Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Makeover i hemmet både här & i Spanien!

Pernilla Wahlgrens värld - 08 Mar 18 kl. 00:11

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Recension av Hemmet

Bokbloggar - 07 Mar 18 kl. 21:19

IKEA börjar samarbeta med Sonos

Feber.se - 06 Dec 17 kl. 14:15

Ska fixa ljud till det smarta hemmet IKEA har meddelat att man inleder ett samarbete med hifi-företaget Sonos där de båda ska samarbeta om att utveckla framtidens ljudprodukter till våra hem. - Tillsammans med Sonos vill vi demokratisera musik och ljud i hemmet, och vi vill skapa produkter som är utformade för hur människor lyssnar tillsammans hemma. Genom samarbetet med Sonos kan vi kombinera IKEAs heminredningskunskap med Sonos expertis inom bra hemmaljud, säger Björn Block, manager IKEA Home Smart på IKEA of Sweden.

Hemmet

Bokbloggar - 25 Nov 17 kl. 10:52

Patric styr hela hemmet med telefonen

Nyhetspressen - 23 Nov 17 kl. 09:13

Har posten kommit, är tvätten klar och hur varmt är det i sovrummet? De frågorna kan Patric Söderström få svar på även när det inte är någon hemma..

iRobot Roomba får IFTTT-stöd

Feber.se - 20 Nov 17 kl. 19:30

Säg åt Roomba att börja städa så fort du lämnar hemmet iRobot autonoma dammsugare Roomba fortsätter bli smartare. Tidigare i år fick robotdammsugaren Alexa-stöd och nu har iRobot petat in stöd för IFTTT-applets. För tillfället är antalet kompatibla applets rätt få, endast elva för att vara specifik, men just nu kan du få Roomba att börja dammsuga så fort du lämnar hemmet eller pausa dammsugandet om din telefon ringer.

MERINGUES COOKIES & SULTANE STYLE

Passion 4 baking - 20 Nov 17 kl. 15:24

Hi everyone, I hope you all are doing well. Welcome to my new blog, it had a tiny makeover for design making it more easy for you to sears for past recipes. The major problem with the blog was that it was too slow and crashing all the time, this is now fixed.

”Hemmet” – Mats Strandberg

Bokhora - 03 Nov 17 kl. 11:30

Först jobbade jag i en servicebutik. Jag sålde livsmedel, tobak, porrtidningar, hyrde ut film och gjorde farmarbiff med mos (moset lagade jag i en hink, med pulver, i en micro: godaste moset på den här sidan Alströmer). När jag pluggade till lärare jobbade jag på ett demensboende.

Apple Homekit stödjer LIFX

Prylkoll.se - 06 Nov 17 kl. 10:54

LIFX lanserar en ny serie minilampor som kan pryda hemmet och därtill får stöd för Apples Homekit. LIFX är en smart belysningslösning för hemmet. Den aktuella miniserien är specifikt framtagen för...


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Nytt från ”Pernilla Wahlgren Collection” !

Pernilla Wahlgrens värld - 16 Mar 18 kl. 01:04

Häromdagen hade jag en plåtning hemma hos mig. Fotograf Peter Knutsson plåtade för en kommande tidningsintervju . Världens bästa Jessica gjorde som alltid Hår & Make!

Han Vann!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 11 Mar 18 kl. 23:55