Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Måndag kväll den 3 december och tisdagen den 4 december 2018: Sjukt, paketerat och jävla gröngölingar

Bokbloggar - 04 Dec 18 kl. 19:32

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Bumblebee-regissör snackar gamla Transformers

Feber.se - 1 timme sedan

Gen1! Travis Knight gästar IGN för att prata om Transformers-designerna som används i hans kommande film Bumblebee och i originalserien. Bumblebee har premiär 25 december.

Valve presenterar de nominerade spelen i Steam Awards

Feber.se - 3 timmar sedan

PC MASTER RACE Valve har presenterat vilka spel och utvecklare som nominerats i årets Steam Awards. Den här gången tävlar flertalet olika spel och utvecklare i åtta olika kategorier och dessa är bland annat Best Alternate History, Better with Friends, Most Fun with a Machine och förstås Game of The Year. I den sistnämnda kategorin tävlar Playerunknown's Battlegrounds, Monster Hunter: World, Kingdom Come: Deliverance, Hitman 2 och Assassin's Creed: Odyssey.

Nu kan du få din Tesla att fisa

Feber.se - 3 timmar sedan

Ökade utsläpp bland elbilar I sin senaste uppdatering har Tesla inkluderat en julklapp till alla ägare bland "påskäggen". Nyheten är att du nu kan testa bilens utsläpp. Men den släpper ju inte ut något?

M och SD öppnar upp för tiggeriförbud i Trelleborg

Nyhetspressen - 6 timmar sedan

Efter Högsta förvaltningsdomstolens beslut att godkänna Vellinges tiggeriförbud förväntas fler kommuner följa efter. Mikael Rubin (M) välkomnar domslutet och under måndagen den 17 december lade SD fram en motion om tiggeriförbud i Trelleborg. .

C tappar väljare – i dag ger talman Norlén nytt besked

Nyhetspressen - 9 timmar sedan

Ett dokument med överenskommelser mellan mittenpartierna fanns påskrivet – men sedan havererade förhandlingarna mellan S och C på grund av arbetsrätten.  Nu visar en ny mätning att Centerpartiet tappat var tredje väljare under december.  I dag ger talman Andreas Norlén besked om vad som händer näst i regeringsfrågan..

De rånade, torterade och yxmördade Magnus, 36

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Magnus Natschki rånades, förnedrades, misshandlades och tvingades naken ut i ett ödsligt beläget skogsområde där han mördades med en yxa. Dådet, som inträffade i december 2017, filmades med en mobilkamera.På onsdagen föll domen mot de fem personer som åtalats för olika sorts delaktighet i kidnappningen och mordet.

UFC on ESPN+ 2: Marlon Moraes går returmöte i huvudmatchen

MMAnytt - 8 timmar sedan

Efter Marlon Moraes tre raka vinster, varav två avslut, var det många som tyckte att han förtjänade nästa titelchans. Nu ser det dock ut som att han istället får möta landsmannen Raphael Assuncao i ett returmöte. HOW BOUT THAT UTICA!!!!!

Jeremy Stephens vs. Zabit Magomedsharipov officiell för UFC 235

MMAnytt - 18 timmar sedan

Zabit Magomedsharipov är en av de mest lovande talangerna i UFC just nu. Och nu kommer han få chansen att visa vad han går för mot toppmotstånd. På UFC 235 kommer Magomedsharipov nämligen göra upp mot den nummer 6-rankade veteranen Jeremy Stephens.


Fler inlägg från Bokbloggar

Julminnen

Bokbloggar - 7 timmar sedan