Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Loch Ness-liknande odjur i Vänern

Nyhetspressen - 19 Sep 16 kl. 22:36

I torsdags kväll var Kasper Hillerström och ett par vänner ute på Vänern vid Skärholmarna. Då hördes ett stort plask och sedan såg de en sjöodjursliknande varelse.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

8. Loch Gile

Bokbloggar - 08 Dec 17 kl. 01:23

Inbrottsliga i länet – polisen samlar resurserna

UNDERBARACLARA - 11 Apr 17 kl. 16:02

Malå, Norsjö, Arvidsjaur och i natt Kåge. En rad inbrott i länet med liknande tillvägagångssätt gör att polisen misstänker en proffessionell liga. – Vi har tillsatt väldigt mycket polisresurser till det här, säger Bo Sandström, polischef i Malå.

50 fiskare tampas om båt på Vänern

Nyhetspressen - 05 Apr 17 kl. 19:00

Predatortour lockar långväga deltagare.

[PLUS] Skönheten fick sitt odjur på hal is under premiär

UNDERBARACLARA - 29 Mar 17 kl. 08:45

Lycksele konståkningsklubb hade premiär för sin årliga isshow under tisdagen. Årets tema var...

Aquaman Lochnawesome T-Shirt

GeekAlerts - 01 Feb 17 kl. 16:17

The king of Atlantis shows why he isn’t as lame as many people think on the Aquaman Lochnawesome T-Shirt. Talking to creatures who live in water might not seem impressive… until you realize the Loch Ness Monster lives in water.

Från Loch Lomond till Rättvik - Laurie har funnit sitt hem

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 15:00

Laurie Irvine har troligen inte insett det själv, men han är mer involverad i Rättvik än de flesta Rättviksbor. Skotten som växte upp nära Loch Lomond har funnit sin plats mitt i Dalarna..

Fiskebåt i sjönöd – stridsflyg ryckte ut

Nyhetspressen - 28 Nov 16 kl. 14:32

En fiskebåt råkade på måndagseftermiddagen i sjönöd i Vänern. Ett Jas Gripen-plan hjälpte till i räddningsaktionen. – Båten tog in vatten och man fick inte igång länspumpen.

Spela som odjuret i det nya spelet från före detta DICE-utecklare

Feber.se - 11 Nov 16 kl. 20:00

Intressant koncept Project Wight är ett spel som utvecklas av studion The Outsiders som grundades av Battlefield-veteranerna David Goldfarb och Ben Cousins. Project Wight utspelar sig i en medeltidsliknande miljö men man spelar inte som någon riddare eller magisk hjälte utan man spelar som ett odjur. Som odjur ska man se till att inte bli dödad av människorna under sin livstid.

Ett odjur till hembiträde på bygdegården

Nyhetspressen - 20 Oct 16 kl. 13:04

Den nyskrivna teaterföreställningen Ett odjur till hembiträde spelas på måndag på Thorhalls bygdegård i Svalöv..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Domaren fattade beslut om bolag han själv ägde

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:32

Justitierådet och ordförande i Högsta domstolen Stefan Lindskog ägde aktier för miljoner i det värmländska bolaget Environiq.När bolagets grundare och företagsledningen stämdes av en annan av aktieägarna gick ärendet till slut upp i Högsta domstolen – och där avslog Lindskog själv prövningsansökan.– Enligt gängse jävsregler så är det en självklarhet att han skulle ha avsagt sig det här ärendet, säger jävsexperten och professor Folke Johansson.

Baggö Marina i Ekenäs ska sätta fart på båtturismen med EU-bidrag

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 06:28

Småbåtshamnen i Ekenäs skärgård är en av sju hamnar i Finland som får EU-pengar för att utöka och förbättra sin service..

Därför inför vi integrationsplikt

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:30

För oss är det viktigt att signalera att rättigheter och skyldigheter hör ihop. Alla måste bidra för att upprätthålla det svenska samhället som byggts upp under decennier, skriver tre moderater i Vellinge efter beslutet om integrationsplikt..

"Vi vill bestämma hur pappa vårdas på sjukhuset" – skyhöga blodsockervärden fick anhöriga att reagera

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:21

Frank Norrgrann är strokepatient med diabetes. Den näringslösning som används inom sjukvården får hans blodsockervärden att rusa iväg. Men som patient eller anhörig är det svårt att utmana vårdrekommendationerna..

Skoterstriden: Kräver totalt fjällförbud nästa vår

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:05

Samebyarna kräver totalförbud för skotertrafik i fjällen nästa vår och hoppas att länsstyrelsen tillmötesgår dem..

Kattparasiten tar över vår hjärna

Nyhetspressen - 08 Dec 17 kl. 05:00

En parasit hos katter tar sig in i människors hjärnor och påverkar vårt beteende. Nu har forskare vid Stockholms universitet upptäckt hur parasiten tar över våra celler. "Vi har avkodat hur parasiten bär sig åt för att ta över kontrollen av immunceller,.

Mäktiga hyllningen – efter jätterysaren

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 23:17

3000 jämtar gjorde resan till Berlin för att se Östersund i Europa League.Nu hyllas de av lagkaptenen Brwa Nouri och tränaren Graham Potter,– Det är otroligt. Vi är så stolta över dem, säger Potter till Kanal 9.

ÖFK kryssade i årets sista match – missade förstaplatsen i gruppspelet

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Det var en jämn match på Olympiastadion i Berlin där ÖFK hade tufft under stora delar av tillställningen. Med drygt fyra minuter kvar hade ÖFK chansen att vinna, men Brwa Nouri missade straffen..

Missade straff – nu kan ÖFK få möta storklubb

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:55

Brwa Nouri hade ett jätteläge att skjuta gruppsegern till Östersund.Då missade ÖFK:s lagkapten en straff – och ÖFK fick bara 1-1 borta mot Hertha Berlin.Nu riskerar man mardrömsmotstånd i form av Atlético Madrid, RB Leipzig eller CSKA Moskva i slutspelet.

Kamprads nya miljongåva – hjälper svenska sjukvården

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:22

Här är Ingvar Kamprads nya miljongåva.Ikea-grundaren skänker 4,5 miljoner till Ljungby lasarett, skriver Smålandsposten.– Ja, det stämmer att det är Ingvar själv som donerar dessa pengar och inte stiftelsen, säger Marie Jadner på Region Kronoberg..

Samhällsvetenskap eller samhällsvision?

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 22:10

Katalys, som är ett institut för facklig idéutveckling, publicerade nyligen en rapport med  titeln ”Finansialiseringen av Sverige: På väg mot nästa kris?” (DN-debatt hade den 25 november ett kondensat av rapporten.) Rapportförfattare är de två organisationsforskarna Claes Belfrage och Markus Kallifatides.

Papagiannopoulos bryter fram och ger sånär ÖFK ledningen – se skottet här

Nyhetspressen - 07 Dec 17 kl. 21:42

Med halvtimmen spelad begav sig ÖFK-backen Sotirios Papagiannopoulos iväg på offensiv räd och kunde dra iväg ett vänsterskott som sånär gav ÖFK ledningen..