Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

MKBHD snackar med Mark Zuckerberg

Feber.se - 16 Sep 20 kl. 22:26

Om tech I sin serie Talking tech snackar Marques Brownlee med Mark Zuckerberg. Det kan vara en slump att det rÃ¥kar hända när det är Facebooks utvecklarkonferens, men det är kanske bara en slump. Hur som helst sÃ¥ pratar de om vad Mark egentligen gör om dagarna, om Oculus framtid, AR och VR och en del annat. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Joe Rogan reagerar på Zuckerbergs BJJ-turnering: ”Fantastiskt”

MMAnytt - 11 May 23 kl. 17:00

I helgen gjorde Facebook-grundaren Mark Zuckerberg sin tävlingsdebut i Brasiliansk jiu-jitsu. 38-åringen tävlade i både No-GI och i Gi, där han kammande hem ett guld och ett silver. Turneringen ägde rum i Silicon Valley i Kalifornien, USA.

VIDEO: Mark Zuckerberg vinner guldmedalj i BJJ – hyllas av UFC-eliten!

MMAnytt - 09 May 23 kl. 03:14

Facebooks-grundaren och Meta-chefen Mark Zuckerberg visade upp sina färdigheter på mattan då han deltog i sin första grapplingtävling i helgen och vann medaljer. På Instagram berättade Zuckerberg att han vunnit både guld och silver under en tävling som gick av stapeln nära Silicon Valley i Kalifornien, USA. – Tävlade i min första jiu-jitsu-turnering och vann […] The post VIDEO: Mark Zuckerberg vinner guldmedalj i BJJ – hyllas av UFC-eliten!

Mark Zuckerberg kör jiu-jitsu

Feber.se - 09 May 23 kl. 19:00

Kan allt om sina motståndare Meta-chefen Mark Zuckerberg gillar inte bara att grilla och surfa, han gillar tydligen också kampsport och ska dessutom ha hamnat i blåsväder med en domare under sin första brasilianska jiu-jitsuturnering. Efter Zuckerbergs vädjan ska matchen till slut ha gjort om till en 0-0-match, vilket verkar glädja Zuckerberg i videon när han sedan kramar sin motståndare. Zuckerberg säger att han blev intresserad av kampsport under pandemin och har tränat sedan dess.

Mark Zuckerberg vill introducera ”AI-agenter” till miljarder människor

Swedroid.se - Allt om Google Android - 27 Apr 23 kl. 08:29

I vad som vid en första anblick kanske kan låta som ett hot från en superskurk vill Mark Zuckerberg introducera ”AI-agenter” till miljarder människor. Uttalandet gjordes i samband med ett anförande till investerare. Zuckerberg menar att Meta har ett ”tillfälle att introducera AI-agenter till miljarder människor på ett sätt som kommer vara användbart och meningsfullt”.

John Oliver snackar kryptovalutor igen

Feber.se - 24 Apr 23 kl. 15:30

Klockrent som vanligt Klipp från veckans avsnitt av Last Week Tonight with John Oliver där John än en gång pratar om det här med kryptovalutor. Hela avsnittet av Last Weekend Tonight with John Oliver med denna rant plus typ några minuter till hittar ni på HBO Max. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Russell Crowe snackar om sin karriär

Feber.se - 22 Apr 23 kl. 11:00

Gjort en hel del roller I videon ovan från Vanity Fair snackar skådisen Russell Crowe om sin karriär i filmbranschen. Han berättar lite om sina roller i filmer som Young Doctors, L.A.

John Oliver snackar jordbruksarbetare

Feber.se - 17 Apr 23 kl. 12:00

Klockrent som vanligt Last Week Tonight with John Oliver är tillbaka och den här veckan pratade John om det här med jordbruksarbetare. Hela avsnittet av Last Week Tonight with John Oliver med denna rant hittas på HBO Max. Läs vidare och kommentera: https://feber.

John Oliver snackar husägarföreningar

Feber.se - 10 Apr 23 kl. 14:17

Klockrent som vanligt Last Week Tonight with John Oliver är tillbaka och den här veckan pratade John om det här med amerikanska husägarföreningar. Hela avsnittet av Last Week Tonight with John Oliver med denna rant hittas på HBO Max. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Fast X-folket snackar Fast X

Feber.se - 08 Apr 23 kl. 13:40

Vroom vroom, bang bang Folket från den tionde Fast & Furious-filmen snackar lite här om filmen som har biopremiär den 17 maj. Som man kan se i klippen ovan ser det ut att bli många explosioner, mycket vroom vroom och en hel del Jason Mamoa. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Raplåt låter som Jay-Z, men det är inte Jay-Z

Feber.se - 06 Apr 23 kl. 09:30

Rösten är AI-genererad Här kan ni digga loss till en låt som mycket väl skulle kunna vara något som Jay-Z har släppt. Men rösten är AI-genererad och han har aldrig rappat texten på riktigt. Läskigt eller framtiden?


Fler inlägg från Feber.se

Faraday Future ska tydligen ha börjat leverera bilar

Feber.se - Igår: 11:30

Dyraste versionen kostar 309.000 dollar Efter hur många turer som helst ska Faraday Future nu har börjat leverera de första exemplaren av den eldrivna modellen FF 91. Det finns tre olika versioner att välja mellan - 2.

Polestar 2 får uppgraderat Apple CarPlay

Feber.se - Igår: 11:00

Och YouTube Polestar uppdaterar nu mjukvaran i sin bil Polestar 2 med stöd för YouTube, en ny räckviddsassistent och uppgraderat Apple CarPlay. Den första nyheten är alltså att den inbyggda mjukvaran, som baseras på Android Automotive, nu får stöd för YouTube, vilket är perfekt när du exempelvis väntar på att bilen ska laddas. Den andra nyheten är en ny app som ska hjälpa till med räckvidden.

Robotar kommer inte att få gifta sig i kyrkan

Feber.se - Igår: 10:30

"Vi håller oss till människor som medlemmar i Svenska kyrkan" SVT har intervjuat Susanne Rappmann, biskop i Göteborg stift, för att se vad Svenska kyrkan har för syn på artificiell intelligens. Hon säger bland annat att det finns många fördelar med AI och nämner bland annat att AI kan användas för att "energioptimera saker och den kan hantera fantastiska mängder data". Rappman tror inte heller att utvecklingen av AI är något som går att förhindra men efterlyser någon typ av reglering av artificiella intelligenser på politisk nivå.

Urbanears presenterar Juno

Feber.se - Igår: 10:15

Inear-lurar med ANC Idag presenterade svenska Urbanears ett par true wireless-hörlurar som man kallar för Juno. Hörlurarna är försedda med aktiv brusreducering (ANC) och via Urbanears nya app går det även att ställa in hörlurarna efter eget tycke och smak. Det finns även möjlighet att koppla lurarna till två enheter samtidigt, till exempel en dator och en mobiltelefon.

Tibber och Polarium lanserar hembatteri

Feber.se - Igår: 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Tibber och Polarium lanserar hembatterit Homevolt

Feber.se - Igår: 10:00

Kostar från 89.995 kronor När elpriserna skenade iväg var det nog många som började fundera över att ha en backup hemma. Solceller på taket och sen ett hembatteri som kunde lagra överskottet och bli användbart när det passade bäst.

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api

Feber.se - Igår: 09:30

Appen Apollos dagar kan vara räknade Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Reddit-appen Apollos dagar kan vara räknade

Feber.se - Igår: 09:30

Reddit vill ha 20 miljoner dollar om året för sitt api Det verkar som att Reddit är sugna på att ta efter Twitter då man nu vill börja ta betalt för att tredjepartsappar ska använda ens API. Priset? 20 miljoner dollar per år enligt utvecklaren av appen Apollo, som är en Reddit-klient.

Fyra av fem vet inte varför Sveriges nationaldag firas

Feber.se - Igår: 09:00

Vet du? På tisdag nästa vecka är det den 6 juni och Sveriges nationaldag. Det är en röd dag och då är det många som är lediga - vilket de flesta har koll på.

En trailer för sista säsongen av Jack Ryan

Feber.se - Igår: 08:45

Jack is back! Nu är det mindre än en månad kvar till den fjärde och sista säsongen av Jack Ryan som har premiär på Amazon Prime. Streamingtjänsten kommer att sända två avsnitt i veckan så man har lite att titta på innan det sista avsnittet släpps den 14 juli.

Socialdemokraterna starkt framåt

Feber.se - Igår: 08:30

L och KD under riksdagsspärren Nu har SCBs senaste mätning för partisympatier kommit och det finns en otroligt tydlig vinnare i den. Jämfört med den senaste mätningen i november 2022 så går nämligen Socialdemokraterna starkt framåt och ökar med 4,0 procentenheter till 38,6 procent. Partiet är nu mer än dubbelt så stort som tvåan Moderaterna som får 19,1 procent.

RARBG tackar för sig

Feber.se - Igår: 08:00

Populär torrentsida stänger ner Personerna som driver den populära torrenttjänsten RARBG skriver i ett meddelade att de nu kommer att lägga ner tjänsten rapporterar TorrentFreak. Anledningen till nedstängningen av RARBG uppges vara flera. I sitt meddelande skriver en av administratörerna av sidan att det handlar om såväl pandemin som krig och ekonomi.

Trailer för I'm a Virgo

Feber.se - Igår: 21:00

Cootie har jätteproblem i Oakland I'm a Virgo är en ny tv-serie från Boots Riley, musikern och regissören som tidigare gjort filmen Sorry to Bother You. Det handlar om en fantasyserie där vi får följa den fyra meter långa tonårs-jätten Cooties (Jharrel Jerome) vardag i ett nutida Oakland. Initialt lever han gömd hemma hos sin faster tills han en dag upptäcks av ett gäng unga politiska aktivister som tar med honom ut på äventyr i världen utanför hans hem.

Razer Hammerhead Pro Hyperspeed är inear-lurar för gamers

Feber.se - Igår: 20:30

Inkluderar dongel som förkortar fördröjning av ljudet Razer har släppt en ny version av sina Hammerhead Pro-hörlurar vilka specifikt riktar sig till dem som vill använda inear-lurarna för att lira spel på datorn. Den nya versionen kallas för Hammerhead Pro Hyperspeed och levereras med en USB-C-dongel som skickar ljudet trådlöst på 2,4GHz-bandet mellan datorn och hörlurarna. Detta ska göra att latensen sjunker från 60ms till 40ms jämfört med om man hade kopplat hörlurarna via Bluetooth till datorn.

Bugatti Chiron-ägare fick testa på 400 km/h

Feber.se - Igår: 20:00

Med sina egna bilar 18 Chiron-ägare bjöds in av Bugatti för att få testa det här med att åka fort. Alla vet att dessa bilar är sjukt snabba, men det är väldigt sällan man kan utnyttja effekten och att köra 400 km/h på allmänna vägar är inte att rekommendera. Men på en flygraka går det utmärkt.