildningen

Nyhetspressen - 09 Jan 19 kl. 11:00

90 gotlänningar har sökt polisutbildningen vilket krossar det gamla rekordet..


Fler inlägg från Blondinbella

En socipat

Blondinbella - i förrgår: 14:51

Ja, vad har hänt sedan i måndags? Barnen har varit hos sin pappa och Paul och jag har haft fullt upp med att fixa ordning hemma hos honom innan det var dags för en privat visning. Nu är det verkligen på allvar, Paul kommer att bo här med oss.

Morgongodis

Blondinbella - 14 Sep 20 kl. 11:36

Denna helg har vi äntligen varit helt friska. Barnen har kommit in en nya fas i livet där de själva går upp på morgonen från min säng och går ner och sätter på tv:n. Förut behövde jag alltid följa med.

VABB

Blondinbella - 10 Sep 20 kl. 15:02

Det här kan nog bli det tråkigaste inlägget på 15 år för vi har varit hemma på grund av snoriga barn. Vi har sett film, gjort läxor, lagt pussel och kollat på alldeles för mycket padda. Jag har sprungit och fixat mat och tömt diskmaskinen jämt känns det som.

Kayer Social

Blondinbella - 07 Sep 20 kl. 19:50

Själva syftet med helgen i Köpenhamn var att träffa de galleri som Paul ska ställa ut på nästa vår. Han har fotat så mycket nytt under vår semester i sommar så det blir många nya bilder framöver. Det har varit väldigt kul att få se Paul göra sina bubbeltavlor.

Mot Köpenhamn

Blondinbella - 03 Sep 20 kl. 13:19

Veckan började med att jag tog mig ut och träffade Marisol på en middag. Vi skulle först till PA men det var stängt så vi hamnade på stammisstället Riche istället. Vi hade så mycket att prata om så Marisol hade gjort en agenda.

Purjolök och Sallys frukost

Blondinbella - 31 Aug 20 kl. 14:42

Helgen började med att handla. Jag vet inte varför men jag var så nervös för att handla med Paul i början. Efter våra semesterveckor så var jag rädd för att han skulle tycka att det var tråkigt med tacos och fredagsmys med barnen (vilket är den bästa dagen på hela veckan).

Min hudhemlighet

Blondinbella - 30 Aug 20 kl. 19:14

I snart två år har jag använt The Solution från Oslo Skin Lab. Det har blivit en rutin, mina vitaminer sköljer jag ner och The Solution blandar jag i morgonens första vattenglas.

Fulveckan

Blondinbella - 27 Aug 20 kl. 14:30

Hej på er! Dett har varit en oerhört lugn vecka. Det har bakats pizza, bakats, badats, köpt nya böcker, firat Pauls mamma och kikat på film.

Gråt, fest och skärgård

Blondinbella - 24 Aug 20 kl. 14:34

Jag vet inte vad det är men jag är konstant gråtig hela tiden och känner mig ledsen. Jag blev såhär sist jag blev gravid men det är jag inte. Jag vet inte om det är hormonerna som spelar mig ett spratt eller om jag har fått pms redan en vecka innan mens.

Golfresa med er!

Blondinbella - 20 Aug 20 kl. 16:31

Hallå på er! Här händer det saker, jag har nytt varit på ett möte här: Det väntar en massa roliga saker under hösten men jag får tyvärr inte berätta vad det är. Som vanligt.

Sjö&Hav

Blondinbella - 17 Aug 20 kl. 22:01

Jag har haft en mysig dag och vecka med mina barn. Jag gjorde nyss en kopp té och satte mig här.. ..

Skor skor skor

Blondinbella - 13 Aug 20 kl. 16:49

Min barn blir äldre och äldre vilket innebär att deras integritet behöver värnas om ännu mer. Det har lett till att det är färre bilder på dem och färre rader.

Vardag igen

Blondinbella - 10 Aug 20 kl. 12:13

Jag har precis lämnat av Gillis och Sally till skolan respektive förskolan. Det var två väldigt exhalterade barn som hade saknat sina vänner. Det kändes märkligt att ena barnet äldst och andra är yngst.

Rapallo

Blondinbella - 06 Aug 20 kl. 17:20

Vi är tillbaka i Rapello! Rapello, Santa Margherita och Portofino ligger som i en klunga men jag tycker att Rapello är trevligast. Vi bor till och med på samma hotell, Excelsior.

Piemonte

Blondinbella - 03 Aug 20 kl. 18:40

Hallå från oss tänkte jag skriva men egentligen är det ett hej från mig. Vi har varit i Venedig och Piemonte sedan vi hördes sist och nu är vi i Rapello nere vid kusten. Vi var här förra gången också.