Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

Makeover i hemmet både här & i Spanien!

Pernilla Wahlgrens värld - 08 Mar 18 kl. 00:11

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

#110: Makeover. Svar

Bokbloggar - i förrgår: 08:11

Sannningen bakom de bisarra bilderna

Nyhetspressen - 18 Jun 18 kl. 19:59

De firade som vore det en seger.Nu uppdagas en märklig detalj i Portugals glädjerus efter Cristiano Ronaldos frisparksmål mot Spanien – där en lagkamrat nekades att delta i firandet."Det är ett bisarrt kryphål i Fifas nya regel", skriver sajten BarDown.

Myndigheter missar varningssignaler vid våld i hemmet

Nyhetspressen - 18 Jun 18 kl. 03:23

I samtliga dödsfall som gällde våld i hemmet senaste åren hade offret varit i kontakt med myndigheter flera gånger, utan att få hjälp eller ens frågor om våldet, det visar en kartläggning från Socialstyrelsen..

#110: Makeover

Bokbloggar - 16 Jun 18 kl. 07:26

Prestigemöte mellan Spanien och Portugal

Nyhetspressen - 15 Jun 18 kl. 19:25

Förbundskaptenskaos i Spanien och Portugals storstjärna Cristiano Ronaldo dömdes idag för skattebrott. Nu möts de i gruppspelets första runda..

Ronaldo döms – timmar före premiären

Nyhetspressen - 15 Jun 18 kl. 15:36

Portugals största stjärna Cristiano Ronaldo döms till villkorligt fängelsestraff och 190 miljoner kronor i böter för skattebrott i Spanien, skriver El Mundo. Beskedet kommer bara timmar innan Portugal och Spanien, med avsparkstid 20.00, möter varandra i.

Spanien erbjuder hamn åt migrantbåten som är fast på Medelhavet

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 14:44

Spanien kommer att erbjuda en hamn åt den migrantbåt som befinner sig på Medelhavet efter att vare sig Malta eller Italien velat ta in den, uppger det spanska premiärministerkansliet, enligt Reuters..

Spanien tar emot migrantfartyg – efter att Italien och Malta vägrat

Nyhetspressen - 11 Jun 18 kl. 15:34

Spanien tar emot räddningsfartyget Aquarius med 629 migranter som nekats att lägga till av både Italien och Malta, rapporterar Reuters.  Tidigare under måndagen kritiserade både EU och FN ländernas beslut att inte tillåta migranterna att stiga i land..

Svenskt plan till Spanien stoppat – stökigt ombord

Nyhetspressen - 29 May 18 kl. 21:15

Ett svenskt flygplan mot Spanien stoppades från att lyfta på tisdagskvällen på grund av störande passagerare.Flygplanet tvingades vända tillbaka till terminalen där polisen gick ombord och tog med ”ett antal passagerare”, enligt medpassagerare.– Passagerare betedde sig illa, säger Joakim Lindholm, verksamhetsansvarig på flygplatsen..

Så levde svensk polis lyxliv under hemlig knarkoperation

Nyhetspressen - 28 May 18 kl. 06:00

Svensk hemlig polis anklagas för att ha begått brott och gått långt utanför regelverket för polisarbete under ett uppdrag i Spanien. Agenterna levde också lyxliv i Spanien under 11 månader och spenderade skattepengar på nattklubbar och lyxkrogar. – Polisen gick bakom ryggen på mig, säger den ansvarige åklagaren Karin Bergstrand..


Fler inlägg från Pernilla Wahlgrens värld

I dag Sommarpratar Bianca i P1!

Pernilla Wahlgrens värld - 8 timmar sedan

I dag kl 13 Sommarpratar hon , min älskade Bianca! ❤️📻 Det är STORT och hedrande att få bli Sommarpratar , och jag var  faktiskt tvungen att förklara för Bianca hur stort det var när hon fick förfrågan. Annars hade hon nog bara trott att det var ännu en Pod som ville ha med henne som gäst , haha… Själv Sommarpratade jag 2005 , så jag vet också vilket oerhört arbete det ligger bakom ett Sommarprat!

Filmar med Linus i skärgården

Pernilla Wahlgrens värld - 19 Jun 18 kl. 10:52

Hej vänner! Befinner mig just nu på vårt lilla lantställe hos mamma och pappa i Skärgården. Ingen semester dock.

ACO Sun

Pernilla Wahlgrens värld - 18 Jun 18 kl. 12:40

I stolt samarbete med ACO Sverige Sommaren är här och har ju redan varit här ett bra tag känns det som! Mitt samarbete med ACO fortsätter och jag vill nu tipsa er om några riktigt bra solskydd! Att skydda huden är och har alltid varit viktigt för mig.

Mathem räddar sommaren

Pernilla Wahlgrens värld - 17 Jun 18 kl. 21:05

I samarbete med Mathem Jag fick i dagarna ett mejl från MatHem om att Clas Ohlson har kommit in i deras sortiment ! Var inte direkt sen med att lägga en beställning haha. Det är en sån typisk affär som jag aldrig har vägarna förbi men som jag alltid behöver något från.

Sommarlov!!!

Pernilla Wahlgrens värld - 14 Jun 18 kl. 12:53